Bebeğime bakıyor diye...

Kayınvalidenin 50 yaşında olması bana tuhaf geldi.

Yanlış okumadı ya da karıştırmadıysam ilk torun 9 yaşında yani 41 yaşında babaanne olmuş. Bu da demek oluyor ki kadın 40 yaşındayken evlenmişsiniz. Hadi erken anne olmuş diyelim 20 yaşında eşinizi doğurmuş olsa eşiniz 20 yaşındayken mi evlendiniz? Eğer öyleyse çocuk yaşta evlenmişsiniz demektir. O zaman annesinin sözünden çıkmayan, annesi ne diyorsa onu yapan bir adam olması normal. Büyümeden evlenmiş çünkü.

Evet baya bi erken evlenmiş kv .. biz de çok geç sayılmaz , 23 te evlendik

İşe zorla sokmadı ama işten çıkmam sorun oluyor ! Altta detayı yazdım

Eğer ki çıkmak istiyorsanız çıkacaksınız işte bunu anlatmaya çalışıyoruz. Neden kayınvalidenizin buna onay vermesini bekliyorsunuz çok garip gerçekten. Bunun kararınızı eşinizle siz vereceksiniz

Evet bazı gelinler seviyor diye ömür billah çocuklarına bakılmasını istiyor.seviyor olmak geri kalan ömrünü onlara feda etmek demek değil.

Bakıcı tutalım sen de basında dur dediğimizde bakıcıya boşuna para vermeyin dedi !
Desin siz de onun lafına neden tamam diyorsunuz. Sizin kendi düşünceleriniz yok mu? Çalışan kadınsın ailenizin içine kimseyi karıştırmayın

Valla kaynanamla anlaşamam ama kadın 2 saat baktı bakayım dedi uyutamadı kendi uykusu geldi dayanamaz çocuklara artık. Bakıcı bulun yapacak bişey yok

Nasıl yani eşinin durumu iyi ve sen aslında calısmak istemedin?
Ama kv seni git calıs cocuga ben bakarım diye zorladı oyle mi?
Sırf esin calısıp da sen yiyemezsin eve para getirmek zorundasın mı dediler?

Merhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Bebeğinize baktırmayın o zaman. O da bayılmıyordur bu yaşta bebek bakmaya

Doktora her götürdüğümüzde hiçbir şeyi çıkmıyor ..
Yani servis bakımına götürdük sağlam çıktı gibi olmuş. Vücudu sağlam çıkıyor da kafası sağlam mı? 9 yaşındaki çocuğunuza da baktı değil mi? Kadın kendini hasta hissetse bile gelin alınmasın diye söylemesin. Belki de artık bakmak istemiyordur yoruluyordur, siz halden anlayın diye bekliyordur.

1,5 yaşındaki çocuğunuz hareketlenmiştir. Kadın devamlı peşinde gezmek zorunda. Ben 5 dk oturamazdım bir yere, benim kızım saniyesinde yapıyordu yapacağını. Yaşlanmış kadına çocuk baktırıyor bir de üstüne şikayet ediyorsunuz. Baktırmayın şikayet etmeyin.

Kendi isteyerek severek bakıyor ... neyse bakış açımı değiştirdiniz , teşekkür ederim
Torununu tabiki seviyordur, ama bu kadın yaşlı. Evinde sessiz huzur ortamında olmak ister artık. Komşusuna gitmek veya dışarı çıkmak ister. Bebekken hadi koy pusetine git, ama ayaklanmış çocuğun peşinde koşmak çok yorucu ve zor. Üstelik artık o yaşta kadına çocuk emanet etmek tehlikeli. Parkta fırlayıp koşsa kadın yetişemez bile.

Annenizi de doktora götürüyor musunuz? O niye bakmıyor çocuğunuza, gerçek hasta mı kendisi?

Başka bir konuda annesinin yakında olmadığını yazmış. Kayınvalidesiyle aynı binada oturuyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…