bebeğim olsun istiyorum artıkkk :(

Insallah cnm galiba stresde etkili, pko icin birseyler yapsan.
21 sekersiz gun diyeti yapsan mesala.
Spor yapsan falan...

Insallah cnm galiba stresde etkili, pko icin birseyler yapsan.
21 sekersiz gun diyeti yapsan mesala.
Spor yapsan falan...
nasıl bi diyet cnm kilo problemim yok ama yinede zayıflasam faydası oluyorsa anlatırmısın nasıl yapılıyor

nasıl bi diyet cnm kilo problemim yok ama yinede zayıflasam faydası oluyorsa anlatırmısın nasıl yapılıyor
Cnm bu diyet değil aslında arınma için.
21 gün boyuca işlenmiş şeker ve şekerli hiç bir şey yemiyorsun. Buna paketli gıdalarda dahil. Doğurganlik seviyesini artırdığını söylemişti diyetisyen arkadaşım.
Istediğin butun meyve ve kuriyemişler serbest.
Beyaz ekmek yasak onuda soyleyim.
Sonucta denemekten zarar gelmez :)

haklısın evet yapabilirim tabiki çok sağol tatlımm

canım bende bir senedir istiyorum olmuyor bir doktor pko olabilrsin dedi ama bşka doktor kesinlikle değilsin diyor Lh hormonum biraz yüksek sadece buna dayanarak pko denilir mi pko nun belirtileri neler başka

canım bende bir senedir istiyorum olmuyor bir doktor pko olabilrsin dedi ama bşka doktor kesinlikle değilsin diyor Lh hormonum biraz yüksek sadece buna dayanarak pko denilir mi pko nun belirtileri neler başka
cnm ultrasonla teşhisi net kon uluyor küçük kistleri o zmn görüyorlar yoksa çok bir belirtisi yok

cnm ultrasonla teşhisi net kon uluyor küçük kistleri o zmn görüyorlar yoksa çok bir belirtisi yok
allah yardımcımız olsun ya off vardır bunda da bir hayır hiç olmayackmış gibi geliyor aklım fikrim gazdiği heryerde beynimde hep hamile kalamamak... hamile görünce çok üzülüyorum hsg çektirdin mi sen

allah yardımcımız olsun ya off vardır bunda da bir hayır hiç olmayackmış gibi geliyor aklım fikrim gazdiği heryerde beynimde hep hamile kalamamak... hamile görünce çok üzülüyorum hsg çektirdin mi sen
aynen cnm bende öyleyim su içerken yemek yerken çalışırken çorap giyerken kısacası her dakiki aklımda çektirdim sorun yok smear testi yaptırdım kan tahlili herşey normal sadece yumurtalarım büyümüyor malesef

görmedim cnm doktorum önce ilaçlarla deneyelim dedi olmazsa aşılamaya geçeriz demişti
Anladim klomen kullaniyosundur buyuk ihtimal çünkü bende 6 ay kullandim fakat faudasini görmedim sonrada gonalf diye bi igneye geçtik benim kisler çok direncliymis igneye bile zor yanit verip yumurtaliklarim buyudu asilamA yapıldı.insallah senin pkoslar yanıt verip bi an önce hamile kalirsin...

ben de aynı durumdayım. evleneli 1 sene oldu ilk günden beri hiç korunmadım. bir türlü adet olamıyorum ilaç kullanmayınca. zayıfla dediler 10 kilo verdim hala zayıflıyorum ama ne adetim düzene girdi ne birşey... tedaviye başlamak için 10 kilo daha vereceğim sonrasında artık başlayacağız.

benim hormonlar vesaire hep güzel. ama olmuyor işte... adet olmuyorum ve herkesten aynı şeyi duyuyorum. her doktor "pkos lusun normal" diyor. ilaç kullanmaktan bunaldım. adet olamamaktan bunaldım.... anne olamamaktan bunaldım...

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .. bol bol dua et.. yer gök dua .. rabbim gönlüne göre versin inşallah ..

pkoluların kaderi malesef cnm üzgünüm ama herkes aynı sorunla savaşıyo malesef

pco ya sebep olan gluten buğday ürünleriymiş. Bunları hayatınızdan çıkarın inşAllah hamile kalacaksınız.

Öyle mi ben sadece vitamin eksikliğine iyi geliyor diye biliyodum
Folik asidin gebeliğe hiçbir faydası Yok canım. Bunu biri uydurmuş herkeste inanmış. Ben kaç doktora sordum hiçbişr faydası Yok gebe kaldıktan sonra bebeğin beyin gelişimine destek vitamın hapı dedi..
Benin'de 2 senedir olmuyor 7 ay önce düşük yaptım sonrasında hiçbişey olmadı. Bana da duphaston ve klomen verdi bekliyorum bende senin gibi.
Sende pco varmış bende hiçbişey yok sorunsuz olduğum halde tık Yok yani üzülme

bende folik asiti öyle biliyorum çünkü cnm allah yardımcımız olsun ne diyim tez zamanda inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…