Bebeğime hazırlık.. :)

Sizin de çocuğunuz olacak kısmetse. Çok uzun bir süre gibi geliyor ama değil ki hemen büyüyecek. Onları da az biraz anlamak gerek bu kadar fevri olmayın derim nacizane. İnsanlar çocukları için hayal kurup öyle görmek istiyorlar uğradıkları duygu karmaşası içinde ne söylediklerini bilmeden konuşmuş olabilirler ki alkış beklemiyordunuz sanırım. Ama bu sizi sevmedikleri anlamına gelmiyor. Yine tirnaginiz taşa degse koşarlar . Evlat hayat boyu evlattir. İnsallah siz de yasayacak göreceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun .

müstakbel eşin ve sen istiyorsanız aileler önce itiraz eder sonra torunlarını kucaklarına alınca herşeyi unuturlar

Bende 20 yaşındayım ve 7.5 aylik bi kizim var :) hersey annede bitiyo
Benim annem.yanmda kaldi doğumumda ama sadece ev ve yemek islerine bakti kzmla hep ben ilgilendim
Annem olmasaydi yapabilirmiydim yapardım
Normal dogm oldu cabuk ayaga kalkabildm
Ama sezeryan olsaydi ayni seyi söyleyemezdm sezeryam bakm istiyo çünkü kalkilmamasi lazm bi sure
Saglikla kucagna alirsin yavrunu inşaAllah :)

Amin i
Amin inşallah yaşınız kaç sizde genç annesiniz heralde. Bizde evlatlarımızla büyüyeceğiz allahın izniyle :)
Canım bu mesajını görmemişim kusura bakma. 20 yaşındayım anne olacağım allah izin verirse. Sen kaç yaşındasın :)

Şuan için kıpır kıpır, heveslisin çok belli ama annelerimiz der ya "anne olunca anlarsın" diye :) seni doğumdan sonra gorelim şimdiki gibi kimseye ihtiyacım yok diyecek misin bakalım :) ben 2 kayıp yaşadım bu 3.gebeliğim, hamile kalmanın, onun hareketlerini hissetmenin, ağrılar zorluklar yasayınca daha bi anladım anneliğin, annemin kıymetini. 9 ayın her ayı bi serüven resmen... Ben aileme çok uzakta ve yalnızım. Keske hep yanyana olabilsek... Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini. Sanada hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim ♡

Gönül isterdi ki hep birlikte olalım,bana yardım etsinler ama işte benim bebeğime karşı çıkanlarla ben neden görüşeyim ki,evet çok heyecanlıyım canım ama dediğin gibi tek başıma bakamayacağıma dair korkularım var,neyse ki eşim var,üçümüz birlikte beraber büyürüz diyor inşallah bi sorun yaşamayız büyütürken :)

Başın sağolsun bu arada canım inşallah bebeğini sağsağlim kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…