bebeğime iyi anne baba olamadık...

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
evet 15 ay süren evliliğimde ipler bugün koptu..Daha öncede evi terketmiştim ama hep 2-3 gün döneceğimden emindim..eşim gelecek özürler dileyecek evimize gidecektik..ama bu kez herşey farklı..son kez baktım evime...tek tek seçtiğim eşyalara...ellerimle,dişimle tırnagımla kimseden bir kuruş fayda görmeden yaptığım yuvama son kez baktım...içim kanaya kanaya 3 aylık bebeğimi aldım çıktım..
eşim ne yaptı peki...evde kalan daha sonra almayı planladığım bebeğimin ve benim kıyafetlerimi çöpe atmış..Bebek bile gözümde yok 7 yaşına kadar bak sonra alıcam senden diyen adam şimdi babasının mal vrlıgını üstüne geçrip bebegimi elimden alacağını söylüyor...hastalanır ilgilenmez,uykusu bölünmesin diye bizi başka odaya gönderir,çok ağlıyor diye el kadar bebekle beni gece yarıları anneme göndermeye kalkar..Şimdi babalığı tuttu...
bitti işte..9 ay çok güzel geçen hamileliğimden snra 3 ay içinde bebeğimin doğduğuna bile sevindirtmediler..Hep mutsuz huzursuz bir ortamdaydı bebeğim..anne babasını seçemedi ki ...

demişsin ya 9 ay boyunca güzeldi diye
sorun tamamen çocuk mu
çocugun aglaması huysuzlugu falan mı
yani o kadar üstü kapalı anlatmıssın ki
hamileliğinde herşey güzelkennn sonrasında değişen ne :44:

eşinle gitmeyi kabul etmedin demek ki

ne olduda herşey güzel giderken böyesine bi çıkmaza girdin arkadaşım:26:

eşinle gitmeyi kabul etmedin demek ki

melanqoligh eşimle doğumdan sonra kv yüzünden bitmeyen tartışmlarımz vardı..konularımda detayları var...
egem..o olayla hiç alakası yok..hala karar verememiştim ama burdaki yorumlardan dolayı gitmeye biraz daha ılımlıydım ama bugün eşimle çok büyük tartışma yaşadık..ölümle tehdit etti..

Güzel bir hamilelikten sonra sizi 3 ay içinde bu noktaya ne getirdi yazmamışsınız (önceki konularınızı bilemiyorum),
belli ki öncesi var ama, çocuk olduktan sonra ki aylar zor geçer, eşle uzak geçer, kadın bocalar,
eşinden yardım bekler ve çoğu kez de istediği yardımı görmez malesef, uzaklaşır, kızar, ara açılır.
O yüzden bu tarz bir kararı bu dönem de vermemeniz iyi olurdu diye düşünüyorum.
En iyi evlilikte bile bu dönem de bocalamalar oluyor.
Ortada kurturılacak bir yuva yoksa da, hayırlısı olsun demek kalıyor geriye.
Rabbim yavrunuzla size güzel günler göstersin inş.
Bugünleri atlatırsınız inş.

üzüldüm,neden tartıştınız

bebeğim uyuyordu bende o uyurken mutfaktaki işlerimi hallediyim demiştim..tlf odada kalmış 10 dk içinde 5 kere aramış cvp vermeim diye geldi ..üzerime yürüdü.küfürler,hakaretler,ölümle tehdit etmeler...

tek sebep telefona cevap verememenmi:26:
doğum sonrası bu dönemlerde hemen hemen her ilişkide stres kaynaklı sorunlar yaşanır üzerine gidin belki aşabilirsiniz..

çok sabrettim inanın...lohusalıgım burnumdan geldi..psikilojim hala düzelmedi..çok şeyler yaşadım hiç bi duruma gelmemiştim..maddi sıkıntımız olsa,yada eşimle bir sorunum olsa birebir yine dayanırdım ama ailesi yüzünden beni ezmesine tahammül edemedim..

cnm okudum önceki konularını
allahım yardımcı olsunn
ortada çocuk var yapabileceğine inanıyo musun
o gücü bulabiliyo musun kendinde??

bebeğim uyuyordu bende o uyurken mutfaktaki işlerimi hallediyim demiştim..tlf odada kalmış 10 dk içinde 5 kere aramış cvp vermeim diye geldi ..üzerime yürüdü.küfürler,hakaretler,ölümle tehdit etmeler...

bunun için mi,kötü olmuşacaba bilinçli açmadığını mı düşündü ki:26:
benim eşim de açılmayan telefonlara çok kızar ama siz de daha önceki sorunlarınız da olduğu iin fazla tepki vermiş galiba

inşallah aklı başına biran önce gelir eşinin

cnm okudum önceki konularını
allahım yardımcı olsunn
ortada çocuk var yapabileceğine inanıyo musun
o gücü bulabiliyo musun kendinde??

bakarım Allahın izniyle ,ki yalnız değilim ailem var ..Zaten sağlıklı düşünemiyordum bu ortamda..eve ağlıyarak gidiyordum..yalnız kalmaktan korkuyordum.destek göremiyordum eşimden..tek korkum şu anda bebeğimi benden alması...hukuki yönden alamaz bundan eminim ama ya kaçırırsa ...

Kaçırırsa mı.
Böyle şüphelerinizin olduğu bi adamla bebeğinizi yarın öbür gün güzelce konuşmayı teklif ederse bile aynı ortama sokmayın.
Bu adam delirmiş.

belki de eşin korkuyodur bişi oldu diye merak etmiştir
aklına kötü şeyler gelmiştir sonrasında da sana patlamıstır sakinleşememiştir..
gerçi nası bu kadar büyür olay aklım almıyo:44::44:

her açıdan düşünmeye çalısıyorum inan ya bahane arıyodu kawga etmek için
yada gerçekten çok panik yapıyo sonra ne dediğini bilmiyo

el kadar bebeği senden kimse ayıramaz yeterki sen adımlarını sağlam at..
eğer düzelme şansınız varsa bunu deneyin .. eğer yoksada çocuğun için ,kendin için güçlü olmalısın ..
inş hakkında hayırlısı olur

evi terkettin pekı eşin ne yaptı aramadımı nasıl oldu

aradı beddua etti ,sonrada eşyalarımı çöpe atmış onu söylemek için aradı...

al bir ö....kz dahaaaa erkek düşmanı oldum iyice bunları böle şımartan biz kadınlarız aslındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…