- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Doğru beni tanımıyorsunuz ama bir anne neden dolandirmak istese para istemesin sadece durumumu anlattım guvenmemeniz normal benimle konuşmasının tanışmasının inanmazsiniz ama ben numaramı verir gerekirse whatsaptan konusmakisterim hiçbirşey için olmasa bile dertlesmek icin
Doğru beni tanımıyorsunuz ama bir anne neden dolandirmak istese para istemesin sadece durumumu anlattım guvenmemeniz normal benimle konuşmasının tanışmasının inanmazsiniz ama ben numaramı verir gerekirse whatsaptan konusmakisterim hiçbirşey için olmasa bile dertlesmek icin
Allah razı olsunvalla ben anne degilim. daha once bu sitede kedi ameliyat ettirmek icin bile beni dolandirmaya calisan oldu o yuzden kimseye cidden guvenemem. yardim etmeyi cok isterim ama dedigim gibi bu sekilde olmaz. umarim yoneticilerden destek alirsiniz ve ihtiyaciniz karsilanir.
Ben ne desem boss sizde haklisinizvalla kıyafet isteyip satan oldu burada.
güvenmememiz artık normal.
Keşke her zaman dualarımız gerçek olsa.Dua etmekten başka çarem yok
Ben nde görmeden inanmam kanıt isterim haklısınızMahallesindeki ikizlere mama alacagini soyleyen ama ev alan bir uyede vardi
Kızım olacakErken değil mi elbise derdine düşmek için
Ki sadece elbise de değil bir çok masraf oluyor. Ailelerinizle bir konuşun güzelce açıklayin. eşiniz çalışmıyor mu ayrıca bir süre ek iş yapsa . Bakın hayat gerçekten zor sizin için biliyorm ama çocuk olduktan sonra daha da Zor olacak . Bundan sonra daha dikkatli olun. Valiliğe gidin mutlaka bir yardım olur.
Cinsiyet ne bu arada
Mahallesindeki ikizlere mama alacagini soyleyen ama ev alan bir uyede vardi
oha..
bebek çocuk bölümünde vardı biri kızlar üşenmedi şikayet etti.
karı koca dolandırıcılardı. kadın hamile haliyle hapse girdi.
Yani yardımcı olurdum da benimki oğlan çocuğu uygun olmaz . Yazılan şeyler sizi sıkmış olabilir anlıyorum ama arkadaşların sorduğu sorulara cevap vermeme sebebiniz neKızım olacak
oha..
bebek çocuk bölümünde vardı biri kızlar üşenmedi şikayet etti.
karı koca dolandırıcılardı. kadın hamile haliyle hapse girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?