- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Az daha büyüsün tahta kaşık falan kaplar koyun onune uzuuuun uzun oyalaniyolarTesekkur ederim. Annem uc ayligina yurt disina gitti kayinvalidemle ayni sehirdeyiz ama evlerimiz cok uzak gunluk gelip gitme imkani yok. Annemin gelmesine bir ay kaldi o geldikten sonra belki biraz olsun rahatlayabilirim.
Galiba ben en basindan beri orda dustum hataya. Her agladiginda kucagima aldigim icin oyle alisti. Bazen agladiginda cingirakla oylamaya calisiyorum ama onuda elimden birakir birakmaz basliyor yine aglamaya. Kucagima alana kadar durmuyor.
Emzigi bir sure aliyordu ama artik onuda istemiyor agzina veriyorum daha emmeden firlatiyor. Gaz icin damla kullaniyorum ama aglamasi uzerinde hic bir etkisi yok ne yazikki.
Ben o duyguyu tatmak icin aylardir cabaliyorumAnnelik böyle zor işte. O yüzden cennet ayaklarınızın altında ya...
Aynen insan guvenip kimseye veremiyor dimi:))Geçiyor evet:)
Benim boncuğum da öyleydi 3 aylıkken. Ben de biraz destek için annemlere gitmiştim, zilyon tane insandan biri bile doğru düzgün kucağına bile almadı. Kaç kere bayılacak hale geldim yorgunluktan
O yavrunun size ihtiyacı var lütfen kızıp,bağırmak gibi hatalara düşmeyin.
Kucağınıza sarıp kanguruyla dışarı çıkmaya çalışın,temiz hava ikinize de iyi gelir. Bebek küçük,hava soğuk demeyin,sıkı giyinin mutlaka hergün çıkın
Yok güvenmediğimden değil onların düşüncesizliğindenAynen insan guvenip kimseye veremiyor dimi:))
Bide yuruyunce gor senYok güvenmediğimden değil onların düşüncesizliğindenyoksa annem,kardeşim,yeğenlerim söz konusu kişiler..mis gibi de bakıyorlardı ve kızım gık ını çıkarmıyordu onlarda da..neyse geçti ama dediğiniz gibi ben de ancak 8.ayda kendi başına oturup oynamaya başladığında rahatladım. Ama şimdi de emeklemeye başladı
Şuan bu yazıyı okurken saatler 02:41 sabah beşten beri ayaktayım ,gözünden uyku akan kızım inatla uyumuyor , dünya üzerinde tek olmadığımı bilmek sevindirici ama aynı zamanda üzücü alalh yardımcımız olsunArkadaslar benim 3 aylik dunya tatlisi bir bebegim var. Bana tarifi mumkun olmayan guzel duygular yasatan mini minnacik kokusuna bir turlu doyamadigim bir oglan. Hersey cok guzel ama beni neredeyse bunalima sokan bir sorunumuz var. Oglum hic durmuyor. Surekli agliyor uyumuyor gun boyu mizmizlaniyor. Sabah yedide basliyoruz gece bire kadar bes dakikadan fazla birakamiyorum yere. Uyutmaya calisiyorum tam uyudu diyorum yatiriyorum yerine aradan bir kac dakika geciyor basliyor aglamaya. Gun boyu emzireyim istiyor kucagima alayim istiyor hic bir ise yetisemiyorum. Pijamayla kalkip pijamayla yatiyorum kahvalti yapamiyorum gun icerisinde birseyler atistirmaya firsatim olmuyor bir bardak suyu bile zor iciyorum. Biraktigim gibi arkamdan katila katila aglamaya basliyor. Durum boyle olunca sutumde yetmiyor ek olarak mama vermek zorunda kaliyorum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayimBir ara kaynanamlara gittik esim istedi biraz dinlenirsin orda dedi gittik bir sure kaldik ama rahat edemedim evimize donduk. Bir basima yetemiyorum bebegime hic bir isimi halledemiyorum dinlenemiyorum. Bir bebek durmadan aglarmi ya niye boyle yaptigini anlamiyorum. Bana bir yol gosterin. Hem fiziken hem psikolojik olarak cokmek uzereyim. Stres yapinca bebegimede yansiyor bu sefer vicdan azabi da cekmeye basliyorum Bu durumun ustesinden nasil gelebilirim ayni sorunu yasayan arkadaslar varmi siz neler yaptiniz nasil geldiniz ustesinden?
Öyle diyorlar evetBide yuruyunce gor sen
O sesi sürekli açık tutmak da iyi değil, uyuduktan bi süre sonra kapatsanız daha iyiBenim bebegimde surekli gaz sancilari oluyor her aksam agliyor uyutmak deseniz saatlerimi aliyor ustelik 2 aylik. Fön makinesi sesi aciyorum telefondan cok ise yaradi susuyor ve o yanindayken 3 saate kadar uyuyor tavsiye ederim .
Haklisiniz her uykuda acmiyorum zaten aglama krizleri geldiginde iyi oluyor saat 3-4ten gece 12lere kadar uyumadigi oluyordu , hem gaz hem uykusuzluk perisan ediyordu, kendimi degil onun aci cekmesine uzuluyorum elbette, gozleri kan canagina donuyor yavrumun.O sesi sürekli açık tutmak da iyi değil, uyuduktan bi süre sonra kapatsanız daha iyi
Yavru yaaaHaklisiniz her uykuda acmiyorum zaten aglama krizleri geldiginde iyi oluyor saat 3-4ten gece 12lere kadar uyumadigi oluyordu , hem gaz hem uykusuzluk perisan ediyordu, kendimi degil onun aci cekmesine uzuluyorum elbette, gozleri kan canagina donuyor yavrumun.
Amiin amin Insallah az mi oturup agladim onunla beraber. Her zorluga ragmen iyiki var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..Yavru yaaaemanet onlar bize Allah’ın insanoğluna sunabileceği en güzel nimet
Allah korusun, esirgesin. Sizin de geçer inşallah en kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?