- 17 Aralık 2015
- 27.118
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
bacim aç kalmadan önce bi gözünü aç allah aşkina şuanda o durumdasin ama daha simdiden alamiyosun bu cocugun bezi var mamasi var kizim 6 aydan sonra emmedi suan 18 aylik gecen aya kadar aylik masrafi 600 700 liraydi sadece mama ve bez mamayi gunde bire indirdimde biraz rahatladim oyuncaktan kiyafetten gezmesinden bahsetmiyorum bile hayat pahali daha 10 dk once bir tane meshur yumurtali cikolataya bakkalin ortasinda yapisti alicam diye bi kotu cikolataya 6 lira verdim tepinmesine dayanamadim bizi yanlis anliyosun herkes anne olmak ister evet annelik guzel ama ilerisi daha zor keske biraz daha bekleseydin sartlarini yerine oturtsaydinBen giymicem onu giydircem aç kalicam dile cem istediğini alicam
Ben bunları dusunmuyormuyum hanfendi dua etmekten baska çarem yok sadece kıyafetini ilk bebeğim olduğu için heves etmiş olamazmiyim sizden para mi istedim bir insanı dolandiricimi diye denerken hele de hamile bir kadiinin lütfen kırıcı olmayınSorduğum soruya bi cevap verir misiniz bez yerine ne bağlıyacaksınız 15 liralık zıbın alamazken
Et et dua et gökten bez mama yağar belki zorla insanı günaha sokuyorsunuzBen bunları dusunmuyormuyum hanfendi dua etmekten baska çarem yok sadece kıyafetini ilk bebeğim olduğu için heves etmiş olamazmiyim sizden para mi istedim bir insanı dolandiricimi diye denerken hele de hamile bir kadiinin lütfen kırıcı olmayın
Ben bunları dusunmuyormuyum hanfendi dua etmekten baska çarem yok sadece kıyafetini ilk bebeğim olduğu için heves etmiş olamazmiyim sizden para mi istedim bir insanı dolandiricimi diye denerken hele de hamile bir kadiinin lütfen kırıcı olmayın
Tabiki her sey insanlar icin, ne oldum dememeli. Allahtan gelene bir sey demiyorum. Actim eski konularinizi okudum. 22 yasinda 1 yillik evli bir kadin, ESİYLE PROBLEMLERİ OLDUGU HALDE sogan küründen catlatma ignesine kadar her seyi deneyerek, zorlayarak hamile kaliyor. Hamilelik haberinden birkac ay sonra da cocuguma bir sey alamiyorum diye yardim istiyor. Arkadasim sen daha evliligini oturtmamissin, kenara cocugunun gelecegi icin 5 kurus para koymamissin, daha 22 yasinda ne demeye cocuk yapmak icin kendini parcaliyosun. Mutsuz bir aileye ve yokluk icine cocuk getiriyosun yazik degil mi o cocuga?Yardım etmeye bilirsiniz ama hor konuşmayın kiriliyorum yorumlardan ben daha önceki dolandiriciniz dan değilim derdimi açtım bende düşünüyorum söylediklerinizi ama maddi durumun düzelmez bunu bilin ben calisiyordum ihtiyaç sahiplerine yardım ediyordum ama ne oldu işsiz kaldım eşim yetişemiyor siz anne olunca anlarsınız mağazanın önünden geçerken hevesiniz kaçmasını bozuk paranızı biriktirip zibin almak istemeyi
Dolandırıcı dememiş. Burda dolandırıcı mesajından çok herkes size zıbın alamıyorken geri kalan ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağınızı sormuş. Evet bez günde en az 5 bez gidecek ne bağlayacaksınız? İkinci çocuğuma hamileyim ilkinden eşyalar duruyor bunda fazla birşey almam derken hastane çıkışı 3 5 tulum zıbın battaniye vs 600 tl tuttu. Ki istanbulun uygun fiyatlı eşya satan bir yerinden aldım. Sadece 0-3 ay bunlar bir de. Burdan biri devamlı aylık yardım yapmalı o zaman.Ben bunları dusunmuyormuyum hanfendi dua etmekten baska çarem yok sadece kıyafetini ilk bebeğim olduğu için heves etmiş olamazmiyim sizden para mi istedim bir insanı dolandiricimi diye denerken hele de hamile bir kadiinin lütfen kırıcı olmayın
Fetva vermek miPardonda burda kim ne yapabilir. Kimsede gozuyle gormedigine de yardim etmez. Kendinize gekin Allah bilir bunun vebalini hakaret etmiyor burada kendi kendinize fetva vermeyin
Herkes bi ogrenmis fetva vermeKusura bakmayın ama yardim konusu açıp, sorulan sorulara neredeyse cevap vermeyen bir üye var ve sanal ortam nerden bileceğiz gerçekten hamile mi, gercekten ihtiyacı var mı? Siz biliyor musunuz gerçekten? Söylenenin hangisi yanlış? İş sadece üç parca kıyafetle mi bitiyor? Sonrası ne olacak? Taşıma suyla değirmen ne kadar dönecek? Siz fazlasıyla yapın zaten yardımınızı ama insanların söylediği doğrular için fetva vermeyin.
ohooo bu forumda asgari ucretle cocuk okutan var. ben de esiniz issiz sandim. lafimi geri aliyorum ben yardim edemem. heves ettiginizi degil ihtiyacinizi alin.
Ne kadar vicdansinca yorumlar yapiyosunuz Alla
6 aylık olmama rağmen açıklamamışlardı15 hafta 5 günlükken öğrenmiştim devlet hastanesinde.
Yok artik yaaaa ya esim köpeğe laf ediyordu bakalim bebek olsa napcak 2 yakasi bi araya gelmez
6 aylık olmama rağmen açıklamamışlardı
6 aylık olmama rağmen açıklamamışlardı
Ben özelde öğrendim zaten ama doktorlar ısrarla açıklamamışlardıBize çok erken bir tahmin verilmişti (sanırım 13 hafta civarı), ama net daha sonra görünüyor.
başkasına güvenip mi çocuk yaptınız hanımefendi?kimse size ya da çocuğunuza bakmakla yükümlü değil hatırlatırım.diyorumya herkesin kendi işine baktığı bir aile
Gerçekten çok ilginç, Ankara’da başıma geliyor bu durum.Acaba bulunduğunuz şehirle ilgili olabilir mi? Şark görevindeki bir arkadaşım da aynısını söylemişti. Gittiğim her hastanede görür görmez biliyor musunuz cinsiyeti diye kendileri sorup söylemişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?