- Konu Sahibi olmazsanolmaz
-
Sigortasını yapmama gerek yok kendisi emekli zaten , bakıcı ücretini tam olarak vermesekte akraba tarifesinden ödüyoruz. Sizin için de hersey maddiyat galiba , yoksa akrabaları falan mısınız kayınvalidemlerin ? Para için çocuklarımın basında durmama bile izin verilmiyor ! Maddi durumları çok çok iyi olduğu haldeİlk kızınıza da kayınvalideniz mi baktı ?
Kayınvalideniz hata etmiş , torun bakmak yerine : size göre , madem ki genç kız gibi diri bir kadınmış , keşke kendi bir çocuk sahibi daha olsaymış ; ona bakar , kimseden de laf yemezmiş.
Hayatınız nasıl zorlaşıyor tam olarak ? Kendisine aylık bakıcı ücretini mi veriyorsunuz , sigortasını mı ödüyorsunuz ?
Ya herkesin yorumlarını hayretler içeresinde okudum ... kimseye zorla çocuk baktırmıyorum ben , kendisi istediği için , evde boş boş oturmayayım oğluna destek olayım diye çocuğuma bakarak aslında tamamen benim hayatımı zorlaştırıyor! Geceleri uyumayan bir bebek , sabahın 6 sonda kalkıp işe giden bir anne , akşam işten gelse de ödevlerime yardımcı olsa diye bekleyen bir çocuk ! . Kv henüz 50 yaşında , beddua edenler bile olmuş bu mübarek günde ... azcık edep !
Tam da kayınvalidemin sorunu ! Maddi durumumuz iyi çok şükür ama öyle paragözler ki oğlum çalışasın gelinim evde otursuna asla müsade etmezler !Bebeginiz okul çağına gelene kadar çalışmayın madem. Kafanız rahat olsun. Esinizde işin ucundan tutsun az. Gerekiyorsa ek iş yapacak madem bakıcı istemiyor. Bunların hiçbiri kayınvalidenizin sorunu değil ki.
Tabi canım suç bizde, bütün bunları siz söylemeden şıpp diye sihirli küremize bakarak bilmemiz lazımdı.Ya herkesin yorumlarını hayretler içeresinde okudum ... kimseye zorla çocuk baktırmıyorum ben , kendisi istediği için , evde boş boş oturmayayım oğluna destek olayım diye çocuğuma bakarak aslında tamamen benim hayatımı zorlaştırıyor! Geceleri uyumayan bir bebek , sabahın 6 sonda kalkıp işe giden bir anne , akşam işten gelse de ödevlerime yardımcı olsa diye bekleyen bir çocuk ! . Kv henüz 50 yaşında , beddua edenler bile olmuş bu mübarek günde ... azcık edep !
En iyisi oturun evinizde çocuğunuza bakın, bakıcıya izin vermeyen erkek kocanız baksın eve. Hayatınız hakkında her türlü söz hakkınız yok zaten, bari rahat edersinizHa bu arada bakıcı tutmama da izin verilmedi , verilmiyor !
O zaman gidin çocuğunuza bakıcı tutun.Tam da kayınvalidemin sorunu ! Maddi durumumuz iyi çok şükür ama öyle paragözler ki oğlum çalışasın gelinim evde otursuna asla müsade etmezler !
Tam da kayınvalidemin sorunu ! Maddi durumumuz iyi çok şükür ama öyle paragözler ki oğlum çalışasın gelinim evde otursuna asla müsade etmezler !
Buna müsaade eden eşiniz ve dolaylı olatak sizsiniz bilmem farkında mısınız? Bütün suçu kayınvalideye atınca kocanız sütten çıkmış ak kaşık siz de minnoş gelin olmuyorsunuz.Tam da kayınvalidemin sorunu ! Maddi durumumuz iyi çok şükür ama öyle paragözler ki oğlum çalışasın gelinim evde otursuna asla müsade etmezler !
Bir derdim var ya topiğim adı ! Hani belki dertleşiriz bi soran olur diye düşündüm ama bi baktım ki beddua yemişimTabi canım suç bizde, bütün bunları siz söylemeden şıpp diye sihirli küremize bakarak bilmemiz lazımdı.
