bebeğime iyi anne baba olamadık...

şöyle okkalı bir msj atmak istiyorum...içim yanıyor..söndürmem gerek..sizce msj atmalımıyım yoksa hiç muhattap olmayım mı ?

bence hiç mesaj da atmayın muhattap olmayın bundan sonra avukatınızla muhattap olsun sadece mesaj atsanız da gene kötü sözler duyacaksınız anlayacak bir insan zaten bunları yapmazdı

Aslında Eşin o Eşyaları satamaz. sadece kendi parasıylamı aldı eşyaları. ne biçim adammış adam bile değil terbiyesiz ucubeee ahlaksız. Dillerim rabbimden senin o kaynanan'a allah bir gelin verir her iki cihanda yüzü gülmez sürünür...

Son düzenleme:

inanın benmde tek duam o...öyle bir gelini olsun ki oğlunun yüzüne hasret kalsn..evine adım atamasın..

Şiddet var.
Hakaret var.
Sevgi yok.
Saygı yok.
Sana evini terketmen için herşeyi yapmış.
Üstüne eşyaları sattıyor.

Düşünülecek çokta birşey kalmamış sanki..

adam gibi adam olsaydı ceketini valizini alır giderdi sabahki yazdıklarımı geri alıyorm her yeşi göze almış demekki şu dakikadan sonra yapman gereken etkiye tepki ve bi avukatla haklarını araman

ne diyeyim bilmiyorum.. bende kendi ailem yüzünden çok kavga ettim eşimle öyle pişmanım ki..
kendi ailemi hep hoş görmüşüm meğer..
bende anneyim 42 gündür.. sadece bakışına canımı veririm oğlumun...
öncelikle allah yardımcın olsun ikincisi ise
gangren olmuş artık...
kes at.. ilk başta çok zor gelecek ama baş edebilirsin...
konuşması kolay diyebilir okuyanlar ama ben yaptım şimdi kendi kanımdan olan hiç kimsenin sesini dahi duymuyorum çok uzaktayım üstelik onlardan...
eşin bu kadar adileştikten sonra senin yapacağın birşey yok.. davayı da sen açma..o açsın..
allahın izniyle oğlun da sende kalır zaten.. maddi olan şeyleri de almamazlık etme..
kaynanan da allahtan bulur sen merak etme..dualarım seninle canımm

Son düzenleme:

Gelinliğini getirene kadar bebeğinin eşyalarını getirseymiş.

Bidaha giyersin demeye getirmiş gelinliği getirmekle.Terbiyesiz !

şöyle okkalı bir msj atmak istiyorum...içim yanıyor..söndürmem gerek..sizce msj atmalımıyım yoksa hiç muhattap olmayım mı ?

bence hic tenezzul etmeyin ona.sizi yipratmasina izin vermeyin.vakit kaybetmeden konusunda uzman bir avukattan yardim alin bence.kanun tamamen kadindan yana.sizin icin yipratici ve yorucu bir surec basliyor.Herseye hazirlikli olun lutfen...Allah yardimciniz olsun.

bu olanlardan sonra yapılacak çok fazla bişey kalmamış. onsuz daha iyi olacağını düşünenlrdenim. birine boşan kocandan kurtul demek aslında olmaz. ama emek verilen değeri olan bir yuvayı göz göre göre dağıtmak da olmaz. aklınca boşanma sırasında mal paylaşımı olmasın. ben yerinde olsam avukata en yüksek tazminat neyse onu isterim. üstüne tehdit ettiğini ve oğlunu kaçıracağını beyan ettiğini eklerim.
benim kardeşimde 7 yıllık evliliğinde eşini 14-15 defa terk etti. her defasında gene kendi ayağıyla gitti. yeğenime de kardeşimede şiddet uyguladı annemler istemesede gene kendi isteğiyle gitti. her defasında ölümle tehditler çocuğu kaçırmakla tehdit etti. en son gelinen nokta kardeşim anlaşmalı boşandı. ailem onun tek kuruşunu istemiyoruz dedi. kaldıki kardeşimin eşi sizin eşiniz gibi tüm eşyaları satmıştı. nasıl bir baba onuda bilmiyorum birdaha çocuğu görmeyeceğim nafakada vermeyeceiğim dedi. bizimkilerde kabul ettiler. 3-4 aydır kadeşim annemlerde yeğenimi okula yazdırdılar. yeni düzen kuruyorlar. bazen annem vicdanı sızlar yeğenime babanla görüşmek istiyomusun der. yeğenim babasından o kadar nefret emişki onu görmek istemiyorum o benim babam değil artık diyor. annesiyle boşanmasına sevinen 6 yaşında bir çocuk gördünüzmü bilmem ama ben yeğenimde gördüm.

anlıcan çocuğum babasız büyümesin deyip sevmediğn bir adama dönme canım

off çok zor çok.3 aylık bi minikle daha çok zor.ah yawrucak olan ona oldu ama eminim oda size hak werirdi.hayatın neler getireceeği belli değilki.bilseydiniz böyle bi adam olacağını çocuk yaparmıydızın.ama işte kader.belk böyle herşey daha hayrlı olur.üzülmeyin.dengesiz bir baba we mutsz bir yuwadansa mutlu ama babasız bir çocukluk her zaman daha iyidir.hayırlısı olsun.üzüldüm çok

eşin normal biri değil. yalvarsa da donme artık ona. hemen eşyaları satmak ne demek? kendi yaşamayacak mı o evde? ofkesinden kuduruyor anlaşılan inan hertürlü şıddet beklenır

bu kadarınada pes doğrusu tüylerim diken diken oldu bence bunu insan olan yapamaz...

insan ne umutlarla evleniyor ne umutlarla çocuk sahibi oluyor.. ne kadar farklı ne kadar çeşit hayatlar dertler var bazen insan derdine bile şükretmelimi acaba ..sizin için üzüldüm Allah sizinde bebeğinizinde yardımcısı olsun çok zor şeyler yaşamışsınız umarım bundan snra ki hayatınız huzur ve güven dolu olur.

bu da yeni moda oldu
bayanların yerine erkeklerin lohusalık depresyonuna girmesi

acaba kendisi doğursaymıs neler yaparmıs cok merak ettim

Nasil bir babaymis o oyle. Hayretle okudum.

Aileler evlilige karismamayi ogrenemiyorlar bir turlu.

Cnm bebeğin senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı aslında. Sen bebeğini bırakıp gitmedin ona sahip çıktın. Sana ve bebeğine ait herşeyi çöpe atan babası. Asıl babasını secemedi yavrun ama bunda senin sucun yok. Nerden bilebilirdin ki sevdiğin adamın böyle bir canavar olabileceğini. En cokta ağlıyor diye senle bebeğini ailene göndermesine üzüldüm. İnsanlık vasfı bile tasimiyor ondan baba falan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…