bebeğime iyi anne baba olamadık...

sabret canım, oğluna sarıl sıkı sıkı. o senin herşeyin sen de onun. ne mal olduğunu artık iyice gösterdi. ya çocuğun büyüyünce yapsaydı bunları, onun gözü önünde. bırak gitsin insan müsveddesini. zor ama bu senin için de çocuğun için de en hayırlısı.
bırak o herifi de ne hali varsa görsün. Allahın değirmeni yavaş işler ama ince öğütürmüş. Sen göreceksin hepsi rezil olcak cümle aleme ama iş işten geçmiş olacak.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Son durumlar nasil acaba? Birde siyahinmatemi onceki yorumlarinda cocugu gormeye geldi yazmissin aman cok dikkat et hatta bir avukatla gorusmeni tavsiye ederim fikir vermesi acisindan. Benim bosanmak uzere olan bir arkadasimin bebegini kocasi olacak vicdansiz kacirmisti. Kiz cocugu 6 ay boyunca goremedi adam surekli adres degistirdi adresini tespit edemedi. Is yerinide kapatmis toz olmustu. Kiz dedektif gibi ona buna takip ettirerek kavustu bebegine ama cok zor aldi ellerinden. Prosudur cok zorlamisti kizcagizi. Cok dikkat et derim.

Konu baya önce açılmış ama merak ettim şimdi ne haldesin,ne yaptın?umarım herşey sen ve bebeğin için iyi olmuştur

konuyu bende şimdi fark ettim baştan sona okudum çok üzüldüm açıkçası..bende gelişmeler var mı merak ettim..yaaaa söylemiyim diyorum da gene tutamıycam kendimi söyliyim bare..ne biçim insanlar var şu hayatta yaa?be adam madem anan bu kadar kıymetli neden evlenirsin?evlenme ananla yaşa..sana kim ananla bir ol elin kızını hor gör hakkını vermiş ki?hemde ortada minicik bi evlat varken?be .... kaynanalar ayıptır günahtır ellerinizi çekin artık oğlanlarınızın evliliklerinden!şurda hangi konuyu okusak altından kaynanam yuvamı yıktı olayı çıkıyor..kaynanamla kavga ettim evi terk ettim olayı çıkıyor..ayıp ya..bizde de aynı sorun var ötesi ben kaynanamla görüşmüyorum bile artık..ayıp yaaa..az insan olun olamıyosanız bi imamla görüşünde bu dünyanın altını bi konuşun..babasız büyüycek ailesi dağılmış evlatların ahını alıyosunuz..düşün insanların evliliğinden!!!düşün yakamızdan yaaa!!

Son düzenleme:

Ama herkesın, her evlılıgın durumu farklı; demek kı sızde hala bır seyler tukenmemıs, ıcınızdekı sevgı bıtmemıs, ancak arkadasınkı görünen o kı bayağı tukenmıs; öyle kı bebegıne rağmen dönmek ıstemıyor..ben aslında çocuklu evlılıklerde bıraz daha dayanılması taraftarıyım...fakat ona rağmen bardak tasmıs denebılıyorsa, o raddeye gelındıyse yapılacak bır sey yok mlsf...

Benım anlamadığım hakıkaten bu denlı ruhsuz, bencıl, hep kendı rahatını düşünen; esını çocuğunun annesı olsa bıle kendı anasından sonra gören, karısını aılesıne hep ezdıren erkekler nıye evleniyor? cevap ne??? kadın geyşalık yapsın (ev ıslerı, onlar ıstedıgı zaman yaşanan cınsellık v.s.)ve onlar da koy ağaları gıbı ağırlansınlar dıye mı? duzene bır bakın hele!... maşallah bu ülkede de boylesınden bol bır sey yok, elını sallasan ellısı, lanet okuyorum boylelerıne yaa.....bunlar evlılık sorumluluğu taşıyamıyorlar, cok agır geliyor efendılere....koca olamıyorlar, baba olamıyorlar, adam olamıyorlar vesselam...ana evınde aman oğlum da oğlum dıye yetıstırılıp boyuna okkalanıp başköşelerde oturmayı bılıyorlar...bu hayatta bılıp bıleceklerı bu ışte... yıne sınırlendım yaa, mıkrop, kavat, meymenetsız, nursuz herıf ya kendı çocuğundan bıle rahatsız oluyor, hıncını ondan bıle çıkarıyor....nah suraya yazıyorum bunlar ınsansa ben de dünyanın en adi namerdiyim....

