bebeğim olsun istiyorum artıkkk :(

Ablamda polikistik overdi. Doktor asla çocuğun olmaz dedi. Ama 3 çocuğu oldu. Şimdi de 3 ünüde alıp o doktora el öpmeye götürücem der esprisine. Bende de var ve bana da olmaz diyo doktor. Bence herşeyin bi tedavisi var dert veren de şifa veren de Allah. Sıkmayın canınızı

bakalım bende bunları kullandıktan sonra adet olabilecekmiyim. Çünkü adet olamıyorum
canım allah hepimizin gönlüne göre versin. senin için doktor ne diyor?

bakalım bende bunları kullandıktan sonra adet olabilecekmiyim. Çünkü adet olamıyorum
canım allah hepimizin gönlüne göre versin. senin için doktor ne diyor?
Benim için doktor artık hamile kalmamalısın diyor . Doğal yolla hamile kalmam yasak çünkü hep dış gebelik oldum tüplerin 1 İ alışı diğeri hasarlı ( yine dış gebeliğe sebep olacak)
Şuan iyice korunmam gerek yani benim tek şansım tüp bebek ama onda da dış gebelik riskim var malesef ( içerisi olduğum ameliyatlardan dolayı çok yapışıklık var temizleyemediler , o da dış gebelik riskini arttırıyor )
Allah isteyen herkese nasip taşmış inşallah .

Hadi ya yine de Allahtan ümit kesilmez canım. Dua edelim hep ..

Merhaba hayıt tohumu ac karnına mı tok karna mi içtiniz acaba bende kulanmaya baslayacagimda??

6 yıl sonra bebek sahibi oldum
Sabret canım benim başka yolun yok
Stres daha da zorlaştırıyor emin ol

Sizin sorun neydi acaba
Eşimin sperm kalıtesınde sorun vardı
Ve sayı 25 mılyondu
İki kere hamıle kaldım ama onlarda 3 4 yıl sonra oldu
İlk gebeliğim besıncı ayda düşük sonucu sonlandı
Diğerıde 8 haftalıktı
6. Yılda oldu sonjnda

iki bebeğiniz için üzüldüm. Ama 6 yıl sonunda bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanıza sevindim. Allah bağışlaşın. Darısı bizim başımıza inşallah

Bizde bebek istiyoruz 2 yıldır bir sene önce hamile kaldım fakat düşük oluştu geçen hafta hamile kaldığımı öğrendim fakat bu değerlide kimyasal gebelikmiş

Soğan kürü denediniz mi? Benim 5 cm kistim vardı. Bende de polikistik over vardı ve kurtuldum.
Düzelmeyecek bir hastalık gibi bakmayın buna. Bana cerrahi müdahale bile gerekebilir demişlerdi kist için. Ve bekarken. Şimdi evlendim ve hamileyim

Şimdi hesapladım da bizim de 16 aydır olmuyormuş zaman hem çok çabuk hem de çok zor geçiyor. Bazen çok üzülüyorum ama alıştım sanki .. Benim dışımda çevremde her isteyenin ilk denemesinde hamile kalmaları beni ayrıca düşündürüyor. Ben de mi bir problem var da nasip olmuyor diye ..

Çok ama çok zor bir sınav . Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Alışmayın herşeyin bi çaresi vardır olur. Üzülmeyin ama vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…