bebegıme bısey olur mu !

ay ınanmıyrum ya ne kadar ukalaymıs saankı zorla doktorluk yaptırıyoruz... evet sımdıkıler nıspeten daha ıyı ve ılgılı ama bana denk gelen de bu oldu gtmem bırdaha ıkı saatlık yola gderım daha ıyı

Malesef transfer sonrasi kullandığım antibiyotigin ismini hatirlamiyorum
D vitaminini kafaniza göre almayin lütfen. Çok masum birsey değil. Ben gebelikten önce tüm tahlillerimi ve vitaminlerimi halletmeme ragmen, cooook düşük olunca 30 haftadan sonra kullandım

Aynen,için rahat olsun yeterki

ay ne biçim iş yapmış doktorun ya!
ne demek o dişçinin sorumluluğu? sorumluluk ne demek, ortada bi can var yahu can, duvar boyayıp yanlış olunca “sorumluluk sende”lik bi olay değil bu

gebelikte kullanılabilen-kullanılamayan ilaçlar var
buna göre kategorilere ayrılır. örneğin a grubunun zararı yok, x grubu da hayati tehlikeler hariç kullanılmaz çünkü yarardan çok zararı var

prospektüse bakarsanız ilacın hangi grupta olduğunu görebilirsiniz
ama yine de kendi kendinize verebilceğiniz bi karar değil bu, doktora danışın

başka kadın doğumcu varsa lütfen ona danışın

çok geçmiş olsun

Safistd nasıl sevindim anlatamam
Çok şukur nasip etmiş Rabbim, Hayırlıca kucağına almayıda nasip eder inşallah

Augmentin bildiğim kadarıyla b kategori, basit bi gripal enfeksiyon olsa tavsiye etmezdim fakat diş apsesi çok farklı bi durum, bence kullanmalısın, enazından 3 gün filan.
Canım benim tuzlu suyla gargara filanda yap, daha hızlı atlatırsın belki o şekilde .
Bebeğe yararlı olmak istiyorsan antibiyotiği kullan, ikinizede daha fazla çektirme.

Hakkında hayırlısı olsun, güzel arkadaşım

Bende idrar yolu enfeksiyonu için hamileliğimde 3 kez antibiyotik tedavisi gördüm. Ana kadın doğum doktoru yazmıştı bana.

Kacıncı haftadaydınız?

Onu ptesı danısıp oyle alırım o halde

Doktor vermeden kendım alabılurmıyım acaba d vıtamınını ben dısım de 4 yıldır orda sorunsuz duruyrdu uykuda agrım olmus dısımı sıkmısım ıstemsız ondan sıstı apse yaptı
Bana doktor yazmisti.evde vardi zaten.o nedenle alabilirmisin bilmiyorum.eczaneye sor bi cnm.
Ben daha sonra yaz geldi diye ihmal etmistim bi ara.gunesten alirim d vitamini nasilsa diye dusundum.dislerim agri yapmaya basladi.bi arkadasim uyardi sagolsun.ictim cidden ise yaradigini gordum.keske bunu diger 2 hamileligimde de bilseydim.o kadar bakmama ragmen cok dis agrisi cektim.resmen kabustu.insallah sen de yasamazsin

Kuzuum cok tesekkur ederım Allah razı olsun guzel dıleklerın ıcın :) ınan daha taö sevınemeden dıs agrım coktu ne yapacagımı sasrdım gunlerdır cok zor durumdayım cok mecbur kaldım da ıctım artık ınsallah Allah ıma emanet bısey olmaz :)

Hanımefendi bakın bir kadın doğum doktoru bile risk almaktan korkuyor, dis hekiminin sorumluluğuna atıyor. Siz neyinize güvenip bir hamileye ilaç tavsiye edebiliyorsunuz? D vitamininin gebelik kategorisi C'dir. Bunun ne olduğunu araştırın lütfen. Çok çok düşük olduğu için ben de kullanıyorum 30.haftadan beri malesef. Ama kimseye kafasına göre almasını tavsiye edemezsiniz, biraz dikkatli olun lutfen

Canım ptesı dktra gtcem ınsallah o zaman danısıp alırım, ınsallah bu ılk ve son dıs agrım olur cok zormus

Ilac gebelıkte kullanılan ılackardan ama hıc benım kadar erken antıbıyotık kullanan gebeye rastlamadım arastırırken o yuzden cok korktum ıkı dıcsı ıkı kadın dgumcuya danıstım sonuc olarak ıcmedıgım her an buyuyen bı ıltıhap var mecbur kullandım Allah korusun bebegımı artık

ıcebılırsın ama receteyı dıs hekımın yazdı mesulıyet ona aıt dedı
Bu nasıl bir cevap yani kadın doğum doktorunun yapması gereken diş hekiminin verdiği ilacın gebeliğe uygunluğunu söylemek eğer değilse gebeliğe uygun olan antibiyotikler var.ilacın prospektüsünde gebelik kategorisi diye bir şey var ona bir bak istersen.

baktım canım gebelıkte kullanılabılen bır grupta ama benım gebelıgım cok kucuk daha bes haftalık

Canım benim ilk 3 ay o senden beslenmiyor , bence geçme ihtimali ileriki hamileliklere göre çok az . Sen içmeye başlamışsın artık düzenli bir şekilde iç , o daha küçücük ve Allah’a emanet , inşallah bir şey olmayacak

baktım canım gebelıkte kullanılabılen bır grupta ama benım gebelıgım cok kucuk daha bes haftalık
Tamam İşte gebeliğinin küçük olması çok iyi , bi araştır istersen . İlk 3 ay anneden beslenmiyor dediğim gibi . Daha doğrusu senin yediklerin onu etkilemiyor . Hatta bu durum midesi çok bulanan yemek yiyemeyenlere teselli oluyor

belkı uc hapla apse dagılır dıye umud edıyrum dagılınca ıcmıycem
Yahu antibiyotik kafanıza göre bırakabileceğiniz bir ilaç değil ki. Başladıysanız doktorunuzun söylediği süre boyunca kullanmak zorundasınız. EĞER TEDAVİYİ YARIM BIRAKIRSANIZ DAHA ZARARLI. Şu antibiyotik konusunda bilinçlenelim artık ya.

D vitaminini ihmal etmeyin dedim.Farkindaysaniz ben alin kullanin demedim.bana dr um yazmisti zaten diye belirttim.ki dr un yazdigi 4 aylik bi paketti.icmedigim icin vardi evde) ezcaneye sorun dedim.oyle bi yorum yazmissiniz ki sanki ben ese dosta sorun varsa evlerinde fazladan bi kapsul de size versinler icin demisim gibi suclamissiniz resmen.bende ise yaradi belki konu sahibinin de problemi d vitamini eksikliginden kaynaklaniyodur diye uyarmak istedim.ihmal etme dedim.
Ayrica benim d vitamini oranım cok cok dusuk olmadigi halde yazmisti dr um.yani degerin cok dusuk olmasina gerek yok ki dr yazabildi bana.

Canım ptesı dktra gtcem ınsallah o zaman danısıp alırım, ınsallah bu ılk ve son dıs agrım olur cok zormus
Insallah cnm.sor mutlaka.ben de zan altinda kalmayim.kafana gore ilac al kullan demisim gibi yorum yapanlar olmus.uzuldum cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…