bebegim var, ailemi mi secmeliyim, esimi mi ?

eğer şans vermek istiyorum deyip türkiyeye gelirsen ailenin emeklerine yazık olur. hem onların gönlünü kırarsın. iyi olacağını düşünseler zaten izin verirlerdi. eşin onca ay aramadıysa dayanabildiyse onun dönüşünede çok bel bağlamamak gerek. ama sen belliki pişman olacaksın. aileni karşına alıp tüm hissettiklerini anlat. sonra eşin baskı yapmaya çalışsın ailenle temasa geçsin yumuşaklıkla. en son olarak kv kp devreye girsin.

eşine karşı hemen yumuşamadan önce evi terketmesini hatırla.
ve aileni üzmeden önce kızına ve sana prensesler gibi bakmalarını.
ben aile diyorum. ama eşine bir şans vereceksen de 'son şans' olsun.

Ben barışmanız taraftarıyım.Belki Ailen seni sürekli koruyup kollarken eşinin neler yaşadığını bilemeyiz.O da Ailesini ,çevresini özlemiş olabilir.Bebeğin ve Eşin için tekrar denemelisin. Baktın seni ezmeye çalışıyorlar, eşin sana değer vermiyor ,aldatıyor,şiddet uyguluyor o zaman ayrılırsın bebeğinde küçük olduğu için zaten sende kalır.
Ama barıştığınızda eşinle mutlusunuz ve Ailen sürekli herşeyinize müdahil oluyorlarsa onlara da bir dur demelisin.

Aklima yeni geldi.
buyuk ihtimalle esin sen uzaktayken baskasiyla evlenmeyi denemis ve avcunu yalayip donmus olabilir.
bazi adamlar böyledir, evim olsun esim olsun ama popomdaki kila bisey olmasin.
bu kafada bu adam.

Yanlis dusunuyo olabilirim de karsimdaki ne oda bi insan. Ne yapabilir bana? Gercekten soruyorum yani ne yapabilir? Yanlis anlamayin tepkim size degil ona o kim beni zorla orda tutacak veya cocugumu alicak
Evet zorla tutar çocuğu vermez seni eve kitler gelirsin ama çıkamazsın...burda kadına şiddet ne boyutta fikrin yok sanırım..ama bu kadar insan nerdeyse tek bir şey soyluyor..dikkate al..ailen sana sırtını donerse işte o zaman rezil olursun. Sen sanıyo musun buraya gelince ailen sana kol kanat olacak..ben reddederim şahsen.

Hayat senin hayatın, vereceğin kararlarında bedelini sen ödeyeceksin. Sen bu adamla tekrar bir araya gelmeyi göze almışsan biz ne diyelim ki?

Ama 3 haftalık bebeğini ve eşini terk edip aylarca aramayan sorumsuz bir adamdan 2. kez de deneseniz iyi bir koca olmaz. Bak hadi sana kızdı seni görmek istemedi diyelim ama ya çocuğu? Bebek bu ya, kendi kanından canından bir parça. İnsan onu nasıl bırakır gider de aylarca arayıp sormaz? Sen nasıl bu durumu sindirebilirsin?

Ben ailene hak verdim. Endişelenmekte üstelik böyle bir adamla tekrar barışmanı istememekte haklılar. Hele ki kendilerinden uzağa, onların koruması dışında kalacağın bir yerde yaşamana izin vermemekte iki kat haklılar. Peki eğer 2. kez bu adamdan yine kazık yersen ailen bu sefer tekrar arkanda olacak mı? Onların desteği olmadan sen kendi ayakların üzerinde durabilecek misin?

Bi kere çözüm yolu aramayıp evi terkeden degım yerındeyse kaçan bı koca bu..aynısını almanyaya gıden damat amcamın kızına yasattı ama o affetmedı ıyıkıde affetmemıs sımdı evlendı bı sürü cocugu ıyı esı var o adam almanya yada yurt dışı ruyasıyla ruyası gercek çıkmayınca senı yarıyolda bırakmıyacaktı ben anlamam bu durumu madem sıkıntı vardı bı sansınızı türkıyede deneyecektınız ama bosanmadan önce olacaktı ...sen pısman olursun

Şimdi sana burada 100 kişi aileni seç der, 1 kişi eşini seç der.. sen o 1 kişinin dediğini seçersin.. yorumlarından bu çıkıyor.
O yüzden ikisini de tart düşün en az zararda hangisinde olacaksan onu seç.

Sakın bu tongaya düşme, aileni dinle
Her şeyi bir yana bırak, gelirde yapamazsan dönmek o kadar kolay değil
Bu ülkede babanın izni olmadan çocuğu yurtdışına çıkaramazsın, yani sen gidebilirsin ama çocuk gelemez, yazdığın mesajda daha Türkiye'de boşanma olmadığını yazmışsın, yani burada görülecek dava sonucu yurt dışı söz konusu olunca yaşına bakılmaksızın babaya verilme şansı %90 dır.
Dertsiz başına iş açma, ailenin yanından ayrılma asla
İkinci şans falan boşver bunları, yaşın 23 çok gençsin daha, kazın ayağı öyle değil, bu adam ikinci bir şansı asla haketmiyor, bebeğini bırakabilen adam seni elli kere alır, elli kere de bırakır, aşk falan boş şeyler, aileni dinle sen

Ben de aynısını anlatmaya çalışıyorum ama sakalım olmadığı için dinleyen yok.

Kesinlikle katiliyorum konu sahibi aklini basina al lutfen ..

Yeni dogmus bebegimle beni terkedip aylarca aramayan adamla degil barismak sesimi duyurma lutfunda bile bulunmazdim. Nasil affedebilirsiniz boyle bir şeyi?
Ne ailenize ne kendinize, en onemlisi cocugunuza boyle bir kötülük yapmayın, bu adami tekrar hayatiniza sokmayin. Belki yeni birini bile bulmustur cocugunuzu kacirmak icin sizi kandirmaya calisiyordur, boyle birinden her şey beklenir.

düşündüm düşündüm ama düşündüklerinize bir anlam veremedim doğrusu
sizi bebeğinizi terk eden aylarca aramayan aç mı susuz mu diye düşünmeyen bir adam için her şeyde size destek olan ailenizi mi bırakacaksınız?Yine kavga ettiğinizde sizi bırakıp gidrse bu sefer aileniz olmayacak yanınızda
siz ondan boşandınız eşim demeyin artık kendi yolunuzu çizin kendinizi değil bebeğinizi düşünmek zorundasınız artık

Hamileliginiz sirasinda esinize ters davrandiginiz icin vicdan azabi cekiyorsunuz, haksiz miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…