- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 29
Bak canm ben bugun bircok yerde paylastim . Bende pko luyum ve beklemedigim bir sekilde dogal yollarla dun hamile oldugumu ogrendim ve bu benim ikinci gebeligim. Ilk gebeligimde glifor kullanarak hamile kaldim ayni sekilde gorumcemde o sekil hamile kaldi. Bir de sogan suyu onerirm cok faydasi oluyor ve bol bol dua et. Unutmaki herşey bahane rabbim mutlaka bebegini verecek gunu biliyordur .. asla pes etmemerhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
Hayırlı olsun canım ne kadar güzel sen basarmissin darısı bizlere inşallah kendiliğinden oldu yani öyle mi bir ay soğan kürü denemiştim ama olmadiBak canm ben bugun bircok yerde paylastim . Bende pko luyum ve beklemedigim bir sekilde dogal yollarla dun hamile oldugumu ogrendim ve bu benim ikinci gebeligim. Ilk gebeligimde glifor kullanarak hamile kaldim ayni sekilde gorumcemde o sekil hamile kaldi. Bir de sogan suyu onerirm cok faydasi oluyor ve bol bol dua et. Unutmaki herşey bahane rabbim mutlaka bebegini verecek gunu biliyordur .. asla pes etme
Evet canm hic istemiyordum ve nasilsa olmaz diye korunmuyordum bi baktim gebe kalmişim . Ilk gebeligimde yapmadigim kalmadi dualar ettim sogan suyu ictm ama en buyuk fayda glifor gercekten cok etlili bir ilac mutlaka oneririmHayırlı olsun canım ne kadar güzel sen basarmissin darısı bizlere inşallah kendiliğinden oldu yani öyle mi bir ay soğan kürü denemiştim ama olmadi
Bende duydum cnm bu ay aklımda deniyecegim inşallah şifa olurBu sitede incir kuru ve beş gün klomen kullanıp;hamile kalan arkadaşlar vardı.incir yumurta yapıyor ve buyumesini sağlıyor.lutfen kuru yapmazsanizda ,hergun iki tane kuru incir yiyin.
Ne kadar güzel yarabbim ol deyince oluyo işte gliforu bı doktoruma danisayim o zamaňEvet canm hic istemiyordum ve nasilsa olmaz diye korunmuyordum bi baktim gebe kalmişim . Ilk gebeligimde yapmadigim kalmadi dualar ettim sogan suyu ictm ama en buyuk fayda glifor gercekten cok etlili bir ilac mutlaka oneririm
Mutlaka danis canm gorumcemde iki ayda gliforla hamile kaldi bendeNe kadar güzel yarabbim ol deyince oluyo işte gliforu bı doktoruma danisayim o zamaň
Allah razı olsun canım çok sagolAllahim hayirli evlatlar nasip etsin kucaklariniz hic boş kalmasin . Rabbim hak eden herkese anneligi tattirsn
Bende duydum cnm bu ay aklımda deniyecegim inşallah şifa olur
Canım insülin sorunu olanlarda kullanılıyormuş sanırım benim varmı sorun bilmiyorumMutlaka danis canm gorumcemde iki ayda gliforla hamile kaldi bende
Folik asit kullanıyorum cnm evet ateş ölçme konusunu bilmiyordum cnm amaİnsallah.incir cok faydalı.folikasit kullanıyorsun degil mi?
Klomende çatlatmak icin.ates ölçerek yumurtladıgini anlayabilirsin.
Yen'i bir ateş ölçerin olsun.hergun sabah yataktan kalkmadan;ateşini ölçüp not et.36.2 vs yukarısı çıkar.yumurtladigin gün ateşin 35.7 35.8 gibi düşer.o günü degerlendiriyorsun.yumurta çatladiktan sonra;en fazla 24 saat vaktin var.
İcmelisin.folik asit hem hamile kalmayı;hem Rahmi kalınlaştırıp;hamile kalınca bebeğin tutunmasını ve değerlerini yukseltiyor.bebegin saglikli olabilmesi icin.Gerçi bu ay folik asit kullanmayı bıraktım olumsuzluk hep etkiledi icmicem dedim kendi kendime
Öyle mi ben sadece vitamin eksikliğine iyi geliyor diye biliyodumİcmelisin.folik asit hem hamile kalmayı;hem Rahmi kalınlaştırıp;hamile kalınca bebeğin tutunmasını ve değerlerini yukseltiyor.bebegin saglikli olabilmesi icin.
Öyle mi ben sadece vitamin eksikliğine iyi geliyor diye biliyodum
Tamam canım çok sagolYazdığım gibi aksatma lütfen.kurude klomenle uygula.siteye yaz gebelik bölümünde çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?