Bebeğim ve kedim

Benim iki kedim var biri dişi biri erkek. İkisinide ismiyle çağırdım, oğlumun ilk cümlesi ‘ buyuno ( bruno) iymaya ( irmaya) vurma’ oldu. İster anne desin ister adını söylesin ister pisi desin en önemlisi bir hayvanla birlikte büyümesi ve sosyal duygusal olarak çok faydası olması. Zamanla öğrenir kime ne diyeceğini. Siz de baskı yapmayın daha da ters tepebilir .
Hayvanla büyümesini istedigim icin hamileyken kedi sahiplendim,tesekkur ederim :KK52:

Ya kedi.tuyu bebege zarar etmez mi ben istiyorum bana boyle diyorlar

Hayir kesinlikle aşıları tam yapılmışsa tüylerinin vs. hic bir zararı yoktur. Duygusal gelişimini destekler ve alerji hastalıklarına yakalanma riski düşer. Zararlı diyenler bu konuda bilgisiz,eskilerin hurafesi..

Bende hep alerjiye karşı daha güçlü olur diye düşündüm ama öyle olmadı :KK43:
Hem kedimiz hem köpeğimiz hatta kuş ve hamsterımız da vardı. Hamileliğimde dahi çoğu bakımlarını ben yaptığım halde her türlü alerjiyle doğdu malesef kuzum

Alerji riskini tamamen önlemez ama düşürür.

Hayvanla büyümesini istedigim icin hamileyken kedi sahiplendim,tesekkur ederim :KK52:

Hayir kesinlikle aşıları tam yapılmışsa tüylerinin vs. hic bir zararı yoktur. Duygusal gelişimini destekler ve alerji hastalıklarına yakalanma riski düşer. Zararlı diyenler bu konuda bilgisiz,eskilerin hurafesi..

Alerji riskini tamamen önlemez ama düşürür.
Genetikti malesef :(

Dert mi bilemedim ama. Kedimi sahiplendiğimde bu yana bi hata yaptım ve ismiyle seslenmek yerine 'annem kızım' diye seslendim. Bebegimde 21 aylık ve arada kendi kendine oyun oynarken anne derdi direk bana demezdi. Ama son bi haftadır iyice anne demeye başladı ama bana değil kedimize :bicak::bicak:

Bu tatlış konunuz hamile kaldığı an kediyi köpeği kapıya atan mahlukatlara kapak olsun:KK52: bayıldım size. Bu arada annemde hep kedimize kızım der. Bize kızlarım gelin sofra hazır dediginde kedim bizden once koşar:KK48:

Ay canım yaaa çok tatlı bir dert büyüdükçe demez ama sizde kediye ismiyle seslenirsiniz alışır

Ay ne tatlı bir dert :KK200:zamanla kavramı öğrenir sen kediye ismiyle hitap et

Bu tatlış konunuz hamile kaldığı an kediyi köpeği kapıya atan mahlukatlara kapak olsun:KK52: bayıldım size. Bu arada annemde hep kedimize kızım der. Bize kızlarım gelin sofra hazır dediginde kedim bizden once koşar:KK48:

Hayvan sahiplenince insan kedi köpek gözüyle bakamiyor kendi doğurduğu evladi gibi hissediyor nasıl atarlar hic anlamiyorum, ben bebeğimin ablası olarak görüyorum kedimi. Gece ben kedi bebek 3müz uyuyoruz sarmaşdolaş:KK200:

Benim kizim herkesi çağırırken anni dio sizinki yine azmış:))

Dert mi bilemedim ama. Kedimi sahiplendiğimde bu yana bi hata yaptım ve ismiyle seslenmek yerine 'annem kızım' diye seslendim. Bebegimde 21 aylık ve arada kendi kendine oyun oynarken anne derdi direk bana demezdi. Ama son bi haftadır iyice anne demeye başladı ama bana değil kedimize :bicak::bicak:
ya ben onu yerim ya şapşal :KK70::KK70:

Back
X