- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 103
- 33
- Konu Sahibi cantanem1907
-
Dedigim gibi kac aydir konusuyoruz surekli evde camera aciyo bilmem biriyle yasadigini dusunmuyorum da yaninda degilim emin olamam tabine malum eski kocanın türkiyede aynı kişi olmadığına
iş kurmayla insan değişiyor mu?
karakter değişiyor mu?
belki imam nikahlı biriyle yaşıyor ne biliyorsun?
nasıl ve neye güvenerek gelmeyi göze alıyorsun
Peki size ne açıklama yapıyor?Bırakıp gittiğine pişman mı?Dedigim gibi kac aydir konusuyoruz surekli evde camera aciyo bilmem biriyle yasadigini dusunmuyorum da yaninda degilim emin olamam tabi
Valla gittigine pisman degil. Keske sizi alip gitseydim diyo o yuzden cok pisman oldugunu gorebiliyorum ama keske orda kalsaydim falan demiyorPeki size ne açıklama yapıyor?Bırakıp gittiğine pişman mı?
Yani keşke sizi alıp gitseydim diyor da gelip alabilirdi ailesine okadar bağlı olsa bırakmazdı bence..Ya da çok kinci bir insan bir anlık öfkeyle bıraktı gitti sonrada gururuna yediremedi ya öyle olsa bile bu insanın kişiliği bozuk yine sorun yaşarsınız ama derseniz ki ben herşeyi göze aldım yaşayın ve görün derim.Çünki ileride keşke demek var yani kimseyle mutlu olamazsanız hep acaba eşime bir şans daha versem mutlu olacakmıydım diyeceksiniz..Hakkınızda hayırlısı olsun..Valla gittigine pisman degil. Keske sizi alip gitseydim diyo o yuzden cok pisman oldugunu gorebiliyorum ama keske orda kalsaydim falan demiyor
Babamdan korktugu icin gelmiyo diye dusunuyorum. Tesekkurler ilginiz icin sizlerden fikr almak konusmak rahatlatkyo cok sagolunYani keşke sizi alıp gitseydim diyor da gelip alabilirdi ailesine okadar bağlı olsa bırakmazdı bence..Ya da çok kinci bir insan bir anlık öfkeyle bıraktı gitti sonrada gururuna yediremedi ya öyle olsa bile bu insanın kişiliği bozuk yine sorun yaşarsınız ama derseniz ki ben herşeyi göze aldım yaşayın ve görün derim.Çünki ileride keşke demek var yani kimseyle mutlu olamazsanız hep acaba eşime bir şans daha versem mutlu olacakmıydım diyeceksiniz..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Yani keşke sizi alıp gitseydim diyor da gelip alabilirdi ailesine okadar bağlı olsa bırakmazdı bence..Ya da çok kinci bir insan bir anlık öfkeyle bıraktı gitti sonrada gururuna yediremedi ya öyle olsa bile bu insanın kişiliği bozuk yine sorun yaşarsınız ama derseniz ki ben herşeyi göze aldım yaşayın ve görün derim.Çünki ileride keşke demek var yani kimseyle mutlu olamazsanız hep acaba eşime bir şans daha versem mutlu olacakmıydım diyeceksiniz..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Gidicem canim konsolosluga avukattan randevu aldim baska bisey icin bu arada bunlari da sorucam kesin cok sagolAynen sizin gibi düsünüyorum, en kötü ihtimalle hain bi planla cocugunu almaya calisir elinden ama bu ihtimal karsin cantanem de gerekli tedbiri almali, konsolosluga git demekten dilimde tüy bitti :)
Kizini saglama aldiktan sonra tekrar bire sans ver, o bebegin kokusunu icine bi ceksin bak o kati gururlu adam nasil sevkatli bi Baba´ya dönüsüyo. Pisman olacaksan da en azindan denedim dersin ilerde kuzum
Gidicem canim konsolosluga avukattan randevu aldim baska bisey icin bu arada bunlari da sorucam kesin cok sagol
Canim valla annemin kotu niyeti yok 1 yildir dedigim gibi cocugumun benim canim ama annem benden cok bakmistir ben bi sure calistigim icin surekli annem bakti oda baglandi cocuga. Evlenirsen bende kalir elin adami bakamaz cocuga diyor. Mesela birisi demis ki bosanin ama cocugu babasiyla gorusturun. Annem surekli tembihliyor resim bile atma ona diye, nasil gorusturym? Herkesin ailesi tabiki de cok iyidir ama boyle ailem oldugu icin sansliyim keske abartmasalar. Aynen oyle evim var ama gidip kalamiyorum tek basima ne yapicam orda burda hep beraber yasiyoruz diyo.. beni ve torunlari icin canlarini verirler ama az cok konusmalardan anlamissinizdir ki esime bi sans daha vermek istiyorum. Ama imkansiz gibi duruyo benim ailem beni birakir ama cocugumu gene birakmaz ayrilamazlar alistilar cokKonudan kopamiyor resmen..
