- 24 Aralık 2014
- 5.204
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ekrana maruziyeti sıfıra yakin diyebilirim nadiren de olsa denk gelebiliyoruz gittigimiz yerlerde belki de orada gördüBence bir şey izledi ve içselleştirdi. Onu taklit ediyor olabilir.
Muhtemelen disarida gordu carsida falan ya da parkta abileri gorur izlemeyi cok sever abi abla der hep kendinden buyuk cocuklari gozlemlerBir yerden görmüş olabilir mi ?
Oyun yapma ihtimali de aklıma geldi.
Cingöz kızim ah cok fena oluyorlar bu yaslarda ya hepsi ayri bir zekiİzlediği bir görüntü ilgisini çekip aklında kalmıştır :)
Tesekkur ederim buyudukce dillendikce daha sevimli oluyorlarAyy gözümde canlandı siz anlatırken sevesim geldi Allah bağışlasın
Çalışıyor musunuz? Bakıcısı var mı?Anne dövdü mü seni diyorum döödü diyor
Yok hayir ben bakıyorum calısmıyorum öyle olsa kesiikle bakan kisiden suphelenirdim zatenÇalışıyor musunuz? Bakıcısı var mı?
Ay aman AllahımKesinlikle görmüş. Ya televizyonda, ya parkta, ya camdan bakarken , bir şekilde görmüş. Bir süre takılıp sonra unutuyorlar merak etmeDışarda söylerse falan hiç panik yapma nereden gördü bilmiyorum de yeter. Benimki 4 yaş 3 aylık dün bana "benim kocam çalışmıyor, 5 çocuğumuz var, çocuklar aç aç" dedi Annemle Esra Erol izlediler herhalde
Doğum anını, uykusuz günleri düşünürsen sevesin ve hevesin kaçarAçıyorsunuz böyle konuları sonra bebek sevesimiz geliyor
Cocuklar olmayan biseyi anlatmaz derlerAnne dövdü mü seni diyorum döödü diyor
Benim.oglumda bir gün anaokulunda öğretmeninin yaninda anne dun beni dövdünya demisti. Ki ona hiç vurmadim bile hayatımda . Oyle kalakalmistim ve yerin dibine girsem.demistim Aklıma o geldi. Çocukların bazen izledikleri gerçekmiş gibi gelebiliyor.21 aylik kızım var şimdiye kadar normal olarak ne ben ne babasi haliyle siddet uygulamadik hatta bir parça nazli büyüttük.Siddet uygulanan ortamda bulunmadı hiç.Ama 4 gündür anne baba diyip dizine vurarak eh eh diyip dövdü diyor aglıyor gibi yapiyor yanına gidiyoruz cee diyor .Gecen gün babamla görüntülü konusurken kızim eline kolonya sişesi aldı kapagını icmeye calışti babam da kızar gibi yaptı hııı bırak onu det dedi.Kızım sürekli hüüp det dedi dede diyor evin icinde bebegine vurarak eh eh yapıp dolanıyor bazen ciddi ciddi agliyor bazen bizi kandiriyor 1 aydır sakinleşti cocuk duruldu artık diyordum o gitti yerine baska cocuk geldi 2 yas sendromuna merhaba mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?