- 10 Mayıs 2015
- 790
- 386
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok teşekkür ederim. Netten baktım evet dediğin gibi pamukçuk olmuş.Anne değilim ama kuzenimde falan görmüştüm sanırım Pamukçuk deniyor İnternetten yazıp resimlere bak bakalım aynısından mı Eğer öyleyse çok ciddi bişey değil Elma sirkesine pamuk batırıp günde iki üç defa ağzının içini silerdi annem teyzem çocuklarının Hemen geçiyodu
Geçmiş olsun :) neredeyse her bebekte oluyor sanırım EndişelenmeyinCanim cok teşekkür ederim. Netten baktım evet dediğin gibi pamukçuk olmuş.
Cok tesekkur ederim. Denicem karbonati.Normal bir durum. karbonatli su yapip temiz ince bir mendille silin.bir kaç kere. hemen gecer.ben öyle yaptim..yada dr.ilac veriyo mavi damla . Geçmiş olsun
Normal bir durum. karbonatli su yapip temiz ince bir mendille silin.bir kaç kere. hemen gecer.ben öyle yaptim..yada dr.ilac veriyo mavi damla . Geçmiş olsun
Yeni emzik aldim. Ondan sonra böyle oldu. Halbuki kaynatmistim.Altı ayı dolmayan bebeklere anne sütü ya da mama dışında bişey verilmez. Sirke hele vermeyin. Doktora sorun. Netten bakıp teşhis tedavi yapmayın.
Teşekkürler. Allahtan ağrı sizi yok.Kızımda çok cıddı sekılde olmusdu karbonatı suyla seyreltıp küçük sargı bezıyle sılmıstım ise yaramıştı dr bu sekılde anlatmıştı. Fakat altı aydan küçük olup olmadığını hatırlamıyorum .
Haklısınız.Altı ayı dolmayan bebeklere anne sütü ya da mama dışında bişey verilmez. Sirke hele vermeyin. Doktora sorun. Netten bakıp teşhis tedavi yapmayın.
Pamukçuk olmuş kuzum ya.benim kızımda da oldu.önce emzirmeden önce ve sonra göğsünü güzelce yıka kurut.eğer çok yayılmadıysa pamukçuk karbonatlı su ile dilini sil.steril gazlı bezler var eczanelerde.onu işaret parnağına dola karbonatlı suya baturıp ağzının içini özellikle lekeli yerleri sil.eğer tüm dilini ve yanak içlerini kapladıysa mikostatin denen bi solüsyon var onunla sil.Arkadaşlar meraba. üç buçuk aylık bebeğim var. Dilinde beyaz lekeler oluştu. Daha önce bebeğinin dili böyle olan anneler varsa yardimci olabilir mi? Nasıl geçer bu lekeler hiç bilmiyorum ne yapacağımı. Herkese şimdiden teşekkürler. İyi bayramlar.