- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
- Konu Sahibi olmazsanolmaz
-
Bir derdim var ya topiğim adı ! Hani belki dertleşiriz bi soran olur diye düşündüm ama bi baktım ki beddua yemişim
Kayınvalidenin 50 yaşında olması bana tuhaf geldi.Ya herkesin yorumlarını hayretler içeresinde okudum ... kimseye zorla çocuk baktırmıyorum ben , kendisi istediği için , evde boş boş oturmayayım oğluna destek olayım diye çocuğuma bakarak aslında tamamen benim hayatımı zorlaştırıyor! Geceleri uyumayan bir bebek , sabahın 6 sonda kalkıp işe giden bir anne , akşam işten gelse de ödevlerime yardımcı olsa diye bekleyen bir çocuk ! . Kv henüz 50 yaşında , beddua edenler bile olmuş bu mübarek günde ... azcık edep !
Tabi ... siz yargısız infazınızı yaptınız çekilebilirsiniz !N e v a hanım buyurun dertleşin efendim konu sahibi ile.
Evet baya bi erken evlenmiş kv .. biz de çok geç sayılmaz , 23 te evlendikKayınvalidenin 50 yaşında olması bana tuhaf geldi.
Yanlış okumadı ya da karıştırmadıysam ilk torun 9 yaşında yani 41 yaşında babaanne olmuş. Bu da demek oluyor ki kadın 40 yaşındayken evlenmişsiniz. Hadi erken anne olmuş diyelim 20 yaşında eşinizi doğurmuş olsa eşiniz 20 yaşındayken mi evlendiniz? Eğer öyleyse çocuk yaşta evlenmişsiniz demektir. O zaman annesinin sözünden çıkmayan, annesi ne diyorsa onu yapan bir adam olması normal. Büyümeden evlenmiş çünkü.
Eşinize de bu atarın yarısını yapabilseniz hiç sorununuz kalmaz.Tabi ... siz yargısız infazınızı yaptınız çekilebilirsiniz !
İşe zorla sokmadı ama işten çıkmam sorun oluyor ! Altta detayı yazdım
Evet bazı gelinler seviyor diye ömür billah çocuklarına bakılmasını istiyor.seviyor olmak geri kalan ömrünü onlara feda etmek demek değil.Benim komşu teyze bakıyor. Bebekliginden beri bakıyor gerçi şimdi kreş yaşında artık ama hala bakıyor kreşe gitmiyor. Sürekli peşinde koşuyor 65+ kadın. Bunalmış olacakki benim çocuklar ne zaman bahçeye çıksa torununu benimkilerin yanına gönderiyor :) yaşı küçük olduğu için benim çocuklarımın oyununu bozuyor bu sefer benimkiler eve kapandı, çocuk gelecek diye çıkmıyorlar. Bıkmış durumdalar. Artık ben gönderiyorum çocuk geldikçe ne yapayım. Yaşlı kadına da üzülüyorum ama ben anca kendi cocuklarima bakıyorum. Lütfen yaşlı kadınları çocuk bakıcısı olarak görmeyin aklıma geldi yine sinirlendimbakamiyorlar bunaliyorlar, çok seviyorlar ama tüm gün bakmak bambaşka birşey
Sorunlarınızın temel sebebi çocukken evlenip çocuk yapmak işte... Hala kendi kararınızı verebilecek yetişkin insanlar olamamışsınız.Evet baya bi erken evlenmiş kv .. biz de çok geç sayılmaz , 23 te evlendik
Desin siz de onun lafına neden tamam diyorsunuz. Sizin kendi düşünceleriniz yok mu? Çalışan kadınsın ailenizin içine kimseyi karıştırmayınBakıcı tutalım sen de basında dur dediğimizde bakıcıya boşuna para vermeyin dedi !
Istisnai durumlar olabilir, haddini bilmez de çok tabii ama benim söylemek istediğim gayet açık.Bence de bir çoğu pasif agresif ! Hemen yargısız infaz !
Ehe ehe nasıl komiksinÇok sıkılıyordunuz hepinize de aksiyon gerilim oldu alıntısız tek mesajım
İyi günler
Eğleniyor birazcık kendi kendineEhe ehe nasıl komiksinMilleti bozmuş ve eglenmis ayağı cekmen jdjdjfj
Bebeğinize baktırmayın o zaman. O da bayılmıyordur bu yaşta bebek bakmayaMerhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
BuyrunNe duyar kasmışlar birader okurken şiştim..
Yani servis bakımına götürdük sağlam çıktı gibi olmuş. Vücudu sağlam çıkıyor da kafası sağlam mı? 9 yaşındaki çocuğunuza da baktı değil mi? Kadın kendini hasta hissetse bile gelin alınmasın diye söylemesin. Belki de artık bakmak istemiyordur yoruluyordur, siz halden anlayın diye bekliyordur.Doktora her götürdüğümüzde hiçbir şeyi çıkmıyor ..
Torununu tabiki seviyordur, ama bu kadın yaşlı. Evinde sessiz huzur ortamında olmak ister artık. Komşusuna gitmek veya dışarı çıkmak ister. Bebekken hadi koy pusetine git, ama ayaklanmış çocuğun peşinde koşmak çok yorucu ve zor. Üstelik artık o yaşta kadına çocuk emanet etmek tehlikeli. Parkta fırlayıp koşsa kadın yetişemez bile.Kendi isteyerek severek bakıyor ... neyse bakış açımı değiştirdiniz , teşekkür ederim
Torununu tabiki seviyordur, ama bu kadın yaşlı. Evinde sessiz huzur ortamında olmak ister artık. Komşusuna gitmek veya dışarı çıkmak ister. Bebekken hadi koy pusetine git, ama ayaklanmış çocuğun peşinde koşmak çok yorucu ve zor. Üstelik artık o yaşta kadına çocuk emanet etmek tehlikeli. Parkta fırlayıp koşsa kadın yetişemez bile.
Annenizi de doktora götürüyor musunuz? O niye bakmıyor çocuğunuza, gerçek hasta mı kendisi?
Bu kadar çemkirmeye karşı insani vasıflarını yine kaybetmemişsin helal sana :)Bir derdim var ya topiğim adı ! Hani belki dertleşiriz bi soran olur diye düşündüm ama bi baktım ki beddua yemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?