En iyisi oturun evinizde çocuğunuza bakın, bakıcıya izin vermeyen erkek kocanız baksın eve. Hayatınız hakkında her türlü söz hakkınız yok zaten, bari rahat edersiniz
Ben bakarım torunuma siz gidin çalışın derse kayınvalide ! Tamam bak ama bana her sabah ve akşam hasta numarası yapma ! Hem hastayım hem torun bakarım , sizde ben yaşlanınca bana bakmaya mecbursunuz imajı çizme !Buna müsaade eden eşiniz ve dolaylı olatak sizsiniz bilmem farkında mısınız? Bütün suçu kayınvalideye atınca kocanız sütten çıkmış ak kaşık siz de minnoş gelin olmuyorsunuz.
Hayır annecim ben kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum ya da bakıcı tutarız sen hastasın yorulma diyemiyor musunuz?Ben bakarım torunuma siz gidin çalışın derse kayınvalide ! Tamam bak ama bana her sabah ve akşam hasta numarası yapma ! Hem hastayım hem torun bakarım , sizde ben yaşlanınca bana bakmaya mecbursunuz imajı çizme !
Ben bakarım torunuma siz gidin çalışın derse kayınvalide ! Tamam bak ama bana her sabah ve akşam hasta numarası yapma ! Hem hastayım hem torun bakarım , sizde ben yaşlanınca bana bakmaya mecbursunuz imajı çizme !
Buna müsaade eden eşiniz ve dolaylı olatak sizsiniz bilmem farkında mısınız? Bütün suçu kayınvalideye atınca kocanız sütten çıkmış ak kaşık siz de minnoş gelin olmuyorsunuz.
Bakıcı tutalım sen de basında dur dediğimizde bakıcıya boşuna para vermeyin dedi !Hayır annecim ben kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum ya da bakıcı tutarız sen hastasın yorulma diyemiyor musunuz?
Ben ilk kızımda 18 aylıkken başladım çalışmaya ama bunda mecbur küçük başlayacağım ... belki bende kısa çalışmadan faydalanırım , doğumdan sonra 4 ay hakkım varmış ...en azından kademeli bir geçiş yapmış oluruz hem paramızı kazanırız hem de kafa dağıtırız dinleniriz , en azından sıcak bi kahve içeriz
Sigortasını yapmama gerek yok kendisi emekli zaten , bakıcı ücretini tam olarak vermesekte akraba tarifesinden ödüyoruz. Sizin için de hersey maddiyat galiba , yoksa akrabaları falan mısınız kayınvalidemlerin ? Para için çocuklarımın basında durmama bile izin verilmiyor ! Maddi durumları çok çok iyi olduğu halde
Diyebilir siz niye kayınvalidenizin her dediğini yapmak zorunda hissediyorsunuz?Bakıcı tutalım sen de basında dur dediğimizde bakıcıya boşuna para vermeyin dedi !
Ben daha gencim , 4 torun büyüttüm buna da bakarım .. eliniz ayağınız tutuyor gidin çalışın !Hayır anne bebeğimi kendim büyütmek istiyorum demek neden imkansız
Ben daha gencim , 4 torun büyüttüm buna da bakarım .. eliniz ayağınız tutuyor gidin çalışın !
2 çocukla çalışma hayatının zor olduğunu , çocuklarıma eve ve kocama yetemediğimi anladım ... üstüne üstlük birde sürekli kaynana tribi çekmek beni yıprattı !Üstteki sizin mesajınız. İş hayatına dönmek istemenizde bir tuhaflık yok , işe dönmek istemeyen insan mesajı mı , o mesajınız ?
Çalışmayı tercih etmiyorsanız da muhatabınız kayınvalideniz değil , kendisinden izin almanız gerekmiyor.
İşe zorla sokmadı ama işten çıkmam sorun oluyor ! Altta detayı yazdımYani siz laf ebeligi yapiyorsunuz aslında. Bebekten bunalmissiniz iş hayatına dönmek istemissiniz. Olabilir haklı olabilirsiniz ama o zaman kayinvalidenizi de hoş tutacaksınız sanki zorla ise sokmuş gibi davranmayın komik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?