- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Aybukeelif
-
3.5 aylık bebekte ne yaramazlığı yahu.Merhaba benim 3 buçuk aylik bir bebeğim var çok yaramaz ve yemek yapmaya bile fırsat bulamıyorum alt komşumuz eşimin ailesinin ahbabi oluyor bende akşam ustu oğlumu oraya birakiyorum işlerimi ve yemeğimi yapabilmek için benim yaslarimda bir kızı var ve oğlumu çok seviyor çok iyi bakıyorlar bugün oturmaya gittim komşum bana kızı için diyor onun kokusuna alışmış onda çok güzelduruyor dedi ve bu durum beni biraz endişelendirdi oğlum bana değilde o a alışır diye k iskandim sanırım bu durumu eşim bana bırakma diyor ama oğlum gerçekten durmuyor sizce oğlumona alışır mi
3.5 aylık bebek yaramaz demek.Ne yapıyor tam olarak gercekten çok merak ettim.
koşarak kendini sağa sola filan atıyor heralde :/
yaramazlık ne ya, ağlıyodur en fazla, onda da bi sıkıntısı vardır. sizin yanınızda ağlayan çocuk komşuda da ağlar. ben olsam güvenip bırakamazdım. içim de el vermezdi yani.
3 aylık cocuk nasıl yaramazlık yapıyor anlamadım ????Merhaba benim 3 buçuk aylik bir bebeğim var çok yaramaz ve yemek yapmaya bile fırsat bulamıyorum alt komşumuz eşimin ailesinin ahbabi oluyor bende akşam ustu oğlumu oraya birakiyorum işlerimi ve yemeğimi yapabilmek için benim yaslarimda bir kızı var ve oğlumu çok seviyor çok iyi bakıyorlar bugün oturmaya gittim komşum bana kızı için diyor onun kokusuna alışmış onda çok güzelduruyor dedi ve bu durum beni biraz endişelendirdi oğlum bana değilde o a alışır diye k iskandim sanırım bu durumu eşim bana bırakma diyor ama oğlum gerçekten durmuyor sizce oğlumona alışır mi
Evet paragraftan öncesini size yazmıştım aslında ikinci paragraf konu sahibineydi ama belirtmemişim kusura bakmayınSevgili kardeşim benim mesajım üzerinden bana yazdığınız yorumu okudum lakin çoğu konu sahibine has yazılmış :)
İnşaAllah konu sahibide okur o nacizhane tavsiyelerinizi.
Merhaba benim 3 buçuk aylik bir bebeğim var çok yaramaz ve yemek yapmaya bile fırsat bulamıyorum alt komşumuz eşimin ailesinin ahbabi oluyor bende akşam ustu oğlumu oraya birakiyorum işlerimi ve yemeğimi yapabilmek için benim yaslarimda bir kızı var ve oğlumu çok seviyor çok iyi bakıyorlar bugün oturmaya gittim komşum bana kızı için diyor onun kokusuna alışmış onda çok güzelduruyor dedi ve bu durum beni biraz endişelendirdi oğlum bana değilde o a alışır diye k iskandim sanırım bu durumu eşim bana bırakma diyor ama oğlum gerçekten durmuyor sizce oğlumona alışır mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?