- Konu Sahibi olmazsanolmaz
Baktirmayin siz de, bu kotükalplilikle biryere varamazsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazi kayinvalideler hem gelini minnet altinda birakmak icin hem de oglunun evine mudahele icin yorgunluktan olse bile bebege bakmak istiyor. adamlar da bedavaya bakici bulduklari icin analarina acimiyorlar. iki kisiye bir kisi olunca kadin da bas edemiyor.
olur mu o zaman nasil ben sacimi supurge ettim diyecek.O zaman varsın gitsin oğluna nazlansin hanım sultan . Babamın evinden getirmediğim için kimsenin çarşaf suratını çekemem bu yüzden.
turk erkeginin anasina merhameti olsa azicik kalkar is yapar :)Kimmiş o kayınvalideler ? Adam öz annesine acımayacak kadar vicdansızsa , gelinin dur demesi gerekmez mi ? Kendi annesine merhameti olmayanın eşine , çocuğuna merhameti olur mu ?
Bana mı etmiş? Etmese kime ne diye ağlayacaktı? İplemez tavrimla öldürürüm ben adamı ahah.olur mu o zaman nasil ben sacimi supurge ettim diyecek.
Ama oğluşları nasıl kıymetli. Müstahak.turk erkeginin anasina merhameti olsa azicik kalkar is yapar :)
Bence konu sahibi gereksiz acımasız çok yorum yemiş.Ben onu anlıyorum.Benim de mecburiyetten çocuklarıma halası bakıyor.Zorla baktırmıyorum.Bakmak istemiyorum bakıcı bulun dese hemen bakıcı bulurum.Ama hem bakıyor hem çenesi durmuyor.Bunlara bakıyorum bakalım ilerde yüzüme bakacaklar mı?Yemek yapar ki asla yap demem kuru ekmek yerim yine de yemek yap demem kendi yapar ama ben yemek yerken ye ye emek vermiş gibi ye der laf vurur.Ufacık birseyde bak bırakır giderim ha ortada kalırsınız diye tehdit eder.Tekrar ediyorum bakmayacam dese bakıcı tutacağım.Burda anlatmayacağım özel sebeplerden dolayı bir süre çocuklar olmasada bizde kalacak zaten.O yüzden çocuklara da bakıyor.Ücretini de veriyoruz.Onun haricin de ben hediyeler alırım.Çok fazla kırıcı sözler söyler yine de büyüğümdür diyip seslenmem.Defalarca belirtmeme rağmen istemiyorum yapma dememe rağmen camımı ben işteyken siler sonra tüm aileye ben evini temizledim şöyle böyle yoruldum der.Ben başkalarının gözunde hem evin işini yaptıran hem çocuğuna baktıran çok şanslı gelin olurum.Tersini söylersem nankör!!Evet o varken daha az yoruluyorum bana yardım ediyor.Ama inanın evi pislik götürsün kafam rahat olsun.
turk erkeginin anasina merhameti olsa azicik kalkar is yapar :)
Bakıyorsa bırakın birazda söylensin biz genç halimizle çocuk arkasından kosturunca akşam eve gelen kocamiza ,konu komsumuza, ailemize dert yaniyoruz.o da az bı dert yansin bu kadarda hakkı olsun kolum ,bacağım, belim kırıldı desin ha duymak mi istemiyorsunuz tütün birini baksın . Çocuğunu büyütmüş evlendirmis kadın bu yaştan sonra tekrar çocuk doğurmuş gibi tüm enerjisini tuketsin gelin hanımda iki sözünü kaldıramasin alemsiniz valla ,bnm kız kreşe gitmeyip evde kaldığı gün annemin ben döndükten sonra peltinin çıktığını görüyorum ben nazliyorum üstüne çok yordu demi çok kalk otur yaptın hadi sen uzat ayaklarını ben bı çay yapım diyorum , biraz anlayış zor degilMerhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Bu evliliği devam ettirme motivasyonunuz nedir. Çok zorlandığıniz bir işte calisiyorsinuz ve çalışmak zorunda birakiliyorsunuz çocuğunuza kimin bakacagina da karar veremiyorsunuz hem bakıp hem trip atan biri var neden yanindasiniz eşinizin bosverin kv yi bence eşinize bir bakınSigortasını yapmama gerek yok kendisi emekli zaten , bakıcı ücretini tam olarak vermesekte akraba tarifesinden ödüyoruz. Sizin için de hersey maddiyat galiba , yoksa akrabaları falan mısınız kayınvalidemlerin ? Para için çocuklarımın basında durmama bile izin verilmiyor ! Maddi durumları çok çok iyi olduğu halde
Kesinlikle katılıyorum...Biliyor musunuz; ördekler suyun üzerinde zahmetsizce yüzer gibi görünürler, ama ayakları altında durmadan çalışır.. Bazı bacıların hayatı burda hep mükemmel, hep duyar kasmalı.. Ama bu işin arka planı var bir de. Kimi sevgisizlikten, kimi istediği bişeyin olmamasından vs kaynaklı gelip burda millete saldırma hakkını kendinde görüyor.. Bir nevii özgüven geliştirme platformu denilebilirse de, temelinde görgü görenekten uzak yorumlar :)
![]()
Bebeginize bakmak istemiyor bence ki olabilir. Hasta numarasi yapiyorsa da mecbur katlanacaksiniz bebeginize baktiriyorsaniz.Merhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Tam da kayınvalidemin sorunu ! Maddi durumumuz iyi çok şükür ama öyle paragözler ki oğlum çalışasın gelinim evde otursuna asla müsade etmezler !
Bence kayınvalideniz size katlanmak zorunda mı onu bir düşünün.Merhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Değilsiniz tabiki. Ama çözümü çok basit.Merhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..