- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
eşinle gitmeyi kabul etmedin demek ki
demişsin ya 9 ay boyunca güzeldi diye
sorun tamamen çocuk mu
çocugun aglaması huysuzlugu falan mı
yani o kadar üstü kapalı anlatmıssın ki
hamileliğinde herşey güzelkennn sonrasında değişen ne :44:
melanqoligh eşimle doğumdan sonra kv yüzünden bitmeyen tartışmlarımz vardı..konularımda detayları var...
egem..o olayla hiç alakası yok..hala karar verememiştim ama burdaki yorumlardan dolayı gitmeye biraz daha ılımlıydım ama bugün eşimle çok büyük tartışma yaşadık..ölümle tehdit etti..
üzüldüm,neden tartıştınız
bebeğim uyuyordu bende o uyurken mutfaktaki işlerimi hallediyim demiştim..tlf odada kalmış 10 dk içinde 5 kere aramış cvp vermeim diye geldi ..üzerime yürüdü.küfürler,hakaretler,ölümle tehdit etmeler...
Güzel bir hamilelikten sonra sizi 3 ay içinde bu noktaya ne getirdi yazmamışsınız (önceki konularınızı bilemiyorum),
belli ki öncesi var ama, çocuk olduktan sonra ki aylar zor geçer, eşle uzak geçer, kadın bocalar,
eşinden yardım bekler ve çoğu kez de istediği yardımı görmez malesef, uzaklaşır, kızar, ara açılır.
O yüzden bu tarz bir kararı bu dönem de vermemeniz iyi olurdu diye düşünüyorum.
En iyi evlilikte bile bu dönem de bocalamalar oluyor.
Ortada kurturılacak bir yuva yoksa da, hayırlısı olsun demek kalıyor geriye.
Rabbim yavrunuzla size güzel günler göstersin inş.
Bugünleri atlatırsınız inş.
melanqoligh eşimle doğumdan sonra kv yüzünden bitmeyen tartışmlarımz vardı..konularımda detayları var...
egem..o olayla hiç alakası yok..hala karar verememiştim ama burdaki yorumlardan dolayı gitmeye biraz daha ılımlıydım ama bugün eşimle çok büyük tartışma yaşadık..ölümle tehdit etti..
bebeğim uyuyordu bende o uyurken mutfaktaki işlerimi hallediyim demiştim..tlf odada kalmış 10 dk içinde 5 kere aramış cvp vermeim diye geldi ..üzerime yürüdü.küfürler,hakaretler,ölümle tehdit etmeler...
cnm okudum önceki konularını
allahım yardımcı olsunn
ortada çocuk var yapabileceğine inanıyo musun
o gücü bulabiliyo musun kendinde??
bakarım Allahın izniyle ,ki yalnız değilim ailem var ..Zaten sağlıklı düşünemiyordum bu ortamda..eve ağlıyarak gidiyordum..yalnız kalmaktan korkuyordum.destek göremiyordum eşimden..tek korkum şu anda bebeğimi benden alması...hukuki yönden alamaz bundan eminim ama ya kaçırırsa ...
bunun için mi,kötü olmuşacaba bilinçli açmadığını mı düşündü ki:26:
benim eşim de açılmayan telefonlara çok kızar ama siz de daha önceki sorunlarınız da olduğu iin fazla tepki vermiş galiba
inşallah aklı başına biran önce gelir eşinin
evi terkettin pekı eşin ne yaptı aramadımı nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?