Girip cikip bu konuya geliyorum..
Son sayfada ailenizle alakali bir seyler yazmissiniz..
Ben annenizin dediklerini cok abarti buldum.. Resmen sizi yonetiyor.
Ailenizle ayni sokakta kontrati imzalanmis kirasi tikir tikir odenen bir ev var ama gidemezsin oraya deniyor..
Onun yerine evde koltuk tepesinde uyuyorsunuz..
Yani siz esinizle barismasaniz bile anneniz kendi hayatinizi duzeninizi kurmaniza izin vermiyor zaten..
Bir de sen evlenirsen cocugu bana birak sen gelip gorursun demis sok oldum..
O ne demek oyle yaaa..
Annneniz de siz 5 kardesi anneannenize birakmayi ve arada sirada sizi gormeye razi olurmuydu acaba..
Valla anneniz boyle laflar kuruyor, eski esiniz babanizin korkusuna gelip sizi alamamis fln...
Anneniz damat beyi istememekten ziyade toruna baglanmis siz evlenseniz bile bende kalsin diyor.
O cocuk nasil bir psikolojide olacak yaa anne baska yerde baba baska yerde..
Birakip gidersiniz demiyorum asla ama annenizin boyle bir seyi dillendirmesi bile tuhaf.
Bence aileleri araya sokup konussunlar isin onunu sonunu getirin yani..
Evlat da oyle kolay kolay silinmiyor korkmayin..
Sagol canim cok haklisin. Sende kacmissin ama insan bazen yanlis anlama saglikli dusunemiyo aileler cok seye karistiklari icin insan bu durumu secebiliyo ama ben sizin baristiginiza cok sevindm zaten aileler evlatlarini kolay kolay silmezlerOhhhh beee gercekten rahatladim suan, aileler herzaman 100% dogru olani secmiyolar, onlar da bazen cok duygusal davraniyolar ve evlatlari üzülecek diye hic birseyi riske etmek istemiyoarlar, senin ruh halini anlayamazlar. Gencsin tekrar evlenirim diyorsun üstelik, ama o evlenecegin kisinin daha iyi biri olacagi ne malum, cocugunla da Seninle de hic mi hic bi bagi olmayan biriyle evlenmeden önce cocugunun babsiyla tekrar dene, sonra olmazsa yine düsünürsün baskasiyla evlenmeyi. Elalemin lafini umursamayacaksin tatlim, benim de arkamdan kimler neler söyledi kactim diye ama kinayanlarin da hep agzini kapattim veya kendileri zaten kendi pisliginde boguldu. Hayat Senin hayatin, hersey yolunda giderse o agzi büzüsesicelerin cenesi kapanir nasil olsa :) Kapanmazsa da sen kapatirsin
Sagol canim cok haklisin. Sende kacmissin ama insan bazen yanlis anlama saglikli dusunemiyo aileler cok seye karistiklari icin insan bu durumu secebiliyo ama ben sizin baristiginiza cok sevindm zaten aileler evlatlarini kolay kolay silmezler
Dogru canim haklisin bilemiyorum bu yaz turkiyeye gidicez orda esim ailesini getircekmis falan ama bizimkiler de beni surekli tembihliyo sakn facebooka yazma tatil fotosu koyma vs haberleri olmasin. Bide oyle dan diye karsilarinda gorurlerse ne olcak cok korkuyorum. Bende panik atak var ilk defa seviniyorum panik atak hastasi oldugum icin, bayilirim orda olanlari gormem duymam :) bu isin esprisi tabi :) ucunda ölüm yok ya diyerek rahatlatiyorum kendimiben tek tabanca oldugum icin cesaretim daha yüksekti canim, sen Annesin, ama bahsi gecen adam da cocugunun babasi, yabanci degil yani, cesaret edemeyecek bisey yok :)
Ailen biraz da düzenimizi kurduk, herseyi yoluna koyduk, düzenimiz bozulmasin, agzimizin tadi bozulmasin diye konuyu kapattiriyodur, bu cok dogal. Baslari agriyacak haliyle evet, kolay bi sürec olmayacak, zor günler seni bekliyo ama denemekten ölmezsin, ailen de mutlu oldugunuzu görünce belki "iyi ki bizi dinlemeyip gittin yanina aferin sana" demeyecek ama icten ice cok sevinecek cünkü hangi Anne-Baba istemez evladinin mutlu olmasini
Dogru canim haklisin bilemiyorum bu yaz turkiyeye gidicez orda esim ailesini getircekmis falan ama bizimkiler de beni surekli tembihliyo sakn facebooka yazma tatil fotosu koyma vs haberleri olmasin. Bide oyle dan diye karsilarinda gorurlerse ne olcak cok korkuyorum. Bende panik atak var ilk defa seviniyorum panik atak hastasi oldugum icin, bayilirim orda olanlari gormem duymam :) bu isin esprisi tabi :) ucunda ölüm yok ya diyerek rahatlatiyorum kendimi
