Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Filiz ela diye düşünmüştüm ama daha güzeli belki olur die kararsizliga düştüm nisa çok var gibi yeni nesilde ama esin güzel düşüncem TeşekkürlerFiliz hoş bir isim. Filiz esin kulağa hoş geliyor. Ben pek sevmem ama Nisa anlamlı olur gibi. Hani Filiz gibi kadın anlamında kullanılabilir.
Asu hiç aklıma gelmemisti hem kisa teşekkür ederim :)asu filiz olabilir![]()
Kayinvalidemin umru değil eşim kendisi dedi ilk annenin ismini koyalım diye hayatta böyle kayinvalidelerde var torun filan umursamayan :)Ama ikinci isim olursa annenin ismi geride kalır pek kullanılmaz. Filiz mina güzel. Ben şeyi merak ettim annenin ismini koyarken esin nasıl kabul etti veya kayinvaliden hix bozuldu mu![]()
Adım bedriye babannemin ismi ismimi hiç sevmem :)Kendi adını koy
Ay alemsin kız :)) kadının umru değil kendi havasında koysam koyma der o derece :)Kayinvalide adinida koyun evlere şenlik :)
Ay alemsin kız :)) kadının umru değil kendi havasında koysam koyma der o derece :)
İlk dusundugum isimlerdi onlar daha hamile bile değildim o zaman :) bu ilk bebegim :)Ada Lidya ilk kızının adı mı ? Arya ismini çok beğeniyorum ama filiz ile pek uyumlu olmaz gibi
Evet kafam rahat belki de hiç ilgilenmicekler diye sanssisız bilemiyorum.filizin yanına bence de kısa bir isim olmaliboş ver kız ozaman kafan rahat ohhh cok şükür de ,
asu filiz hoşuma gitti
Adım bedriye babannemin ismi ismimi hiç sevmem :)