- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Aybukeelif
-
Arkadaş gaz veya kucak isteği ağlamalarından bahsediyor muhtemelen sevgiSirf meraktan soruyorum. 3.5 aylik bebek tam olarak ne yaramazlik yapiyor? Emeklemeyi bile bilmeyen bir bebek?
Evet bebeğiniz komşu kızına alışır sizi de istemez kolay kolay....Merhaba benim 3 buçuk aylik bir bebeğim var çok yaramaz ve yemek yapmaya bile fırsat bulamıyorum alt komşumuz eşimin ailesinin ahbabi oluyor bende akşam ustu oğlumu oraya birakiyorum işlerimi ve yemeğimi yapabilmek için benim yaslarimda bir kızı var ve oğlumu çok seviyor çok iyi bakıyorlar bugün oturmaya gittim komşum bana kızı için diyor onun kokusuna alışmış onda çok güzelduruyor dedi ve bu durum beni biraz endişelendirdi oğlum bana değilde o a alışır diye k iskandim sanırım bu durumu eşim bana bırakma diyor ama oğlum gerçekten durmuyor sizce oğlumona alışır mi
Sırtıma bağlamayı denemdim ama bebeğimin ilk ayları benim de tek kolumda geçti diyebilirim, tek elle yemek yapmak o uyuduğu her anı değerlendirmek herşeye pratik bir çözüm getirmek yetişemediğime de saldım çayıra demek... düzen hiç değişmiyor 20 aylık oldu hala öyleyiz.Evet bebeğiniz komşu kızına alışır sizi de istemez kolay kolay....
Ben kızımı çarşafla duruma göre ya sırtıma yada önüme bağlardım kızım benim kokumla uyurdu yada beni izlerdi ben yemeğimi süpürgemi ütümüde yapardım.Genelde yemeği gece uyuduğunda yapardım ertesi güne hazır olsun diye.
Bebek doğurmak onun tüm sorumluluğunu alırken evide idare edebilmektir.
Kendinize ev işi için plan yapın ona göre hareket edin ve bebeğinizi kendinizden uzaklaştırmayın derim.
Saygılarımla.
Sevgili kardeşim benim mesajım üzerinden bana yazdığınız yorumu okudum lakin çoğu konu sahibine has yazılmış :)Sırtıma bağlamayı denemdim ama bebeğimin ilk ayları benim de tek kolumda geçti diyebilirim, tek elle yemek yapmak o uyuduğu her anı değerlendirmek herşeye pratik bir çözüm getirmek yetişemediğime de saldım çayıra demek... düzen hiç değişmiyor 20 aylık oldu hala öyleyiz.
3,5 aylıkken başedemediğin bebiş giderek sakinleşip dur deyince duracak sus deyince susacak değil ki adı üstünde bebek çocuk böyle büyüyorlar. Tektim eşim vardiyalı çalışıyor deneye deneye öğrendik çoğu şeyi ama kimseye bırakmadım kimseye güvenemedim güvenmem de... Bir iki gün hazır yersiniz, temizlik yapmasanız da olur, ama çocuk sizden ayrı kaldıkça evet sizi unutur maalesef o bağı kendi elinizle koparırsınız. ben evimi 1 ay süpürmediğimi hatırlıyorum yaa 1 ay süpürge sesine korkuyor diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?