bebeğim olsun istiyorum artıkkk :(

Bak canm ben bugun bircok yerde paylastim . Bende pko luyum ve beklemedigim bir sekilde dogal yollarla dun hamile oldugumu ogrendim ve bu benim ikinci gebeligim. Ilk gebeligimde glifor kullanarak hamile kaldim ayni sekilde gorumcemde o sekil hamile kaldi. Bir de sogan suyu onerirm cok faydasi oluyor ve bol bol dua et. Unutmaki herşey bahane rabbim mutlaka bebegini verecek gunu biliyordur .. asla pes etme

Canım adına çok sevindim Allahım çok büyük saglucakla al kucağına haklısın ama elimde olan bişey değil az diyoruz ama kocaman bir sene illaki olucak biliyorum ama dmekki zamanı var ne diyim

Hayırlı olsun canım ne kadar güzel sen basarmissin darısı bizlere inşallah kendiliğinden oldu yani öyle mi bir ay soğan kürü denemiştim ama olmadi

Bu sitede incir kuru ve beş gün klomen kullanıp;hamile kalan arkadaşlar vardı.incir yumurta yapıyor ve buyumesini sağlıyor.lutfen kuru yapmazsanizda ,hergun iki tane kuru incir yiyin.

Hayırlı olsun canım ne kadar güzel sen basarmissin darısı bizlere inşallah kendiliğinden oldu yani öyle mi bir ay soğan kürü denemiştim ama olmadi
Evet canm hic istemiyordum ve nasilsa olmaz diye korunmuyordum bi baktim gebe kalmişim . Ilk gebeligimde yapmadigim kalmadi dualar ettim sogan suyu ictm ama en buyuk fayda glifor gercekten cok etlili bir ilac mutlaka oneririm

Bu sitede incir kuru ve beş gün klomen kullanıp;hamile kalan arkadaşlar vardı.incir yumurta yapıyor ve buyumesini sağlıyor.lutfen kuru yapmazsanizda ,hergun iki tane kuru incir yiyin.
Bende duydum cnm bu ay aklımda deniyecegim inşallah şifa olur

Evet canm hic istemiyordum ve nasilsa olmaz diye korunmuyordum bi baktim gebe kalmişim . Ilk gebeligimde yapmadigim kalmadi dualar ettim sogan suyu ictm ama en buyuk fayda glifor gercekten cok etlili bir ilac mutlaka oneririm
Ne kadar güzel yarabbim ol deyince oluyo işte gliforu bı doktoruma danisayim o zamaň

Allahim hayirli evlatlar nasip etsin kucaklariniz hic boş kalmasin . Rabbim hak eden herkese anneligi tattirsn

Bende duydum cnm bu ay aklımda deniyecegim inşallah şifa olur

İnsallah.incir cok faydalı.folikasit kullanıyorsun degil mi?
Klomende çatlatmak icin.ates ölçerek yumurtladıgini anlayabilirsin.
Yen'i bir ateş ölçerin olsun.hergun sabah yataktan kalkmadan;ateşini ölçüp not et.36.2 vs yukarısı çıkar.yumurtladigin gün ateşin 35.7 35.8 gibi düşer.o günü degerlendiriyorsun.yumurta çatladiktan sonra;en fazla 24 saat vaktin var.

Glifor seker ilaci degil miydi ? Gebelige nasil bi faydasi var ki

Folik asit kullanıyorum
Folik asit kullanıyorum cnm evet ateş ölçme konusunu bilmiyordum cnm ama

Gerçi bu ay folik asit kullanmayı bıraktım olumsuzluk hep etkiledi icmicem dedim kendi kendime

Gerçi bu ay folik asit kullanmayı bıraktım olumsuzluk hep etkiledi icmicem dedim kendi kendime
İcmelisin.folik asit hem hamile kalmayı;hem Rahmi kalınlaştırıp;hamile kalınca bebeğin tutunmasını ve değerlerini yukseltiyor.bebegin saglikli olabilmesi icin.

İcmelisin.folik asit hem hamile kalmayı;hem Rahmi kalınlaştırıp;hamile kalınca bebeğin tutunmasını ve değerlerini yukseltiyor.bebegin saglikli olabilmesi icin.
Öyle mi ben sadece vitamin eksikliğine iyi geliyor diye biliyodum

İnşallah hayırlısıyla olur.gorumcem de senin durumundaydı 1bucuk senede oldu.olmayacak bir durum degilki sadece senin stres yapmaman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…