Bebeğime ismini ben veremedim:((

sacma cok sacma ...
ne dıyım kıı bu zamanda bole zıhnıyet

ayni sorunu yasadim canim ilk bebegimde kaynanam daha bes aylik hamileyken baskadi ii dedim kirmayalim isimde hostu beyenmistimde ikincide gene basladilar bu defa saymadim kendi istedigimi koydum bir sürü olay cikarttilar ama olsun kendileri söyledi kendileri duydu:))

Canım Allaha şükret sana sağlıklı bir çocuk verdiği için bence, çocuk isteyipte çocuk sahibi olamayan insanlar var seninki çok büyük bir dert değildir onlarınkinin yanında, bence Allaha şükret gerisi o kadarda önemli değil canım dimi a.s.

canım bende 9 ay düşüne düşüne isim bulamadım kararsız kaldım kaynanam koydu sonunda

kimsenin gönlünü yapmak için birşey yapmayın bence kendi kişilğinizi kaybedersiniz yoksa hem ne o canı öyle gerçekten çok sinirleniyorum bu tip konulara kayınvalideniz mi taşımış karnında bebeğinizi yaptırım uygulatmayın kendinize

benm hamile kaldıgımı ögrenir ögrenmez kaynana kayınpderin adını koyucanı defalarca söyledi.neymiş insanın gururu varış onuru varmış etrafındaki herkes koymulmul vs.ama bu gelin bu bebegin annesi deyipte soran eden olmadı.bu yüzden gururunuz yükselicekse bırak kalsın kardesim.ama cok şükür kızım oldu ve eşimle ben istedigimiz ismi koyduk.ama ikincide ne olur bilmiyorumm allahıım herkesin gönlüne göre versin

Bana da kayınvalidem değil onun kaynanası tavır yaptı. "Oğlumun ismini yakıştıramadın mı oğluna" diye. Bende babaanne sen 7 tane doğurup 7 çocuğuna isim koymuşsun. Benim doğurup doğuracağım bi tane deyip kestirip attım.

çok sinir oluyorum bu duruma
benim basıma gelse ben tasıdım ben doğurdum adınıda ben
koyarım o kadar derim derim valla hayret bişey ya
hem niye oğlanın babasının yada anasının adı verilirde kızın anasının babasının adı verilmez genelde böyle oluyo

oğullarının sperm ürünü diye çocuğu kendilerine ait sanıyo bazıları
gereksiz böbürleniyolar hindi gibi kabarıyolar

moralinı bozma canım:1hug:,benim eşimin büyük kız yeğeni kayinvade isim koymuş(nesibel):1shok:,büyük gelin ve kocası sessizler hayır diyemediler:dilcikar:,he dedilir,fakat kendi kızına PINAR a.shep seslendiler,şimdi bu kız 19 yaşinda ve nüfüs cüzdanında PINAR ismin vara.s.,NESİBEL değil,çünkü kız 18 yaşindayken mahkemeye başvurmuş,iki tanık yanına almış,ve ismim PINAR kimse nesibel olarak beni seslendirmıyor demiş,hakim kararını tak diye vermiş:dance:,ikincisi de oğlan abisinin o da ayne hikaye,ahmed kaynana vermiş,ama özhan annesi koymuş,bu çocuk ta nüfüste artık ÖZHAN,:asigim::enbuyukkk:

