bebeğim olsun istiyorum artıkkk :(

Bende polikistik overim.benim oldu ve tanıdığım çoğu kişinin oldu.umutsuz olmayın sizinde olur.

İnşallah cnm strest yapmıyorum diyorum ama yapıyom mu anlamıyorum aslında bazen takiyom bazen takmıyorum
Ama işte stres yapmak polistikoverden daha çok engeller hamileliği.tabiki elde değil ama ne zaman rahatlarsan o zaman hamile kalırsın emin ol

Cnm

Cnm ne kadar sürede oldu acaba
Bir sene diyebilirim .şöyle soyleyim kilon varsa ver .hatta zayıf ol.hayit tohumu kullanma ni tavsiye ediyorum.ben burdakilere öneri olarak yazdım ama çok tinlamadilar.aklında olsun denersin

Bir sene diyebilirim .şöyle soyleyim kilon varsa ver .hatta zayıf ol.hayit tohumu kullanma ni tavsiye ediyorum.ben burdakilere öneri olarak yazdım ama çok tinlamadilar.aklında olsun denersin
Zayifim ama yinede diyete baslicam. Hayıt tohumu bu aktaran sordum bugün öyle bi iki ayda fayda alamazsınız, bı kaç sene kullanmalısınız, dedi bana

Bu arada nasıl kullanılıyor cnm

Konşumuz 12 senedır polıkıstık over dı gecenlerde bebegını görmeye gıttık 12 sene sonra asılama ıle bebek sahıbı olmus tup bebek .Özel hastane de tedavı görmus ıkıncısınde tutmus daha önce baska yerlere gıtmıs olmamıs .

12 sene ne kadar uzun bı sure allahimm sen büyüksün yarabbim çok mutlu olmuştur eminim darısı bize insallahh

12 sene ne kadar uzun bı sure allahimm sen büyüksün yarabbim çok mutlu olmuştur eminim darısı bize insallahh
Hemde nasıl mutlu bebekte cok guzel .Bu arkadasta kıloluydu vermeye calısırdı .Baya sabrettıler sımdı ınanamıyor bu benım mı dıyor .Allah sızede nasıp etsın.

İnşallah cnm strest yapmıyorum diyorum ama yapıyom mu anlamıyorum aslında bazen takiyom bazen takmıyorum
Takma bol bol dua et pkos inisulin direnci oldugu icin direk yumurtaliklara etki yapiyor ve hizlica bir anda buyuyup catlamasini engelliyor bunun yani sira adet duzensizligi ve killanma da yapiyor

Canim hiç asilama tedavisi gordun mu bende pko hastasiyim her 2yumurtaligimda da 5 6 tane küçük kisler varmış o n3denle hiç kendiligimden adet olamadım hep tarlusal veriyodu doktorum her ay sonradan asilama tedavisine geçtim ve tuttu şükür rabbim tüm isteyen ciflerimize nasip etsin en kısa zamanda...

Benim
Çok sevdiğim bir ablada ileri derece pkos varmış, ilk çocuğu için 4.5 yıl uğraşmış stres de eklenince, ikinciye kendiliğinden hamile kalmış ve anlamamış bile. Pko'ların oluyo hep çok okudum, benim de hiçbir sorunum yok yumurtalar 2şer 3er olgunlaşıp çatlıyo kendiliğinden ama ya olmazsa korkusumdan mıdır nedendir bilmem olmadı henüz ...

Hemde nasıl mutlu bebekte cok guzel .Bu arkadasta kıloluydu vermeye calısırdı .Baya sabrettıler sımdı ınanamıyor bu benım mı dıyor .Allah sızede nasıp etsın.
çok sevindim komşunuz adına gerçekten inşallah cnm allah razı olsun

görmedim cnm doktorum önce ilaçlarla deneyelim dedi olmazsa aşılamaya geçeriz demişti

allah ne nasip ederse onu yaşıyoruz cnm korkma napalım olacağı varsa oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…