- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Canım ben acımasızca yorum yapmıyorum gerçekleri söylüyorum. Çünkü sen bu mantıkla 2.yi sonra 3.yü de doğuracaksın.Hiçbirşey yazmammaniz daha iyi acımasız yorum yapmayın ben bebeğim için endişe ettim kendim için birşey istemedim
Hanfendi tabiki tek eksiği bu değil ama insanin hamile olunca bebek magazasinin onunden gecip heves ettiğini alamamasinin nasıl bir duygu olduğunu biliyor musun arkadaşınız her aldığını nispett yapsa uzulmezmisiniz hayat şartları bana kötü yorum yapmayın dua edin ben duygu somurmuyorumHem yardim talep ediyorsunuz hem de insanlari tatmin etmeyen kisa cevaplar veriyorsunuz.Bir zibin 15 lira.Hani Allah yardimciniz olsun ama tek dusundugunuz zibin ve kiyafet mi?Diger giderleri nasil karsilamayi dusunuyorsunuz?Esiniz ne diyor bu duruma ?
Gittik bize 2 kişisiniz asgari ücreti 2 ye bolunce azami kişi başına 1000 düşüyor size 2nize dediler 600 olmaliymis yardım etmiyorlar eşimin asgari ücreti kirayami gitsin bogazami faturayami hangisine ben sadece bebegimi düşünüyorum hayat şartları heves ettiğini alamiyorsunEşiniz çalışıyor mu? Çalışmıyor mu? Hiçbir yerden Türkiyede maddi destek alma imkanı yok mu? Herhangi bir kurumdan veya dernekten? Siz hamilesiniz sizi zaten kimse işe almaz. Ama belki başka imkanlar vardır
Lütfen yanlış anlamayın 20 aylık bebek mama için büyük değil mi?20 aylık bebeğim var hala ayda 3 kutu mama yiyor 250 tl.İlk başlarda mamadan başka bişi yoktu tabi ve bi kutu mama max 3-5 gün gidiyodu.Şimdi öyle olsa kafadan 1000 lira mamaya gidecekti.En ucuz bez aylık paket 180 lira...Daha kıyafetini emziğini biberonunu şampuanını kremini vs saymıyorum, hayat boyu neyle nası bakacaksınız hiç düşündünüz mü kim size nereye kadar yardım edecek
Her heves ettigimizi alacaksak asgari ucrette suan az degil ona kalirsa ben asgari ucretten daha aza geciniyorum daha doguma 4 ay varGittik bize 2 kişisiniz asgari ücreti 2 ye bolunce azami kişi başına 1000 düşüyor size 2nize dediler 600 olmaliymis yardım etmiyorlar eşimin asgari ücreti kirayami gitsin bogazami faturayami hangisine ben sadece bebegimi düşünüyorum hayat şartları heves ettiğini alamiyorsun
Hanfendi tabiki tek eksiği bu değil ama insanin hamile olunca bebek magazasinin onunden gecip heves ettiğini alamamasinin nasıl bir duygu olduğunu biliyor musun arkadaşınız her aldığını nispett yapsa uzulmezmisiniz hayat şartları bana kötü yorum yapmayın dua edin ben duygu somurmuyorum
Ozman çalışıyordum allah raZı olsun sağolun allah yavrunuza kavustursunBebeğim birkaç gün içinde gelecek inşallah. Haliyle duygusallığım zirvede. Konunuzu görünce çok üzüldüm. Eski mesajlarınıza baktım. Temmuz 2018de yazdığınız bir mesajda 9 aylık evli olduğunuzu ve en başından beri bebek istediğiniz için korunmadığınızı yazmışsınız. Üstüne de hamile kalmak için epey uğraşmışsınız. Bunları söylüyorum çünkü plansız bir gebelik değil. Eşinizin kredi borçlarına ve faturalara dahi yetemediğini söylemişsiniz. Sahiden o yavrucağa yazık değil mi? Öyle parçalandı ki içim.
Anne olmayı istemenizi anlıyorum. Fakat durum ortadayken düzelmesini beklememişsiniz. Hani her şey yolunda gider, bir hastalık, işten çıkarılma vs olur çaresiz kalırsınız anlarım fakat bu ne cesaret? Siz anne baba olarak şartları sağlamadan uğraşmışsınız bebek sahibi olabilmek için, siz durumları düşünmezken ailenizin düşünmemesine neden kızıyorsunuz?
