çok gıcık bi olay bu herkes daha doğrusu eşimin ailesi taraftaki herkes kayınpederimin adını söylüyor,kimse ikinci adını söylemiyor,bende sildirmek yada sadece baş harfini kullanmak istiyorum nüfus cüzdanında ama nasıl ve nerden yapılıyor bu işlemle zormu bilmiyorum,ve bunu tek başına bebeğin annesi olarak yapabiliyormuyum,yoksa babasınında olması gerekiyormu bilgisi olan varmı??
çok gıcık bi olay bu herkes daha doğrusu eşimin ailesi taraftaki herkes kayınpederimin adını söylüyor,kimse ikinci adını söylemiyor,bende sildirmek yada sadece baş harfini kullanmak istiyorum nüfus cüzdanında ama nasıl ve nerden yapılıyor bu işlemle zormu bilmiyorum,ve bunu tek başına bebeğin annesi olarak yapabiliyormuyum,yoksa babasınında olması gerekiyormu bilgisi olan varmı??
hamileliğimde ne kadar heyecanlanmıştım,mutlu olmuştum ama hiçbirşeyiyle ben ilgilenemedim,mutluluğumu yaşayamadım,ismini bile ben koyamadım,eşimin ailesi kayınpederimin adını koydular,bebeğime ismiyle seslenmek içimden gelmiyor,sinir oluyorum..neden herşeye karışıyorlar anlamıyorum,ben karnımda taşıdım ben büyütüyorum,her zorluğunu ben çekiyorum,ismini bile başkaları koyuyor.haksızlık değilmi bu???
varmı başka bu sorunu yaşayan arkadaşlar,beni yalnız bırakmayın..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?