yani şöyle söyleyeyim ben işten eve gidince ağlıyor annemin gitmesini istemiyor. annemle ikimizde evdeyken annemi tercih ediyor bu yönden içim çok çok rahat çünkü annem gerçekten bıkmadan usanmadan onunla oynuyor. ama işte anne yüreği kendimi teselli edemiyorum
Anne yuregi teselli edilemez o ayri ama bu durumda yapacak birsey yok. Durumun ozeti cocuk mutlu anneane mutlu anne vicdam azabi cekiyor. Burda tek etkilenen siz oluyorsunuz. Iciniz rahat gidin ananeyi bu kadar severken ve onu ararken bebeginiz..
adem güneşe göre 4 yaşına gelene kadar anne tek başına bakkala bile gitmemeli. wc de bile birlikte olacaksın mümkünse.çok çok garibansan ölmek üzere falansan çalışacam diye ısrar ediosan anneanne-babanneye bırakabilirsin. kreşe veriyosan tüh vah o bebeye bir daha iflah olmaz.
hele bir eleştir topa tutuyorlar. adamın dediği anayasa sanki.tabi sonra annelerde psikoloji kalmaz.
Bu kadar agresif olmanıza ne gerek var.Mesajımı okumadan cevap vermişsiniz."Mecburiyet ayrı" demişim orda.Ben keyfi ayrılıktan söz ettim. 11 aylık bebekten 2 gün ayrılamamak sağlıksızdır yazmışsınız ,ona istinaden yazdım.
Bu kadar agresif olmanıza ne gerek var.Mesajımı okumadan cevap vermişsiniz."Mecburiyet ayrı" demişim orda.Ben keyfi ayrılıktan söz ettim. 11 aylık bebekten 2 gün ayrılamamak sağlıksızdır yazmışsınız ,ona istinaden yazdım.
Hic agresif degildim yazarken inanin.
Ama neye istinaden yazdiysaniz o mesaji niye alintilamadiniz?
Mesajinizi da net bir sekilde okudum. Mecbur muydum? Yani gitmesem ölmezdim, hapse girmezdim kimse kafama silah dayamadi. Oyleyse mecbur degildim. Isimden olmamak icin kalktim ve gittim.
Biraz fazla abartmıyor musunuz ? Bebeklerin zaman kavramı yoktur. Yanında güvenli bağ kurduğu biri varsa sıkıntı yaşamaz. Sizi gördüğündede kaldığı yerden devam eder. Ah vah etmek yerine araştırın derim. Burda kadınların yazdığı sizi rahatlatmaz,ben olsam çocuk psikologuyla görüşür ona sorardım mesela.(zamanında öyle yaptım) iş içinde değil tatil için bıraktım. Hiçte sıkıntı yaşamadık.
Güldürmeyin lütfen :) çocuğu terketmek değil konumuz. Çocuğunu bırakanlar daha az anne sevgi veriyor bırakmayanlar daha çok öyle mi ? En çok anne sevgisini annesine 24 saat yapışık olan çocuklar alıyor haklısınız.. ahh benim garip kızım nasılda mahrum anne sevgisinden:)