• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğime bakıyor diye...

Eğer işinize gelmiyorsa bakıcı tutun. Böylece bu tip olaylar yaşamamış olursunuz.
Benim kayınvalidem de tıpkı sizinki gibi. Tek fark eşimin yanındayken hastalanması(?) . Evlerimiz arabayla 10 dakika mesafede. Sırf bu triplerini çekmemek için 1 saatliğine bile bırakmıyorum çocuğumu. Çözüm bu kadar basit.

Merhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..

Numara olduğunu nereden biliyorsunuz ? Eşinizi doğuran kayınvalideniz , nasıl genç kız gibi oluyor ?

Biri 9 diğeri neredeyse 1,5 yaşında , 2 kızınız varmış ; Allah bağışlasın.

Kayınvalidenizin baktığı kızınız neredeyse 1,5 yaşında. En hareketli zamanları değil mi bir çocuğun ? Kayınvalidenizin yorulması ve bazı hastalıkları olmasında anormal bir durum yok ki.

Belki ilgi istiyordur
ben kvme çocuğuma baktırsam arada bir gönlünü ederdim misal bir çanta alıp böyle birşey istiyordun değil mi aklıma geldi görünce alayım dedim derim
ya da arada sevdiği tatlıdan götürürüm
sonuçta kadın rahat edeceği zamanda torun bakıyor ve zorunda değil
ha gerçekten hastaysa da iyi bi doktor araştıralım derim
sen şey mi istiyorsun, çelik gibi olsun çocuğa baksın gün sonu da Z raporu gibi teslim etsin. :kahve:

Baktirmayin o zaman bakıcı tutun. Naz kapris yaptigini düşünüyorsanız eğer. Ben kendi bebeğime bakarken bile o kadar zorlanıyorum ki WC ye gidemiyorum bazen. Birde o yaşta kadını dusunemiyorum bile. Bakıcı tutun maaş+Sgk öderseniz bakicinin tüm naz kaprisine aman gitmesin yarı yolda birakmasin yeni bakıcı nasıl bulacagim diye katlaniyorsunuz :)

Hasta numarası yapmayan bir bakıcı bulun o zaman, tabii guvenebilirseniz. Şu kayinvalideye bebek baktiranlarin memnuniyetsizliği de bitmedi gitti. İnliyormus. Bebekle akşama kadar neler yaşıyor kadın, inlemesin de ne yapsın, kolay mı? Benim bebegim cok uslu olmasına rağmen tukeniyorum, bu yaşta kendimden geçtim. Genç kız gibi olmakla ne alakası var, sinirleri bile yipransa zaten bitti.

İstiyorsunuz ki, hem bebeğime baksın hem ağzını açmasın.

Belki ilgi istiyordur
ben kvme çocuğuma baktırsam arada bir gönlünü ederdim misal bir çanta alıp böyle birşey istiyordun değil mi aklıma geldi görünce alayım dedim derim
ya da arada sevdiği tatlıdan götürürüm
sonuçta kadın rahat edeceği zamanda torun bakıyor ve zorunda değil
ha gerçekten hastaysa da iyi bi doktor araştıralım derim
sen şey mi istiyorsun, çelik gibi olsun çocuğa baksın gün sonu da Z raporu gibi teslim etsin. :kahve:
Doktora her götürdüğümüzde hiçbir şeyi çıkmıyor ..

Siz çocuk bakmadığınız için kolay geliyor galiba 🙄 30larda ben pert oldum yaşlı kadın napsın 🤦‍♀️
Anne ve kv için sadece hastalıkta zor durumda yardımcı olmamalarına kızarım onun dışında kimseye güvenip doğurmuyoruz demi siz gidip para kazanacaksınız diye kimse rahat edeceği vakit çocuk bakmak zorunda değil

Doktora her götürdüğümüzde hiçbir şeyi çıkmıyor ..
E tamam demek ki psikolojik, ilgi istiyor belki de
tüm gün torun bakmaktan komşularıyla bile görüşemiyordur
biz yaşlanınca ne halde olucaz belli mi
mutlu etmek varken neden numara yapıyor diyorsunuz
ya da şöyle söylym nazına bile katlanamadığınız kvnize çocuklarınıza niye baktırırsınız ki?

Back
X