İnşallah cnm strest yapmıyorum diyorum ama yapıyom mu anlamıyorum aslında bazen takiyom bazen takmıyorumİnşallah hayırlısıyla olur.gorumcem de senin durumundaydı 1bucuk senede oldu.olmayacak bir durum degilki sadece senin stres yapmaman gerekiyor
Bende polikistik overim.benim oldu ve tanıdığım çoğu kişinin oldu.umutsuz olmayın sizinde olur.merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
Cnm ne kadar sürede oldu acabaBende polikistik overim.benim oldu ve tanıdığım çoğu kişinin oldu.umutsuz olmayın sizinde olur.
Ama işte stres yapmak polistikoverden daha çok engeller hamileliği.tabiki elde değil ama ne zaman rahatlarsan o zaman hamile kalırsın emin olİnşallah cnm strest yapmıyorum diyorum ama yapıyom mu anlamıyorum aslında bazen takiyom bazen takmıyorum
Elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum aslindaAma işte stres yapmak polistikoverden daha çok engeller hamileliği.tabiki elde değil ama ne zaman rahatlarsan o zaman hamile kalırsın emin ol
Bir sene diyebilirim .şöyle soyleyim kilon varsa ver .hatta zayıf ol.hayit tohumu kullanma ni tavsiye ediyorum.ben burdakilere öneri olarak yazdım ama çok tinlamadilar.aklında olsun denersinCnm
Cnm ne kadar sürede oldu acaba
Of ya benimde en büyüğü 12 mm idi 1 defa baktı gerçi klımen verecek sanırım adet oluncaYok aslında çok büyük bir sorun yok diyor yumurtaların inatçı sadece dedi tek sorun yumurta buyumuyo iste
Zayifim ama yinede diyete baslicam. Hayıt tohumu bu aktaran sordum bugün öyle bi iki ayda fayda alamazsınız, bı kaç sene kullanmalısınız, dedi banaBir sene diyebilirim .şöyle soyleyim kilon varsa ver .hatta zayıf ol.hayit tohumu kullanma ni tavsiye ediyorum.ben burdakilere öneri olarak yazdım ama çok tinlamadilar.aklında olsun denersin
Bu arada nasıl kullanılıyor cnmBir sene diyebilirim .şöyle soyleyim kilon varsa ver .hatta zayıf ol.hayit tohumu kullanma ni tavsiye ediyorum.ben burdakilere öneri olarak yazdım ama çok tinlamadilar.aklında olsun denersin
Konşumuz 12 senedır polıkıstık over dı gecenlerde bebegını görmeye gıttık 12 sene sonra asılama ıle bebek sahıbı olmus tup bebek .Özel hastane de tedavı görmus ıkıncısınde tutmus daha önce baska yerlere gıtmıs olmamıs .merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
Hemde nasıl mutlu bebekte cok guzel .Bu arkadasta kıloluydu vermeye calısırdı .Baya sabrettıler sımdı ınanamıyor bu benım mı dıyor .Allah sızede nasıp etsın.12 sene ne kadar uzun bı sure allahimm sen büyüksün yarabbim çok mutlu olmuştur eminim darısı bize insallahh
Pko inisulin direnci oldugu icin ortaya cikiyor zatenCanım insülin sorunu olanlarda kullanılıyormuş sanırım benim varmı sorun bilmiyorum
Takma bol bol dua et pkos inisulin direnci oldugu icin direk yumurtaliklara etki yapiyor ve hizlica bir anda buyuyup catlamasini engelliyor bunun yani sira adet duzensizligi ve killanma da yapiyorİnşallah cnm strest yapmıyorum diyorum ama yapıyom mu anlamıyorum aslında bazen takiyom bazen takmıyorum
Canim hiç asilama tedavisi gordun mu bende pko hastasiyim her 2yumurtaligimda da 5 6 tane küçük kisler varmış o n3denle hiç kendiligimden adet olamadım hep tarlusal veriyodu doktorum her ay sonradan asilama tedavisine geçtim ve tuttu şükür rabbim tüm isteyen ciflerimize nasip etsin en kısa zamanda...merhabalar,
Çok sevdiğim bir ablada ileri derece pkos varmış, ilk çocuğu için 4.5 yıl uğraşmış stres de eklenince, ikinciye kendiliğinden hamile kalmış ve anlamamış bile. Pko'ların oluyo hep çok okudum, benim de hiçbir sorunum yok yumurtalar 2şer 3er olgunlaşıp çatlıyo kendiliğinden ama ya olmazsa korkusumdan mıdır nedendir bilmem olmadı henüz ...merhabalar,
çok sevindim komşunuz adına gerçekten inşallah cnm allah razı olsunHemde nasıl mutlu bebekte cok guzel .Bu arkadasta kıloluydu vermeye calısırdı .Baya sabrettıler sımdı ınanamıyor bu benım mı dıyor .Allah sızede nasıp etsın.
olPko inisulin direnci oldugu icin ortaya cikiyor zaten
cumartesi doktora gidecem kesin sorarım ben o zamn cnm çok sağolPko inisulin direnci oldugu icin ortaya cikiyor zaten
görmedim cnm doktorum önce ilaçlarla deneyelim dedi olmazsa aşılamaya geçeriz demiştiCanim hiç asilama tedavisi gordun mu bende pko hastasiyim her 2yumurtaligimda da 5 6 tane küçük kisler varmış o n3denle hiç kendiligimden adet olamadım hep tarlusal veriyodu doktorum her ay sonradan asilama tedavisine geçtim ve tuttu şükür rabbim tüm isteyen ciflerimize nasip etsin en kısa zamanda...
allah ne nasip ederse onu yaşıyoruz cnm korkma napalım olacağı varsa oluyor işteBenim
Çok sevdiğim bir ablada ileri derece pkos varmış, ilk çocuğu için 4.5 yıl uğraşmış stres de eklenince, ikinciye kendiliğinden hamile kalmış ve anlamamış bile. Pko'ların oluyo hep çok okudum, benim de hiçbir sorunum yok yumurtalar 2şer 3er olgunlaşıp çatlıyo kendiliğinden ama ya olmazsa korkusumdan mıdır nedendir bilmem olmadı henüz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?