- 29 Eylül 2016
- 476
- 202
- 53
- 34
eksik olma cnm çok sağol allah razı olsunnnDualarım sizinle olsun. Rabbim inşallah tez zamanda duanlarinızı kabul eder. Ümidinizi kesmeyin moralinizi yüksek tutp inanın inşallah rabbim yardımcınız olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eksik olma cnm çok sağol allah razı olsunnnDualarım sizinle olsun. Rabbim inşallah tez zamanda duanlarinızı kabul eder. Ümidinizi kesmeyin moralinizi yüksek tutp inanın inşallah rabbim yardımcınız olur.
Hayırlısı olsun canım benim inşallah tez zamanda Rabbim nasip eder hayırlısıyla..merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
![]()
Çok sağol cnmm allahım razı olsun sizdenHayırlısı olsun canım benim inşallah tez zamanda Rabbim nasip eder hayırlısıyla..
Gelişmeleri paylaş burda olur mu
Hepimiz birbirimize destek olalım konusalım dertleşelim yardımcı olalım
Geçecek inşallah
Sağol cnm evet bir ay denedim ama ben faydasını görmedim malesefMerhaba,
Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı, sağlıklı evlatlar.
Soğan suyu kürünü denediniz mi özellikle polistik over çok faydası var
Canım bir ay ile kalma tekrar dene onun zararı yok inşallah nasip nerden geleceği belli olmaz, ben 7. sene sonunda kavuştum oğluma şükürler olsun 6. defa tüp denedik ameliyatlar sayısız muayeneler operasyonlar.Hem paramız gitti hem ruhen; ama hep ümidim vardı hiç kesmedim.Sağol cnm evet bir ay denedim ama ben faydasını görmedim malesef![]()
rsin yavrunada sana da cnmmmCanım bir ay ile kalma tekrar dene onun zararı yok inşallah nasip nerden geleceği belli olmaz, ben 7. sene sonunda kavuştum oğluma şükürler olsun 6. defa tüp denedik ameliyatlar sayısız muayeneler operasyonlar.Hem paramız gitti hem ruhen; ama hep ümidim vardı hiç kesmedim.
En az 3 kere klomen deneyin. Olmazsa rahim filmi çektirip hemen aşılama yapın.Canım ben ilk kez bu ay klomen ve iğne kullandım şimdi adet tarihimi bekliyorum ama umudum yok
Bu ay tutmazsa tekrar klomen iğne mi deniyim yoksa aşılama mı?
Hayat hayallerimize kavusacaklen belki de hayal kurmamızı bile istemedi .geçim sıkıntısı iş sıkıtındıyebiliriz .en kötüsü de böyle sebepler yüzünden deneyememek cesaretsız kalmak .Allah yasatmasın kımseye ne bızım yasadıgımıxı ne de dıger arkadasların problemlerını ınsallah tüm dıleyenler tez vakıtte hayırlı evlatlar sahıbı olurlaramin cnm hepimize sana noldu neden bu kadar karamsarsın![]()
CanımmmmEn az 3 kere klomen deneyin. Olmazsa rahim filmi çektirip hemen aşılama yapın.
Bence yapma adetin geciksin öyle yap. Benim 3 gün geçmesine rağmen idrarda silik çıkmıştı. Tedaviye gelecek olursak toplam 1.5 sene olmad.7 ay kendim denedim. Kürler felan olmadı.Sonra 3 ay üst üste klomen denedim.Hiç yumurtam büyümedi.Ondan sonra 3 ay da femara denedim.Onunla yumurtalarım büyüdü ama gebelik olmadı.Sonra rahim filmi çekildim.Temiz çıktı. 2 ay hiç bi şey yapmadan bekledim yine olmadı. Sonra iğneli aşılama yaptırdım.Çok şükür oldu.Test yapsam mı
Hayırlı olsun canım bize de umut oldun anlattıklarınla :) Rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin darısı bize:)Bence yapma adetin geciksin öyle yap. Benim 3 gün geçmesine rağmen idrarda silik çıkmıştı. Tedaviye gelecek olursak toplam 1.5 sene olmad.7 ay kendim denedim. Kürler felan olmadı.Sonra 3 ay üst üste klomen denedim.Hiç yumurtam büyümedi.Ondan sonra 3 ay da femara denedim.Onunla yumurtalarım büyüdü ama gebelik olmadı.Sonra rahim filmi çekildim.Temiz çıktı. 2 ay hiç bi şey yapmadan bekledim yine olmadı. Sonra iğneli aşılama yaptırdım.Çok şükür oldu.
Fsh 60 mi cok yuksekmis ya. Dr ne diyo ? Yas kac ?
Merhaba yaş kaç ?Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
benim fsh değerim 60 çok yüksek. soğan kürü ve hayıt tohumu faydalı olur mu acaba
8 aylık evliyim ve bebeğimiz olmuyor
Bu değerlerde tüp bebekte yapılmıyor![]()