Bebeğime bakıyor diye...

Sigortasını yapmama gerek yok kendisi emekli zaten , bakıcı ücretini tam olarak vermesekte akraba tarifesinden ödüyoruz. Sizin için de hersey maddiyat galiba , yoksa akrabaları falan mısınız kayınvalidemlerin ? Para için çocuklarımın basında durmama bile izin verilmiyor ! Maddi durumları çok çok iyi olduğu halde

Bebeginiz okul çağına gelene kadar çalışmayın madem. Kafanız rahat olsun. Esinizde işin ucundan tutsun az. Gerekiyorsa ek iş yapacak madem bakıcı istemiyor. Bunların hiçbiri kayınvalidenizin sorunu değil ki.

Tam da kayınvalidemin sorunu ! Maddi durumumuz iyi çok şükür ama öyle paragözler ki oğlum çalışasın gelinim evde otursuna asla müsade etmezler !

Tabi canım suç bizde, bütün bunları siz söylemeden şıpp diye sihirli küremize bakarak bilmemiz lazımdı.
Ha bu arada bakıcı tutmama da izin verilmedi , verilmiyor !
En iyisi oturun evinizde çocuğunuza bakın, bakıcıya izin vermeyen erkek kocanız baksın eve. Hayatınız hakkında her türlü söz hakkınız yok zaten, bari rahat edersiniz

Tam da kayınvalidemin sorunu ! Maddi durumumuz iyi çok şükür ama öyle paragözler ki oğlum çalışasın gelinim evde otursuna asla müsade etmezler !

Köle misiniz siz ? İzin mi alacaksiniz. Siz eşinizle ailesiniz bunun farkına varın önce. Eğer maddi kaygıniz yoksa kendi bebeginizi kendiniz büyütün.

Buna müsaade eden eşiniz ve dolaylı olatak sizsiniz bilmem farkında mısınız? Bütün suçu kayınvalideye atınca kocanız sütten çıkmış ak kaşık siz de minnoş gelin olmuyorsunuz.

Bir derdim var ya topiğim adı ! Hani belki dertleşiriz bi soran olur diye düşündüm ama bi baktım ki beddua yemişim

Buna müsaade eden eşiniz ve dolaylı olatak sizsiniz bilmem farkında mısınız? Bütün suçu kayınvalideye atınca kocanız sütten çıkmış ak kaşık siz de minnoş gelin olmuyorsunuz.
Ben bakarım torunuma siz gidin çalışın derse kayınvalide ! Tamam bak ama bana her sabah ve akşam hasta numarası yapma ! Hem hastayım hem torun bakarım , sizde ben yaşlanınca bana bakmaya mecbursunuz imajı çizme !

Hayır annecim ben kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum ya da bakıcı tutarız sen hastasın yorulma diyemiyor musunuz?

Hayır anne bebeğimi kendim büyütmek istiyorum demek neden imkansız

Hayır annecim ben kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum ya da bakıcı tutarız sen hastasın yorulma diyemiyor musunuz?
Bakıcı tutalım sen de basında dur dediğimizde bakıcıya boşuna para vermeyin dedi !

Üstteki sizin mesajınız. İş hayatına dönmek istemenizde bir tuhaflık yok , işe dönmek istemeyen insan mesajı mı , o mesajınız ?

Çalışmayı tercih etmiyorsanız da muhatabınız kayınvalideniz değil , kendisinden izin almanız gerekmiyor.

Ben daha gencim , 4 torun büyüttüm buna da bakarım .. eliniz ayağınız tutuyor gidin çalışın !

Hayır bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. Bu kadar basit. Bebeğimin bu yaşları geri gelmeyecek ve ben her anını görmek istiyorum .

2 çocukla çalışma hayatının zor olduğunu , çocuklarıma eve ve kocama yetemediğimi anladım ... üstüne üstlük birde sürekli kaynana tribi çekmek beni yıprattı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…