- 2 Mart 2012
- 1.406
- 846
- 73
Oyle olacak buyuk ihtimal2 isim koyun ilk kendi istediğinizi ikinci eşin çok ısrar ediyorsa anasınınkini koysun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle olacak buyuk ihtimal2 isim koyun ilk kendi istediğinizi ikinci eşin çok ısrar ediyorsa anasınınkini koysun![]()
Evet büyüklerimiz saygı sevgi tamam amaHayata mudahale etmeyen kv kp varmi acaba herseyi onlar cok biliyor.esimde onlar bizim buyuklerimiz dedigi olacak kafasinda napiyim olayi buyutsem kavga cikcak huzurum kacmasin diye sabrediyorun
Kendi koymus bide ben kaynanamdan cok cektim diyor madem bana niye cektiriyon kadin ama yok kv iste illa geline muhalefet olacak hayatini zorlastiracakYa ben bile bilmiyorum.
Bebegim yok olursa kesin bir isim kargasasi yasanilacak.
Halbukim bana gore annenin hakki. Adam zevkine bise yapıyo biz dogum yapiyoruz. Biz hamilelik herseyini cekiyoruz.
Isim koymakta bizim hakkimiz.
Bende korkuyorum bana firsat kalmazsa diye.
Gecen sene kv. Bebeginiz olursa ben bakamam diyor. Sonrada torun olursa adini arda kayacagim diyor. Dedim en nefret ettigim isimlerden biri dedim. Kadina bak. Bakamam demesini biliyor (sanki ben cocugumu ona teslim edecegimde) ama isim koyuyor. Kimse kusura bakmasin kendi cocugumun adini kendim koyarım.
Sende oyle yap. Senin kv cocuklarinin isimini kaynanasimi koymuş?
Aynen. Benim kv da oyle.Kendi koymus bide ben kaynanamdan cok cektim diyor madem bana niye cektiriyon kadin ama yok kv iste illa geline muhalefet olacak hayatini zorlastiracak
Gelde laf anlat insanlara iste
saka gıbı bu yıl eylul yılı sanırım sordugum kım varsa eylul koycaz ısmını dıyo ya ve ewet ısımler kısıyı etkıler ama eylul o kadarda kotu ısım degıl guzel bı ısım her omrun bır eylulu vardır dıye bosuna dememısler hos ısım bence :)Kizlar esim annem isterse ismini koyariz ben istemiyorum ama o isterse onu kiramam diyor bizimki de kesin ister eminim o ayri sıkıntı bizim icin. Onun disinda birsuru isim saydim esim EYLÜL ismini begendi. Bazilari da eylul sonbahar hazan mutsuzluk demek cocugu etkileyebilir ice kapanik olabilir diyor sizce nasil?
eski isimler daha güzel ya, Yeni isimler bana çok samimiyetsiz geliyor Ayşe,Sümeyye,Rabia,Zeynep,Yüsra mesela kuranda geçiyor kolaylık demek yüsra çok güzel değil mi ya
Hemfikirim. .