Sizinle aynı bedeni paylaşan bir melek varken sizi üzmek istemem. Sadece kızdım. Rabbim o meleğin hatırına sizi kimseye muhtaç etmesin. İnşallah bir an önce durumlarınızı toparlarsınız.
Ozman çalışıyordum allah raZı olsun sağolun allah yavrunuza kavustursun
Gittik bize 2 kişisiniz asgari ücreti 2 ye bolunce azami kişi başına 1000 düşüyor size 2nize dediler 600 olmaliymis yardım etmiyorlar eşimin asgari ücreti kirayami gitsin bogazami faturayami hangisine ben sadece bebegimi düşünüyorum hayat şartları heves ettiğini alamiyorsun
Kusura bakmayın ama yardim konusu açıp, sorulan sorulara neredeyse cevap vermeyen bir üye var ve sanal ortam nerden bileceğiz gerçekten hamile mi, gercekten ihtiyacı var mı? Siz biliyor musunuz gerçekten? Söylenenin hangisi yanlış? İş sadece üç parca kıyafetle mi bitiyor? Sonrası ne olacak? Taşıma suyla değirmen ne kadar dönecek? Siz fazlasıyla yapın zaten yardımınızı ama insanların söylediği doğrular için fetva vermeyin.Suan hamile bir annenin belki gozyasina sebep oluyosunuz kul hakki asil budur. Allah size hidayet versin ne deyim.
Devlet hastaneleri 5 aylıkken cinsiyet açıklamıyor, nereden öğrendiniz, yada bana denk geldi öyle hastanelerKızım olacak
71 mesaj var hangisine cevap verim siz inanmıyorsanız bosuna yorum yapmayin inandırmak zorunda değilim ben derdimi paylaştımKusura bakmayın ama yardim konusu açıp, sorulan sorulara neredeyse cevap vermeyen bir üye var ve sanal ortam nerden bileceğiz gerçekten hamile mi, gercekten ihtiyacı var mı? Siz biliyor musunuz gerçekten? Söylenenin hangisi yanlış? İş sadece üç parca kıyafetle mi bitiyor? Sonrası ne olacak? Taşıma suyla değirmen ne kadar dönecek? Siz fazlasıyla yapın zaten yardımınızı ama insanların söylediği doğrular için fetva vermeyin.
Kıyafetle iş bitiyor mu? Neden sorumsuzca davrandınız? Dandik hastane çıkışları bile 100 tl den başlıyor.Dün bir yazı paylaştım 5 aylık hamileyim kızım olacak inşallah ama durumum çok kötü bebegime heves edip birşey alamıyorum bozuk para artırıp ancak bir zibin aldım bana inanıp yardım eden oldu ama birde inanniyomus gibi umut verip beni mutluluktan aglatanda lütfen ben bir anne adayıyım dolandırıcı değilim para istemiyorm sadece bebegimin eşyası olsun istiyodm diygularmla oynamayın benim bundan sonra alırsın daha erken diyorlar benim hiçbir umudum yok ne eşimden ne ailelerden sizler şanslısınız en azından aile desteginiz vardır su hayatta en kötü şey yavruna kendi imkani la istediğini hevesinle alamamak çevrem halimi biliyor ama kimsede sana eşya verim demiyor olsun Allah büyük sadece kargoyla eşya gondercem bilgilerini ver deyip umut ettirmeyin
Devlet hastaneleri 5 aylıkken cinsiyet açıklamıyor, nereden öğrendiniz, yada bana denk geldi öyle hastaneler
Lütfen yanlış anlamayın 20 aylık bebek mama için büyük değil mi?
Evde yiyebileceği çok güzel yemekler ara öğünler yapabilirsiniz. .Hem daha sağlıklı hem daha ekonomik.
Ne kadar vicdansinca yorumlar yapiyosunuz Allah askina . Kadin yardim istiyo siz yargiliyosunuz. Vicdan yoksunlari. Maddi durumu duzelecekmi zaman gecince ne demek neden cocuk yaptin? Durumu olmayan insanlarin anne olmaya hakki yokmu. Allah askina karsinizdakinin insan oldugunu bilerek yorum yapin.
71 mesaj var hangisine cevap verim siz inanmıyorsanız bosuna yorum yapmayin inandırmak zorunda değilim ben derdimi paylaştım
Valla oyle hatirliyorum ama mune abla daha iyi bilir
Bende hapse gireni hatirlamiyorum
Birde esiyle bosanan aylarca derdini dinledigimiz ogrenci halimle kiyafet gonderdigim biri vardi sonbaharli bsy nicki
Oda dolandirici cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?