Son düzenleme:
şöyle okkalı bir msj atmak istiyorum...içim yanıyor..söndürmem gerek..sizce msj atmalımıyım yoksa hiç muhattap olmayım mı ?
Hayır hayır atma bence, en güzel cvp sessızlık....hem olmadık bır lafını bıle mahkemede kanıt gosterebılır, sana hakaret davası acabılır..aman kendını duygularına kaptırma...o alçağın ekmegıne yag sürme....

Ayy canım ya, benım basımdakı pıs..kler de hıc bır seye yardım etmemıslerdı, bırcok ev eşyası onların eskı evlerınde kullandıkları eskı eşyalardı...evle ılgılı cogu seyı kendım almıstım...sonuçta noldu yarandım mı? tabıkı hayırrr!!!ztn boşanmanın cok olduğu aıleye de hıc yanaşmamak gerekıyor; onlar da oyleymıs, evlendikten sonra ogrenmıstım; bu da coook onemlı bır nokta...o aılenın gecımsız, tahammülsüz olduğunun acık bır yansımasıdır bu....ekmeksız, Allahsız, nankör, hukuksuz bu musıbetler...aynen sendekı gıbı bıze de buyu yapmışlardı, aılesı gıttıkten sonra durmadan bır seyler kayboluyordu; benım kısısel eşyalarım (bluz, ıc camasırı...) en son nevresım takımı sırrakadem basmıştı....evden arapca, ıngılızce, ıbranıce karışımı muska cıkmıstı; hocaya gostermıstık benım rızkım kesılsın çocuk olmasın ayrılalım dıye yapılmış...buyu de hep kolay anlaşılmasın dıye farklı dıllerle yapılırmış...kotu ınsanlar amaçlarına erdıler, ben de boşanıyorum, ogullarıını baslarına çalsınlar...

Son düzenleme:

Oyle oyle canım arkadaşım; benımkı de hem esınden cekmıs (adam cok asabı, kavgacıymış) hem de duldu, bana etmedıgı kalmadı...lakın ote tarafta ahdım var mahvedecegım onları....

iyi bir dayağı haketmiş eşin,pişman olacak ama iş işten geçecek

evet bence de bır gun pısman olacaklar amaher sey ıcın cok gec olacak...ama daha vaktı var bu kazmaların o noktaya gelmelerı, bıraz daha hayat dersı almaları ıcın en azından şöyle bır 10 yıl daha gerekiyor...

bu adamlara ne oluyor böyle..benim eşim hala bazen ailesini anne babası sanıyo hala daha bizim br aile oldugumuzu anlayamadı ilk bir yıl içinde.ama şimdi bakıyorumda bebekt olmuş artık ailem diye size sarılması lazımdı..stresi sanki tek adamlar çekiyo

bebeğim uyuyordu bende o uyurken mutfaktaki işlerimi hallediyim demiştim..tlf odada kalmış 10 dk içinde 5 kere aramış cvp vermeim diye geldi ..üzerime yürüdü.küfürler,hakaretler,ölümle tehdit etmeler...
Cnm.cok uzuldum!Bende boyle sikintilarla yillarca yasadim,duzelmiyor bunlar.anladigim kadariyla sinirli biri.Bende tl.ecmasam kiyametler kopar.Cok zor,Allah yardimcimiz olsun!Ailen destekliyorsa donme derim,ilerde daha kotu olur...cocugunu alamaz!Bikere cok kucuk ve 7 girice almak istese bile cocuk babadan ayri buyunce zaten asla gitmek istemeyecektir....

Bekarken hep bildiğini okuyanlar neden evlenince özellikle eşi,evliliği söz konusu olduğunda başkalarının sözüne sonsuz itimat edip,etki altında kalıyorlar.
Anlayamıyorum.
umarım doğru olanı yapacak gücünü hiç yitirmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…