- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
ailesinden biri hasta diye yalvar yakar bana sonucunu atan biri vardi nolursun babana goster diye. babamin mailini verdim konusabilirsiniz dedim. babama attigi sonuc taa 2010da cikmis sacma sapan bir mr sonucuymus salak fotoyu yanlis acidan cekmis. babam da dalga mi geciyosunuz siz benle demis. sonra babamin mailini ogrenmis oldu kac tane farkli hesaptan nolur yardim edin suna ihtiyacim var, ameliyat olmam lazim, cocugum olacak issizim
diye bir suru mail geldi. hayatimda babamdan yedigim en buyuk fircanin sebebidir
kedi ameliyat ettirme mevzusunda da agzima s.cmisti zhshshshhs ben akillanmam ki...
Yalancı degilimEğer gerçekse neden bu şartlarda bebek düşündünüz eşya aldıktan sonra kapanacakmı konu.
Yok sahteysede konu yabancı uyruklu olduğunu düşünüyorum konu sahibinin malum ülkeden.
Çok inanmadım kusura bakmayın
Gulsemmi aglasammi sasirdim
Ohaaa yahu mama masrafi gercekten 1000 tl mi
Allahbl razi olsunNe kadar vicdansinca yorumlar yapiyosunuz Allah askina . Kadin yardim istiyo siz yargiliyosunuz. Vicdan yoksunlari. Maddi durumu duzelecekmi zaman gecince ne demek neden cocuk yaptin? Durumu olmayan insanlarin anne olmaya hakki yokmu. Allah askina karsinizdakinin insan oldugunu bilerek yorum yapin.
Allah sizden de razı olsun ama ben duygu somurmuyorumBu durumda illa bebek için niye uğraşır insan anlamıyorum.sonra da bebeğime onu alamıyorum bunu alamıyorum.ee ne olmasını bekliyordunuz.hem bu ne acele ben kendi bebeklerime 8 aydan önce birsey almadım aileme de aldırmadım.hem sadece kıyafetle bitmiyor ki? Bir sürü masrafı var bebeğin.3 zibini olsa yıkar yıkar giydirirsiniz yoksa. ama bezi ,doktoru,süt olmazsa maması, ek gıdası ...vs. bunlar için cevabınız bile yok.ben bu tarz yardımları tanimadiklarima yapmıyorum artık çünkü kimseye güvenim kalmadı.insanlarin eskilerini alip netten satanlari gördükçe insani duygularini da kaybediyor insan. arkadaslar demiş belediyeye,valiliğe gidin diye.bence de en iyisi o.kusura bakmayın ama ben size değil sırf nefsiniz için yokluk içine dünyaya gelecek bebeğe üzülüyorum.
Aa oyle deme Allah rizkini veriyor cevap hazirkizma bana ama bu cocuga nasil bakmayi dusunuyorsun ???
Valla maddi durumu olmayan anne de olmasın bir zahmet. Cok zalimce gelebilir ama dünyaya getirilen her çocuktan anne baba olarak sorunluyuz, lafa gelince Allah büyüktür rızkıyla gelir deniyor ama o çocuğun vebaline girmek de kul hakkıdır. Bakamadıktan sonra doğurmanın bir anlamı yok.
Bir sürü işi gücü yerinde olup kredisi borcu bitsin de çocuğuna rahat şartlar sunabilmek için bekleyen insan var.
Durumu hep kötüyse düzelmeyecekse de iş güç peşine düşüp biraz olsun çalışıp çocuğunun bezini mamasını alacak duruma gelince hamile kalınsın. Burdaki yorumları vicdansız bulmuyorum, asıl doğunca aç kalabilecek üstü başı olmadan büyüyecek çocuğa üzülüyorum.
Ne sandin en kotu mama 100 liraOhaaa yahu mama masrafi gercekten 1000 tl mi
Bu sirada eşiniz napiyor ? Calisiyor mu ?
[/QUOTE
Evet
Hiçbirşey yazmammaniz daha iyi acımasız yorum yapmayın ben bebeğim için endişe ettim kendim için birşey istemedimValla maddi durumu olmayan anne de olmasın bir zahmet. Cok zalimce gelebilir ama dünyaya getirilen her çocuktan anne baba olarak sorunluyuz, lafa gelince Allah büyüktür rızkıyla gelir deniyor ama o çocuğun vebaline girmek de kul hakkıdır. Bakamadıktan sonra doğurmanın bir anlamı yok.
Bir sürü işi gücü yerinde olup kredisi borcu bitsin de çocuğuna rahat şartlar sunabilmek için bekleyen insan var.
Durumu hep kötüyse düzelmeyecekse de iş güç peşine düşüp biraz olsun çalışıp çocuğunun bezini mamasını alacak duruma gelince hamile kalınsın. Burdaki yorumları vicdansız bulmuyorum, asıl doğunca aç kalabilecek üstü başı olmadan büyüyecek çocuğa üzülüyorum.
Hiçbirşey yazmammaniz daha iyi acımasız yorum yapmayın ben bebeğim için endişe ettim kendim için birşey istemedim
Pardonda burda kim ne yapabilir. Kimsede gozuyle gormedigine de yardim etmez. Kendinize gekin Allah bilir bunun vebalini hakaret etmiyor burada kendi kendinize fetva vermeyinSuan hamile bir annenin belki gozyasina sebep oluyosunuz kul hakki asil budur. Allah size hidayet versin ne deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?