nasıl bi diyet cnm kilo problemim yok ama yinede zayıflasam faydası oluyorsa anlatırmısın nasıl yapılıyorInsallah cnm galiba stresde etkili, pko icin birseyler yapsan.
21 sekersiz gun diyeti yapsan mesala.
Spor yapsan falan...
Cnm bu diyet değil aslında arınma için.nasıl bi diyet cnm kilo problemim yok ama yinede zayıflasam faydası oluyorsa anlatırmısın nasıl yapılıyor
haklısın evet yapabilirim tabiki çok sağol tatlımmCnm bu diyet değil aslında arınma için.
21 gün boyuca işlenmiş şeker ve şekerli hiç bir şey yemiyorsun. Buna paketli gıdalarda dahil. Doğurganlik seviyesini artırdığını söylemişti diyetisyen arkadaşım.
Istediğin butun meyve ve kuriyemişler serbest.
Beyaz ekmek yasak onuda soyleyim.
Sonucta denemekten zarar gelmez :)
canım bende bir senedir istiyorum olmuyor bir doktor pko olabilrsin dedi ama bşka doktor kesinlikle değilsin diyor Lh hormonum biraz yüksek sadece buna dayanarak pko denilir mi pko nun belirtileri neler başkamerhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
cnm ultrasonla teşhisi net kon uluyor küçük kistleri o zmn görüyorlar yoksa çok bir belirtisi yokcanım bende bir senedir istiyorum olmuyor bir doktor pko olabilrsin dedi ama bşka doktor kesinlikle değilsin diyor Lh hormonum biraz yüksek sadece buna dayanarak pko denilir mi pko nun belirtileri neler başka
allah yardımcımız olsun ya off vardır bunda da bir hayır hiç olmayackmış gibi geliyor aklım fikrim gazdiği heryerde beynimde hep hamile kalamamak... hamile görünce çok üzülüyorum hsg çektirdin mi sencnm ultrasonla teşhisi net kon uluyor küçük kistleri o zmn görüyorlar yoksa çok bir belirtisi yok
aynen cnm bende öyleyim su içerken yemek yerken çalışırken çorap giyerken kısacası her dakiki aklımdaallah yardımcımız olsun ya off vardır bunda da bir hayır hiç olmayackmış gibi geliyor aklım fikrim gazdiği heryerde beynimde hep hamile kalamamak... hamile görünce çok üzülüyorum hsg çektirdin mi sen
Anladim klomen kullaniyosundur buyuk ihtimal çünkü bende 6 ay kullandim fakat faudasini görmedim sonrada gonalf diye bi igneye geçtik benim kisler çok direncliymis igneye bile zor yanit verip yumurtaliklarim buyudu asilamA yapıldı.insallah senin pkoslar yanıt verip bi an önce hamile kalirsin...görmedim cnm doktorum önce ilaçlarla deneyelim dedi olmazsa aşılamaya geçeriz demişti
ben de aynı durumdayım. evleneli 1 sene oldu ilk günden beri hiç korunmadım. bir türlü adet olamıyorum ilaç kullanmayınca. zayıfla dediler 10 kilo verdim hala zayıflıyorum ama ne adetim düzene girdi ne birşey... tedaviye başlamak için 10 kilo daha vereceğim sonrasında artık başlayacağız.merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
hayıt tohumunu nasıl kullandınızBir sene diyebilirim .şöyle soyleyim kilon varsa ver .hatta zayıf ol.hayit tohumu kullanma ni tavsiye ediyorum.ben burdakilere öneri olarak yazdım ama çok tinlamadilar.aklında olsun denersin
pkoluların kaderi malesef cnm üzgünüm ama herkes aynı sorunla savaşıyo malesefben de aynı durumdayım. evleneli 1 sene oldu ilk günden beri hiç korunmadım. bir türlü adet olamıyorum ilaç kullanmayınca. zayıfla dediler 10 kilo verdim hala zayıflıyorum ama ne adetim düzene girdi ne birşey... tedaviye başlamak için 10 kilo daha vereceğim sonrasında artık başlayacağız.
benim hormonlar vesaire hep güzel. ama olmuyor işte... adet olmuyorum ve herkesten aynı şeyi duyuyorum. her doktor "pkos lusun normal" diyor. ilaç kullanmaktan bunaldım. adet olamamaktan bunaldım.... anne olamamaktan bunaldım...
allah razı olsun cnm aminnnnRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .. bol bol dua et.. yer gök dua .. rabbim gönlüne göre versin inşallah ..
Folik asidin gebeliğe hiçbir faydası Yok canım. Bunu biri uydurmuş herkeste inanmış. Ben kaç doktora sordum hiçbişr faydası Yok gebe kaldıktan sonra bebeğin beyin gelişimine destek vitamın hapı dedi..Öyle mi ben sadece vitamin eksikliğine iyi geliyor diye biliyodum
bende folik asiti öyle biliyorum çünkü cnm allah yardımcımız olsun ne diyim tez zamanda inşallaahhhFolik asidin gebeliğe hiçbir faydası Yok canım. Bunu biri uydurmuş herkeste inanmış. Ben kaç doktora sordum hiçbişr faydası Yok gebe kaldıktan sonra bebeğin beyin gelişimine destek vitamın hapı dedi..
Benin'de 2 senedir olmuyor 7 ay önce düşük yaptım sonrasında hiçbişey olmadı. Bana da duphaston ve klomen verdi bekliyorum bende senin gibi.
Sende pco varmış bende hiçbişey yok sorunsuz olduğum halde tık Yok yani üzülme
gluten çoğu şeyin içinde var sanırım cnm araştırayım bi baripco ya sebep olan gluten buğday ürünleriymiş. Bunları hayatınızdan çıkarın inşAllah hamile kalacaksınız.
gluten çoğu şeyin içinde var sanırım cnm araştırayım bi bari
haklısın cnm diyete başlıcam zaten ekmek yemek yok artıkkvar ama bilinçlenmek bizim elimizde. probiyotik ağırlıklı beslen. Ekmeği hayatından çıkar her türlüsünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?