Bebegime birsey alamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
30
Vicdanen size aciyorum bir hamile kadının üzerine çok gidiyosunuz ben bir insana ihtiyacı varsa hele de bebek eşyası içinse gönlünü yaparım fani dünya sanal ortam tamam belki cok dolandırıcı vardır ama bir anne bbeginden neden gem vursun burası detlesmek için vardı bende yazdim kırıcı olmayın Allah çaresiz bırakmasın kimseyi benle gerçekten dertlesmek isteyen beni tanimak ısteyene numaramı da verebilirim herhalde hiçbir dolandırıcı böyle demezdi.

Son düzenleme:
Durumunuz bu kadar yokken isteyerek hamile kalmanız sizce ne kadar mantıklı? El’den gelir mi gelmez mi belli olmaz başkasına ne kadar güvenip çocuk yapılır?
Zıbın alamıyorsanız nasıl bez alacaksınız? Sütünüz yetmezse bir mama oldu 160 tl nasıl mama alacaksınız?
Bu çocuk hep bebek kalmayacak nasıl bakacaksınız? İlk önce bunlaro düşünüp bebek yapılmalı. Başkası sözünü tuttu tuttmadı siye kızana kadar minicik bir bebeği bu yoklukta dünyaya nasıl getiriyorsunu bına kızın bence

Allah yar ve yardımcınız olsun, bebek eşyaları yepyeni kalan arkadaşlardan gönderenler mutlaka olur bence, zaten hemen büyüyorlar ya, siz içinizi ferah tutun, inşallah Rabbimin izni ile bir kapı kapanır bir kapı açılır bakarsınız.

Zıbın alacak para yokken neden hamile kalıyorsunuz ki bile isteye. Hadi bi yerden iyi kötü kıyafet buldun. E bunun hastanesi ve ilacı var doğumu var maması ve. Ne yapacaksınız o zaman?

Üzücü ama bizim elimizden ne gelir. Taşıma su ile değirmen döner mi?

Allah yar ve yardimciniz olsun öncelikle .. burdaki olumsuz yorumlari okuyup üzülmeyin lütfen bebeginiz etkilenmesin .. Ailenizin destegi olmuyor mu size hani Anneanne Babaanne bebegin birseyini alir ya genelde ..?

Doğrudur ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz peki bu yokluğa neden birini daha dahil ediyorsunuz?
Allah yar ve yardimciniz olsun öncelikle .. burdaki olumsuz yorumlari okuyup üzülmeyin lütfen bebeginiz etkilenmesin .. Ailenizin destegi olmuyor mu size hani Anneanne Babaanne bebegin birseyini alir ya genelde ..?
diyorumya herkesin kendi işine baktığı bir aile

Arkadaslar hamile bir bayana yaziyoruz bence böyle olumsuz yargilar gibi yazmak yerine dua edelim kendisine .. sizde haksiz degilsiniz neden diye soruyor insan tabi ama olmusla ölmüse care yok belli ki durumu cok zor biraz yapici olalim bence ..

Allah yardımcınız olsun. Doğunca getirirler şimdiden kimse bişey almaz.anca çok hevesliyseler erken alır aileler. Instagram'da bakın bence bebek eşyaları birbirine gonderenler var.

yani para mi istiyosunuz kiyafet mi? yoneticilerden izin alin sizinle gorussunler eger gercekten ihtiyaciniz oldugu tescillenirse ben yardimci olurum. ama buraya yazilan iki satirla kimse size bir sey gonderemez.
Doğru beni tanımıyorsunuz ama bir anne neden dolandirmak istese para istemesin sadece durumumu anlattım guvenmemeniz normal benimle konuşmasının tanışmasının inanmazsiniz ama ben numaramı verir gerekirse whatsaptan konusmakisterim hiçbirşey için olmasa bile dertlesmek icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…