- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Allah yar ve yardımcınız olsun, bebek eşyaları yepyeni kalan arkadaşlardan gönderenler mutlaka olur bence, zaten hemen büyüyorlar ya, siz içinizi ferah tutun, inşallah Rabbimin izni ile bir kapı kapanır bir kapı açılır bakarsınız.Dün bir yazı paylaştım 5 aylık hamileyim kızım olacak inşallah ama durumum çok kötü bebegime heves edip birşey alamıyorum bozuk para artırıp ancak bir zibin aldım bana inanıp yardım eden oldu ama birde inanniyomus gibi umut verip beni mutluluktan aglatanda lütfen ben bir anne adayıyım dolandırıcı değilim para istemiyorm sadece bebegimin eşyası olsun istiyodm diygularmla oynamayın benim bundan sonra alırsın daha erken diyorlar benim hiçbir umudum yok ne eşimden ne ailelerden sizler şanslısınız en azından aile desteginiz vardır su hayatta en kötü şey yavruna kendi imkani la istediğini hevesinle alamamak çevrem halimi biliyor ama kimsede sana eşya verim demiyor olsun Allah büyük sadece kargoyla eşya gondercem bilgilerini ver deyip umut ettirmeyin
Allah yar ve yardimciniz olsun öncelikle .. burdaki olumsuz yorumlari okuyup üzülmeyin lütfen bebeginiz etkilenmesin .. Ailenizin destegi olmuyor mu size hani Anneanne Babaanne bebegin birseyini alir ya genelde ..?Dün bir yazı paylaştım 5 aylık hamileyim kızım olacak inşallah ama durumum çok kötü bebegime heves edip birşey alamıyorum bozuk para artırıp ancak bir zibin aldım bana inanıp yardım eden oldu ama birde inanniyomus gibi umut verip beni mutluluktan aglatanda lütfen ben bir anne adayıyım dolandırıcı değilim para istemiyorm sadece bebegimin eşyası olsun istiyodm diygularmla oynamayın benim bundan sonra alırsın daha erken diyorlar benim hiçbir umudum yok ne eşimden ne ailelerden sizler şanslısınız en azından aile desteginiz vardır su hayatta en kötü şey yavruna kendi imkani la istediğini hevesinle alamamak çevrem halimi biliyor ama kimsede sana eşya verim demiyor olsun Allah büyük sadece kargoyla eşya gondercem bilgilerini ver deyip umut ettirmeyin
Doğrudur ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz peki bu yokluğa neden birini daha dahil ediyorsunuz?
diyorumya herkesin kendi işine baktığı bir aileAllah yar ve yardimciniz olsun öncelikle .. burdaki olumsuz yorumlari okuyup üzülmeyin lütfen bebeginiz etkilenmesin .. Ailenizin destegi olmuyor mu size hani Anneanne Babaanne bebegin birseyini alir ya genelde ..?
Arkadaslar hamile bir bayana yaziyoruz bence böyle olumsuz yargilar gibi yazmak yerine dua edelim kendisine .. sizde haksiz degilsiniz neden diye soruyor insan tabi ama olmusla ölmüse care yok belli ki durumu cok zor biraz yapici olalim bence
Sagolun
Ohaaa yahu mama masrafi gercekten 1000 tl miBezi var , doktoru var , ilacı var , emmedi diyelim ayda en az 1000 tl mama masrafı var , bebek arabasıydı kıyafetiydi var da var. Neden cocuk yaptınız?
Doğru beni tanımıyorsunuz ama bir anne neden dolandirmak istese para istemesin sadece durumumu anlattım guvenmemeniz normal benimle konuşmasının tanışmasının inanmazsiniz ama ben numaramı verir gerekirse whatsaptan konusmakisterim hiçbirşey için olmasa bile dertlesmek icinyani para mi istiyosunuz kiyafet mi? yoneticilerden izin alin sizinle gorussunler eger gercekten ihtiyaciniz oldugu tescillenirse ben yardimci olurum. ama buraya yazilan iki satirla kimse size bir sey gonderemez.
Hiç emmezse diyelim en az 3 saatte bir mama içmesi gerekiyor. Hatta ilk aylar 2 saatte bir. Büyüdükçe mamanın ölçeği artıyor. Bir kutusu 150 tl olan mama 1 hafta bile yetmiyor.Ohaaa yahu mama masrafi gercekten 1000 tl mi
Dua etmekten başka çarem yokAllah yardımcınız olsun. Doğunca getirirler şimdiden kimse bişey almaz.anca çok hevesliyseler erken alır aileler. Instagram'da bakın bence bebek eşyaları birbirine gonderenler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?