• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ve kayınvalidem

Hee bu arada sirf babadan almis ayni babasi dedikleri zaman, esimden aldigim destekle (kendisi der zekasi sizin tarafa ceksinde okusun etsin diye) Kv ileri gittiginde zekasi bana ceksinde gerisi mühim degil diyorum KV k.o :)

Bu KVlerin genel sorunlarindan biri. Anlamak imkansiz sanirim. Benim ogluma 7 8 aylikken 'sese bak sese aynii x amcaa' dediler. X amca dedigim kisi Kayinpederimin amcasi. Düsün yani 1. bebegin sesini bile birinin sesine benzetmisim 2. bide aradaki baga bak. Gülüncek durumken ben insanlar nasil bu kadar aptal olabiliyor diye üzülüyorum iste.
Gecen günde 11 haftalik bebege 3D ultrasonu yaptirmislar daha yüzü gözü kulaklari bile tamamlanmamis bebege. Gözüme soktular ayni babasi suna bak nasilda benziyo demi diye. Dilim tutuldu.
Aynen ya Gelen su 3D ye bakınca benzetmekten ne anlıyorsa. BEnim kv 3D görüntüyü görünc aaaaa aynı yeğenim nolur bunu ver diye havalara uçtu. Anlamsız ama sinir bozucu

Aynı benim kv şükür rabbime bir kızım var 4 aylık daha doğduğu gün aynı babası aynı babası ulan sanki babasının karnndan çıktı bende diyodum ki yeni dgdugu için çirkin daha ondan ona benziyor gün gectkce bna bnzer dydum ki öyle de oluyor :):) merak etmeyin bnce büyüdkce daha çok kendmzden birseyler bulucaz şükür ki varlar bırak senn bebegnle hava atmaya calssn :)

kaynanamin : torun ayni oglum ama sadece karalıgı sana benziyor: demesinden sonra ben bu konu hakkinda mucadele etmeyi biraktim..dicek laf bulamiyorum cunku cahil olduklari icin seyretmeyi ve deliliklerine gulmeyi tercih ediyorum sende oyle yapmaya calis sana da benzer buyudukce benzemesede ne onemi var ki sen dogurmadinmi sonucta;)

:KK70: Kız nasıl korkuttuysan kadını,benim de kızımı halaya benzetecek oldular, hemen ay tam küçük kız kardeşim,çok benziyor demeye başlamıştım.Ama yalan da değildi.Kardeşimin küçüklük resmini görenler,kızımın siyah beyaz resmi sanıyordu.

Canım ben bu şuna benziyor buna benziyor konusuna normalde gülerim, küçücük bebek daha kimbilir nasıl değişecek. O yüzden herkes kime benzetirse benzetsin inatlaşmam. Ama bazı kişiler biliyorsun amaç ne bilmiyorum ama kesinlikle hoş sohbet değil, çocuğun annesini dışlayıp hoş sohbet uman yoktur herhalde. O yüzden çok inatlaştım ben, kv sürekli aynı babası, kaşı gözü ağzı burnu dedikçe, ki daha yeni doğum yapmışım, savaş açılmayı haketti diye düşünüyorum:)

Hee bu arada sirf babadan almis ayni babasi dedikleri zaman, esimden aldigim destekle (kendisi der zekasi sizin tarafa ceksinde okusun etsin diye) Kv ileri gittiginde zekasi bana ceksinde gerisi mühim degil diyorum KV k.o :)
Kadını hayat damarlarını kesmişsin yaa :D

Evet basit gibi gorunuyor ama sinir bozucu bir durum genelde kvalidelerin derdidir bu hep kendileri hep erkek tarafina benzesin telasi hep bir asiri sahiplenme.benim kvalidem ilede cok sorunlarimiz oldu sizinkinin bir tek benzetme huyu varsa inanin sukur edin.ben neler cektim cocugun daha cinsiyeti belli degil oglusum oglusumun ben cukusunu yerim bilmem ne die bagiriyordu evde kizim oldu bu seferde asiri sahiplendi cocugumu benden bile sakiniyordu kucagimda tutamiyordum hemen gelip aliyordu daha neler neler diyecegim o ki neler var neler A anewhope

Canım ben bu şuna benziyor buna benziyor konusuna normalde gülerim, küçücük bebek daha kimbilir nasıl değişecek. O yüzden herkes kime benzetirse benzetsin inatlaşmam. Ama bazı kişiler biliyorsun amaç ne bilmiyorum ama kesinlikle hoş sohbet değil, çocuğun annesini dışlayıp hoş sohbet uman yoktur herhalde. O yüzden çok inatlaştım ben, kv sürekli aynı babası, kaşı gözü ağzı burnu dedikçe, ki daha yeni doğum yapmışım, savaş açılmayı haketti diye düşünüyorum:)
Haklısın,konu damarına basılması...Ama o bam telini nasılda buluyorlar.Benım görümcem,ilk oğlum 20 günlükken tekrar gördüğünde inanamamıştı.Gayrı ihtiyari, nasılda büyümüş 3 haftada bu kadar ya demişti.Ama aynı insan ertesi gün,gaz sancısından ağlayan bebeğim için,sütün yetmiyor senin demeye başlamıştı kıs kıs gülerek.Çünki anneleri en üzecek şey bu,biliyorlar.Yetmiyorsa nasıl büyüdü şaşırtacak kadar öyleyse.Birde kendi kızının ta sabahki kahvaltıdan kalan bardağındaki süt kalıntısını kaşıkla bebeğe verdiğini görmeyeyimmi,kucağından hışımla çekip almıştım tersleyerek...

Kiz cocugunun babaya benzemesini istemezdim ben o da istemesin bence. Erkek gorunumlu torunu ne yapacakmis Kv gormemis birine benziyor. Kompleksli de sanirim. Bunlar onemli seyler degil ve eminim etrafinda ki insanlardan arkasindan guluyirlardir ne kadar salak diye

Back
X