Direnmenin faydası yok yani. Bu böyle gidecek ozaman
Ama zaman öyle hızlı ki geçip gidiyor, ileride gülerek hatırlıyorsunuz.
Şimdi benim bir numaralı dalga konum, annem üşüdü mü kuşun kanadından yel geldi kesin diyorum ters ters bakıyor sonra basıyoruz kahkahayı

Ondan hiç bu tatlı zamanları kendinize zehir etmeyin. Eski devirdekiler üst üste yaşayıp hep büyüklerden akıl almışlar. Kitap pedagog hak getire ondan akıl vermek istiyorlar devrin değiştiğini anlayamadılar. İyilikten aslında sorsanız da işte... Siz he anne oldu anne diyin bildiğinizi okuyun. İnanın zamna akıp geçecek su yolunu bulacak.
Diyorum ya sonra onlar sizi övmeye başlayacaklar.
Şimdi tablet tv açmadan kendi kaşığıyla o gün ne yemek varsa yiyen oğlumu gün arkadaşlarına anlatıyorlar valla utanmadan. Kendi yedi hep başta döktü ama sildik ayol fln diyorlar. Aaa gelinim ekran açmadı hiç falan diyorlar. İçimden size rağmen diyorum dışımdan da iyi yaptık valla diyorum artık ne diyim.
Yada ayakta sallamadan uyuturken çocuğu ağlatıyorsun gaddar anne bak hepimiz öyle uyuduk derlerdi, odasını bir yaşında ayırdım diye kalpsiz demişlerdi. Beşikte yatmalıymış yanımda. Şimdi kendi kendine uyur kendi odasında diye hava atıyorlar

size rağmen başardım diyorum yine içimden.
Geçti gitti işte şimdi üç yaşında, bebekliğini unuttum bile. Sanki o hengamede doyamadım, doya doya sevemedm, kucağıma çok almadım gibi geliyor. Ondan diyorum gelip geçecek hem de çok hızlı. Bunları düşünmeden doya dıya sevin. Su akıp yokunu buluyor, çok da güzel büyüyorlar