en sinir olduğum olaylardan biridir..benim kayınpederimde güya bana jest yapıyor hamileyken..diyorki bu çocukta sizin tarafın ismi konsun,bayanlara öncelik tanıyacakmış...kızım olacak diye annemin ismini koyacakmışım...herhalde bu izni verdi diye havalara uçmamı falan bekledi..bende dedimki ben öyle aileden isim koymaya karşıyım..anne baba nine dede ismi koymam isimmi yok başka dedim...illa koy da koy...eşimde koymayacağız diyor bende..adam abartısız 1 saat bunun ısrarını yaptı...bide iki isim koymayın mevzusu açtı..eşimde dedi sana inat 2 isim koyacağız ve kimsenin annesinin babasının ismi olmayacak...adam bozuldu ama haketti..hemde çok haketti...
düşünsenize ben annemin ismini koysam 2. çocuğuma isim koyma hakkım hiç olmayacak..kız olursa kayınvalidemin,erkek olursa kayınpederimin ismi konulacak
en gıcık olduğum şey
bide kayınvalidem doğumdan sonra anneme şikayet eder gibi konuşmuş...biz iyi niyet gösterdik ilk çocuk sizin tarafın ismi konsun dedik istemediler demiş
lütfetmişsin saol canım
töb töbeee

:lepi: işte bu kadar!!!

KesinLikle kar$ıyım...İsim konusunda anne ve ßaßa ortak noktaya varmaLı...ßunun dı$ında kimse karı$mamaLı.

bana iki isim koymuşlar bir babanemin ismini birde annem koymuş annemin koyduğu isim allahtan çok güzel ama babneim adı çok iğrenç her neyse sorun burdada bitmedi ben çok sesszi eziktim bana ilk ismimi söyleseler babanem nasıl bağırarak kızardı kıstırıdı beni bi yerde üsütme yürğrdğ benim ismim bu diceksin diye sessizdm ama içimden hiç istemezdim o okendi adıyla seslense ailem derdi neden kzımıyorsun ben adım bu diye dedi ne oldu sessiz sakin ezik olarak büyüyen ben çıldırdım..gittim sildirdimmmm ilk adım yeter bana ikinciye hacet yok koymayın büyüklerin adını piskolojim bozuldu benim küçükken ya kişilik bozukluğu olucak iki isim bir isim yeter oda güzel bir isim olsun

Valla dişini göstermek gerekiyor böyle zamanlarda.
Benim annemle halamın gelini aynı zamanda doğum yapmışlardı.
İkisininde kızı olmuştu.
Halam annemin adı olacak dedi gelinine.(yani benim babaannemin adı)
İsimde okadar tuhaf bir isimki.(şimdi buraya yazmıyorum.)
Gelin kocasına ben istemem o ismi git bu işi hallet dedi.Hallettirdi kocasına.
Bizde o sırada kardeşimin adını koymuştuk.Kulağına bile okunmuştu ismi.
Halam geldi bunun adı annemin adı olacak dedi.
Benim annem sessizdir.Zaten babamda hiç arkasında durmazdı annemin.
Babam tamam abla öyle istiyorsan öyle olsun dedi.
Kardeşimin adı babaannemin adı oldu.
Kulağına okunan isim başka ama nüfus cüzdanındaki isim başka yani.
Şuan 14 yaşında öyle zorluk çekiyorki birisine adını söylediğinde,anlamıyorlar defalarca tekrarlamak zorunda kalıyor.
Çok uzattım lafı ama böyle durumlarda biraz cazgır olmak gerekiyor demekki.Bunu anladım...

çok gıcık bi olay bu herkes daha doğrusu eşimin ailesi taraftaki herkes kayınpederimin adını söylüyor,kimse ikinci adını söylemiyor,bende sildirmek yada sadece baş harfini kullanmak istiyorum nüfus cüzdanında ama nasıl ve nerden yapılıyor bu işlemle zormu bilmiyorum,ve bunu tek başına bebeğin annesi olarak yapabiliyormuyum,yoksa babasınında olması gerekiyormu bilgisi olan varmı??

canım ya ne kadar sinir bi durumklava: ama üzme kendini olan olmuş senn küçük melegin o isminin ne önemi var ama cok kızıyorm böyle eşe kaynanaya ve kayıpedereÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

canım üzme artık kendini sağlıkla büyüsün bebişin sende deniz diyosun işte sen deniz de onların yanındada anlarlar elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…