- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
şöyle okkalı bir msj atmak istiyorum...içim yanıyor..söndürmem gerek..sizce msj atmalımıyım yoksa hiç muhattap olmayım mı ?
Aslında Eşin o Eşyaları satamaz. sadece kendi parasıylamı aldı eşyaları. ne biçim adammış adam bile değil terbiyesiz ucubeee ahlaksız. Dillerim rabbimden senin o kaynanan'a allah bir gelin verir her iki cihanda yüzü gülmez sürünür...eşim şu anda eve spotcuları götürmüş eşyalarımı satmış..adamlar eşyalarımı taşıyorlarmış..alt kat komşum araddı haber etti..düşünülecek bişey kalmadı ..bitti işte bu iş..
Aslında Eşin o Eşyaları satamaz. sadece kendi parasıylamı aldı eşyaları. ne biçim adammış adam bile değil terbiyesiz ucubeee ahlaksız. Dillerim rabbimden senin o kaynanan'a allah bir gelin verir her iki cihanda yüzü gülmez sürünür...
inşallah canım benim senin eşin nereli?inanın benmde tek duam o...öyle bir gelini olsun ki oğlunun yüzüne hasret kalsn..evine adım atamasın..
inşallah canım benim senin eşin nereli?
hımmm Allah sabırlar versin sanayozgatlı canım.ama istanbulda yetişmiş
dün akşam geldi bebeğimi görmek istediğini ailesinin yanına gideceğini söyledi ama bana değil kardeşime..apartmanın girişinde oğlumla görüşmüş benim gelinliğimi getirmiş.kardeşime ne konuştunz diyorum bişey konuşmadık diyor yani ne düşündüğünü bilmiyorm..şu saat oldu aramadı da..bebeğimi alacağını da telefonda söyledi msjla değil maalesef..2.bi şans vermiyeceğim çünkü verdiğim takdirde bi daha benim hiçbir fonksiyonum kalmıyacak bu evlilikte..gidip gidip geri geliyor diye düşünülecek..2 ay öncede annesi yüüznden gitmiştim ama sonuç hala aynı...beni üzen bunları haketmemiş olmam...maddi manevi hep ben destektim ona..nişanlılık dönemimizde ailesi rahat evlerinde otururken ben eşime yemek götürür,çamaşırlarını yıkatırdım..yalnız yaşardı..ailesinin adını duymazdım agzında..düğünümüze yabancı gibi dügünden 10 gün önce geldiler bi tane hediyelik bilezik taktılar döndüler..evime aldıkları tek surahi takımı bi de mutfak masa örtüsü..hiçbir emekleri yok evliliğimde..1 ay kaldılar yıktılar yuvamı...büyük oğullarını da boşatmışlar..aynı bu sebeplerden sıra bendeymiş..doğum için geldiğinde buzdolabına bişey koyduğunu görmüştüm unutmuşm..bunlar gittikten sonra dolabi temizlemek için baktım Tane Karabiber..bi posete sarmış tabağı sıkı sıkı..bir tanıdıga gösterdim büyü yapılır karabiberle dedi..internette araşştırdım doğruymuş gerçekten..kalbimi bozmak istemiyorum ama böyle bişey var ayaklarına dolaşşsın inş..
şöyle okkalı bir msj atmak istiyorum...içim yanıyor..söndürmem gerek..sizce msj atmalımıyım yoksa hiç muhattap olmayım mı ?
evet 15 ay süren evliliğimde ipler bugün koptu..Daha öncede evi terketmiştim ama hep 2-3 gün döneceğimden emindim..eşim gelecek özürler dileyecek evimize gidecektik..ama bu kez herşey farklı..son kez baktım evime...tek tek seçtiğim eşyalara...ellerimle,dişimle tırnagımla kimseden bir kuruş fayda görmeden yaptığım yuvama son kez baktım...içim kanaya kanaya 3 aylık bebeğimi aldım çıktım..
eşim ne yaptı peki...evde kalan daha sonra almayı planladığım bebeğimin ve benim kıyafetlerimi çöpe atmış..Bebek bile gözümde yok 7 yaşına kadar bak sonra alıcam senden diyen adam şimdi babasının mal vrlıgını üstüne geçrip bebegimi elimden alacağını söylüyor...hastalanır ilgilenmez,uykusu bölünmesin diye bizi başka odaya gönderir,çok ağlıyor diye el kadar bebekle beni gece yarıları anneme göndermeye kalkar..Şimdi babalığı tuttu...
bitti işte..9 ay çok güzel geçen hamileliğimden snra 3 ay içinde bebeğimin doğduğuna bile sevindirtmediler..Hep mutsuz huzursuz bir ortamdaydı bebeğim..anne babasını seçemedi ki ...
evet 15 ay süren evliliğimde ipler bugün koptu..Daha öncede evi terketmiştim ama hep 2-3 gün döneceğimden emindim..eşim gelecek özürler dileyecek evimize gidecektik..ama bu kez herşey farklı..son kez baktım evime...tek tek seçtiğim eşyalara...ellerimle,dişimle tırnagımla kimseden bir kuruş fayda görmeden yaptığım yuvama son kez baktım...içim kanaya kanaya 3 aylık bebeğimi aldım çıktım..
eşim ne yaptı peki...evde kalan daha sonra almayı planladığım bebeğimin ve benim kıyafetlerimi çöpe atmış..Bebek bile gözümde yok 7 yaşına kadar bak sonra alıcam senden diyen adam şimdi babasının mal vrlıgını üstüne geçrip bebegimi elimden alacağını söylüyor...hastalanır ilgilenmez,uykusu bölünmesin diye bizi başka odaya gönderir,çok ağlıyor diye el kadar bebekle beni gece yarıları anneme göndermeye kalkar..Şimdi babalığı tuttu...
bitti işte..9 ay çok güzel geçen hamileliğimden snra 3 ay içinde bebeğimin doğduğuna bile sevindirtmediler..Hep mutsuz huzursuz bir ortamdaydı bebeğim..anne babasını seçemedi ki ...
çok sabrettim inanın...lohusalıgım burnumdan geldi..psikilojim hala düzelmedi..çok şeyler yaşadım hiç bi duruma gelmemiştim..maddi sıkıntımız olsa,yada eşimle bir sorunum olsa birebir yine dayanırdım ama ailesi yüzünden beni ezmesine tahammül edemedim..
Cnm bebeğin senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı aslında. Sen bebeğini bırakıp gitmedin ona sahip çıktın. Sana ve bebeğine ait herşeyi çöpe atan babası. Asıl babasını secemedi yavrun ama bunda senin sucun yok. Nerden bilebilirdin ki sevdiğin adamın böyle bir canavar olabileceğini. En cokta ağlıyor diye senle bebeğini ailene göndermesine üzüldüm. İnsanlık vasfı bile tasimiyor ondan baba falan olmaz.evet 15 ay süren evliliğimde ipler bugün koptu..Daha öncede evi terketmiştim ama hep 2-3 gün döneceğimden emindim..eşim gelecek özürler dileyecek evimize gidecektik..ama bu kez herşey farklı..son kez baktım evime...tek tek seçtiğim eşyalara...ellerimle,dişimle tırnagımla kimseden bir kuruş fayda görmeden yaptığım yuvama son kez baktım...içim kanaya kanaya 3 aylık bebeğimi aldım çıktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?