Bebeğim ve ev ..

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
Iyi gunler kk. Bayanlari . Benim derdim şu kv. Ile evlerimizi ayirdik sonunda ama 11 aylik kizim yeni evimizde hep mutsuz boyle surekli huysuzluk halinde. Pek sevmedi. Ama kaynanamgile gittigimiz de o eve aliskin oldugu icin hic burdaki gbi olmuyor. Ne yapmam lazim ? Nasil aliscak? Boyle bi durum yasayan var mi aranizda ? Simdiden hepinize tesekkur ediyorum.

Ne zaman ayırdınız?

Olabilir yanindan gittigimde aglio malesef . bu normalde burda daha bi duygusal

Alışır

Ama o kalabalık sonrası sakin gelmiştir

Az gidin kendini henüz sizin evde misafir hissedebilir bu hissi bitsin

Cok alakasiz bir yerde giris yapicam ama bebeginiz yengec burcumu.cunki yengeç bebekleri daha zor adapte oluyorlar böyle değişikliklere.düzenlerine ve aliskanliklarina cok düskun oluyorlar.ama zamanla alisir.onun yaninda sürekli mutlu,güler yuzlü,eglenceli olmaya calisin.bu süreci daha kolay atlatmaniza yardimci olur

El kadar bebe yahu o. Alışır.
O evde daha çok kişi varsa daha eğlenceli old için orayı arıyor olabilir. Ama alışır birkaç güne. Sakın kazanılmış haklarını kaybetme. Amann!!

Daha çok parka cikar.

bol bol dışarı çıkın. konu komşu akranı olan bir çocuk varsa iletişim kurun gidin gelin.
siz evde tek başına olunca daha az konuşuyorsunuz, iş güç yaptığınız için, çocuklar seviyorlar birkaç kişiyi (genellikle daha fazla kalabalık olunca da huzursuz oluyorlar)

zamanla alışır...arada kayınvaliden size gelsin onu bile arıyor olabilir...

En yeni oyuncaklardan alın, bebek cimnastiği yapın ve şarkı açıp bebekle dans edin. Ama en önemlisi bebeğinize yumuşak bir sesle durumu anlatın. Burası bizim yeni evimiz burasıda senin odan, biz artık burada yaşayacağız diyin.

Evet yengec burcu

El kadar bebe diyosunuz evet kucuk ama cok degisio. Eski evde gulucukler sacio ikimiz kalsak bilr orda oyle ama bu yeni evde habire mutsuz . umarim kolay atlatiriz. Sknti verio bi sure sonra

Biz bir yere giderken çekine çekine gidiyoruz, hatta durmuyor bizim çocuk diyoruz bazı yerlere gitmiyoruz, ama görenler bahane bulduğumuzu düşünüyorlar, ah ah :)

Alışır konu sahibi, onun da düzeni değişti sonuçta.
Dışarda geçirin zamanınızı biraz.

Insaallah alisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…