- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
- Konu Sahibi olmazsanolmaz
-
Aklıma şey geldi, babasının isyerinde çalışan, evlenince kocası çalışmasını istemeyen, hamile kalan ama çalışmaya devam etmenin yollarını arayan üye vardı. Ev hanımı eltilerini küçümsüyordu bir de djdjkd.10 sene çalıştığım işimden bebek için ayrıldım diyor ama. Dükkan falan olsa sigortasını ödemeye devam ederdi babası. İstediği zaman da geri dönerdi.
Siz neden izin istediniz? Çocuğunuzla ilgili söz hakkınız yok mu, bu kadar mı pasifsiniz?Ha bu arada bakıcı tutmama da izin verilmedi , verilmiyor !
Ama çok bebek bu çocuk50 yasimdan sonra bakabilecegim tek bebek;
Eki Görüntüle 3059571
Yalnız kadının dili içine kaçtı resmen nasıl bir yalan söylediyse. Konuya bakıp bakıp kaçıyorAklıma şey geldi, babasının isyerinde çalışan, evlenince kocası çalışmasını istemeyen, hamile kalan ama çalışmaya devam etmenin yollarını arayan üye vardı. Ev hanımı eltilerini küçümsüyordu bir de djdjkd.
Yalnız konuda öyle söylenen laf sokan bir kayınvalide yok. İnliyormuş kadın, inlemesi rahatsız ediyor gelin hanımı.Bence konu sahibi gereksiz acımasız çok yorum yemiş.Ben onu anlıyorum.Benim de mecburiyetten çocuklarıma halası bakıyor.Zorla baktırmıyorum.Bakmak istemiyorum bakıcı bulun dese hemen bakıcı bulurum.Ama hem bakıyor hem çenesi durmuyor.Bunlara bakıyorum bakalım ilerde yüzüme bakacaklar mı?Yemek yapar ki asla yap demem kuru ekmek yerim yine de yemek yap demem kendi yapar ama ben yemek yerken ye ye emek vermiş gibi ye der laf vurur.Ufacık birseyde bak bırakır giderim ha ortada kalırsınız diye tehdit eder.Tekrar ediyorum bakmayacam dese bakıcı tutacağım.Burda anlatmayacağım özel sebeplerden dolayı bir süre çocuklar olmasada bizde kalacak zaten.O yüzden çocuklara da bakıyor.Ücretini de veriyoruz.Onun haricin de ben hediyeler alırım.Çok fazla kırıcı sözler söyler yine de büyüğümdür diyip seslenmem.Defalarca belirtmeme rağmen istemiyorum yapma dememe rağmen camımı ben işteyken siler sonra tüm aileye ben evini temizledim şöyle böyle yoruldum der.Ben başkalarının gözunde hem evin işini yaptıran hem çocuğuna baktıran çok şanslı gelin olurum.Tersini söylersem nankör!!Evet o varken daha az yoruluyorum bana yardım ediyor.Ama inanın evi pislik götürsün kafam rahat olsun.
Neden bakmayacağım demesini bekliyorsunuz, çocuk sizin bulun bakıcıyı, tonla lafı yemekten de kurtulun?Bence konu sahibi gereksiz acımasız çok yorum yemiş.Ben onu anlıyorum.Benim de mecburiyetten çocuklarıma halası bakıyor.Zorla baktırmıyorum.Bakmak istemiyorum bakıcı bulun dese hemen bakıcı bulurum.Ama hem bakıyor hem çenesi durmuyor.Bunlara bakıyorum bakalım ilerde yüzüme bakacaklar mı?Yemek yapar ki asla yap demem kuru ekmek yerim yine de yemek yap demem kendi yapar ama ben yemek yerken ye ye emek vermiş gibi ye der laf vurur.Ufacık birseyde bak bırakır giderim ha ortada kalırsınız diye tehdit eder.Tekrar ediyorum bakmayacam dese bakıcı tutacağım.Burda anlatmayacağım özel sebeplerden dolayı bir süre çocuklar olmasada bizde kalacak zaten.O yüzden çocuklara da bakıyor.Ücretini de veriyoruz.Onun haricin de ben hediyeler alırım.Çok fazla kırıcı sözler söyler yine de büyüğümdür diyip seslenmem.Defalarca belirtmeme rağmen istemiyorum yapma dememe rağmen camımı ben işteyken siler sonra tüm aileye ben evini temizledim şöyle böyle yoruldum der.Ben başkalarının gözunde hem evin işini yaptıran hem çocuğuna baktıran çok şanslı gelin olurum.Tersini söylersem nankör!!Evet o varken daha az yoruluyorum bana yardım ediyor.Ama inanın evi pislik götürsün kafam rahat olsun.