Ohoo imkansiz o benim annem nasil desem dominant bir kadin kucuklugumuzden beri o nerde onu yapiyoruz tabi kirmamak icin. Ben bisey soylemem cikip gelsinler olan olsun benceevet gercekten avantaji varmis olmazsa annene olayi citlat ama tr´ye gidince ve eger senin mutlulugunu istiyorlarsa, en azindan ailesini ve cocugu dinlemeleri icin Babani ikna etmesini deneyebilirsin. Yüzünüzü yere egecek birsey yapmadim, yapmak da istemem asla ama aylardir bu düsünceyle yatip kalkiyorum, en azindan bir defa konusalim hep beraber de, kabul etmezlerse insanlarda PSIKOLOJI diye birseyin oldugunu hatirlatirim, ve bu psikoloji denen seyin insanin hayatini ve sagligini nasil etkiledigine dikkatlerini cekerdim. Sonucta Senin psikolojin bozulursa ne kendine ne de cocuguna verimli olamazsin. Bunu onlara da anlat, artik cocuk olmadigini, sorumluluk sahibi bi birey, hatta Anne oldugunu hatirlat tatlim
Ohoo imkansiz o benim annem nasil desem dominant bir kadin kucuklugumuzden beri o nerde onu yapiyoruz tabi kirmamak icin. Ben bisey soylemem cikip gelsinler olan olsun bence
Lutfen yanlis anlamayin sadece herkes fikrini soyluyo bende dusuncelerimi soylemek isterim. O kadar insan turkiyede gayet guzel yasiyo. Eger maddi sorun olmazsa neden yasanilmasin ki turkiyede? Kimse demesin kafasina koydu gidicek diye sadece merak ettiklerimi soruyorum
Yok yahu olur lu oyle sey siz hem beni dinliyosunuz hem yardimci oluyosunuz hemde ozur diliyosunuz? Olur mu oyle sey sakın oyle birsey getirme aklina. Annem melek gbi bi kadindir ama kusur denmez tabikide dogru kelimeyi bulamadim onunda bitek dominantligi var işte. Benim ve kardeslerimin hayatina karismayi seviyo biraz.Sanirim sorunun kaynagini bulmaya basladik canim
Ya ben burda kendimi size psikologluk tasliyomus gibi hissediyorum, hakkimda yanlis düsünmenizden korkuyorum. Ama haddim degil bu asla, öyle bi izlenim biraktiysam özür dilerim. Sadece meslegim geregi insan psikoljisiyle de yakindan ilgileniyorum, o yüzden yol göstermek istiyorum, size farkli acidan göstermek istiyorum bazi davranislari.
Annenin dominant olmasi basli basina bir sorun, hersey onun kontrolü altinda olsun istiyor, onun dediginden ciktigin anda seni inkar etme olasiligi yüksek canim. Bunlari göz ardi etme, diger yandan da böyle otoriter dominant bir Anne´yle yasadigin sürece Senin de hic kendine ait bir hayatin olamaz, üstüne üstlük kizini da Annenin istekleri dogrultusunda yetistirmek zorunda kalirsin, yani bi nevi bilincalti baskisi
Haklisiniz herkes sizinle ayni seyi soyluyor hemen hemen. Ilgilenip cevap verdiginiz icin tesekkurler bu arada esin seni inandirsin demissin belki cok salagim ama ne biliyim inandim yani yalan yok bi onceki mesajda yazmistim turkiyeye tatile gelmistim istese yine alirdi cocugu.Neden mi çünkü eşin seni dövse şikayetçi olsan akşama evine dönersin ya da gidecek yrrin olmaz polis de hadi kızım güle güle der. Yurtdışında ise eşin gözetim altına alınır.
Orada herkes bebeğine ve sana SAYGI duyar burada hikayeni bilmedikleri halde uydurur dedikodu yaparlar. Bebek odası bile bulamazsın. Herkes her şeye burnunu sokar. Bebeğinin alacağı eğitimi kıyaslamıyorum bile ve iki dil olacakken..
Ileride kavgalı bi evde büyümektense keşke ananemde yurtdışında yaşasaydım diyebilir.. Her şey süper olsa bile sen yalnız olacaksın. Ailenle Yaptığın kahvaltıları bile özleyeceksin
Madem eşiniz Yurtdışına gelmek istemiyor madem pişman en azından kendisi adım atmalı ve sizi inandırmalı ailenizi inandırmalı onlarla kendi konuşmalı ailesiyle tabiki..
Sizin yerinizde olsam bebek olmasa barışır denerdim kızdı gitti diyr kendimi kandırırdım ama bebekliyken asla bu tuzağa düşmezdim. Büyük sözüme Tövbe..
Bebeği alabilir ve el kadarken bırakıp giden bir adam var en zor Zamanımızda uykusuz gecelerimizde vs vs doğuma bile saygısı olmamış bu adamın bebeğinize olmamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?