E siz konu sahibiyle aynısınız. Konuyu bu kadar içselleştirmeniz bundanmışŞuan bizimle kalıyor.Bakıcı tuttuk dersek onu evde istemediğimizi düşünecek potansiyelde biri.Çocuklarıma baksa da bakmasa da evimde kapım açık ona.O yüzden kendi istemedigi sürece bakıcı tutmayız.
Bu bahane değil. Böyle düşünüyorsa zaten çocuk olmasa kendisinin sizde yeri olmadığını içten içe kabul etmiş demektir. Çok zor değil iki süslü laf edip kandırmak.Şuan bizimle kalıyor.Bakıcı tuttuk dersek onu evde istemediğimizi düşünecek potansiyelde biri.Çocuklarıma baksa da bakmasa da evimde kapım açık ona.O yüzden kendi istemedigi sürece bakıcı tutmayız.
Ben şunu anlayamadım neden kararı görümceniz veriyor, yani konu sahibide bakmıcam dese bakıcı tutucam demiş sizde bakmıcam dese bakıcı tutarım diyorsunuz. Bunun kararını neden siz veremiyorsunuz. Tutun birini karşı tarafa söz hakkı kalmasın. Siz para da veriyoruz demişsiniz e paranızla rezil oluyorsunuz. Tamam ben şunu anlayabiliyorum insan bakıcıdansa kv ye veya görümceye bıraktığında daha rahat eder tabi ki ama bu kadar laf yiyeceğime bakıcı tutarım daha iyi değil mi?Bence konu sahibi gereksiz acımasız çok yorum yemiş.Ben onu anlıyorum.Benim de mecburiyetten çocuklarıma halası bakıyor.Zorla baktırmıyorum.Bakmak istemiyorum bakıcı bulun dese hemen bakıcı bulurum.Ama hem bakıyor hem çenesi durmuyor.Bunlara bakıyorum bakalım ilerde yüzüme bakacaklar mı?Yemek yapar ki asla yap demem kuru ekmek yerim yine de yemek yap demem kendi yapar ama ben yemek yerken ye ye emek vermiş gibi ye der laf vurur.Ufacık birseyde bak bırakır giderim ha ortada kalırsınız diye tehdit eder.Tekrar ediyorum bakmayacam dese bakıcı tutacağım.Burda anlatmayacağım özel sebeplerden dolayı bir süre çocuklar olmasada bizde kalacak zaten.O yüzden çocuklara da bakıyor.Ücretini de veriyoruz.Onun haricin de ben hediyeler alırım.Çok fazla kırıcı sözler söyler yine de büyüğümdür diyip seslenmem.Defalarca belirtmeme rağmen istemiyorum yapma dememe rağmen camımı ben işteyken siler sonra tüm aileye ben evini temizledim şöyle böyle yoruldum der.Ben başkalarının gözunde hem evin işini yaptıran hem çocuğuna baktıran çok şanslı gelin olurum.Tersini söylersem nankör!!Evet o varken daha az yoruluyorum bana yardım ediyor.Ama inanın evi pislik götürsün kafam rahat olsun.
bazi kayinvalideler hem gelini minnet altinda birakmak icin hem de oglunun evine mudahele icin yorgunluktan olse bile bebege bakmak istiyor. adamlar da bedavaya bakici bulduklari icin analarina acimiyorlar. iki kisiye bir kisi olunca kadin da bas edemiyor.Neden bakmayacağım demesini bekliyorsunuz, çocuk sizin bulun bakıcıyı, tonla lafı yemekten de kurtulun?
O zaman varsın gitsin oğluna nazlansin hanım sultan . Babamın evinden getirmediğim için kimsenin çarşaf suratını çekemem bu yüzden.bazi kayinvalideler hem gelini minnet altinda birakmak icin hem de oglunun evine mudahele icin yorgunluktan olse bile bebege bakmak istiyor. adamlar da bedavaya bakici bulduklari icin analarina acimiyorlar. iki kisiye bir kisi olunca kadin da bas edemiyor.
Bu laflara neden susuyorsunuz, nasıl hazmediyorsunuz? Bakmayacağım demesine gerek kalmadan siz tutun bakıcıyı, görümce kafanıza silah mı dayadı? Parasını veriyorum demişsiniz ama bu lafları, tripleri yiyip yutuyorsanız eminim verdiğiniz para harçlık niyetine küçük bir miktardır. Kadının çenesi ondan durmuyor. Bakmaya hevesli değil zaten belli ki. Hala bakmayacağım dese şöyle yaparım böyle yaparım diyorsunuz. Sallamayın bence.Yemek yapar ki asla yap demem kuru ekmek yerim yine de yemek yap demem kendi yapar ama ben yemek yerken ye ye emek vermiş gibi ye der laf vurur.Ufacık birseyde bak bırakır giderim ha ortada kalırsınız diye tehdit eder.Tekrar ediyorum bakmayacam dese bakıcı tutacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?