- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
eşim şu anda eve spotcuları götürmüş eşyalarımı satmış..adamlar eşyalarımı taşıyorlarmış..alt kat komşum araddı haber etti..düşünülecek bişey kalmadı ..bitti işte bu iş..
canım emin misin artık bittiğine ? bende suan babamlardayım 15gündür küsüp geldim ilk geldigim günler bende diyordum bitti artık geri dönüşü yok gün gectikce sinirler yatıstıkca özlemin oldugunu farkediyorsun özlem arttıkca bosanmak kelimesini ben nasıl sölemişim diyorsun
Hayır hayır atma bence, en güzel cvp sessızlık....hem olmadık bır lafını bıle mahkemede kanıt gosterebılır, sana hakaret davası acabılır..aman kendını duygularına kaptırma...o alçağın ekmegıne yag sürme....şöyle okkalı bir msj atmak istiyorum...içim yanıyor..söndürmem gerek..sizce msj atmalımıyım yoksa hiç muhattap olmayım mı ?
dün akşam geldi bebeğimi görmek istediğini ailesinin yanına gideceğini söyledi ama bana değil kardeşime..apartmanın girişinde oğlumla görüşmüş benim gelinliğimi getirmiş.kardeşime ne konuştunz diyorum bişey konuşmadık diyor yani ne düşündüğünü bilmiyorm..şu saat oldu aramadı da..bebeğimi alacağını da telefonda söyledi msjla değil maalesef..2.bi şans vermiyeceğim çünkü verdiğim takdirde bi daha benim hiçbir fonksiyonum kalmıyacak bu evlilikte..gidip gidip geri geliyor diye düşünülecek..2 ay öncede annesi yüüznden gitmiştim ama sonuç hala aynı...beni üzen bunları haketmemiş olmam...maddi manevi hep ben destektim ona..nişanlılık dönemimizde ailesi rahat evlerinde otururken ben eşime yemek götürür,çamaşırlarını yıkatırdım..yalnız yaşardı..ailesinin adını duymazdım agzında..düğünümüze yabancı gibi dügünden 10 gün önce geldiler bi tane hediyelik bilezik taktılar döndüler..evime aldıkları tek surahi takımı bi de mutfak masa örtüsü..hiçbir emekleri yok evliliğimde..1 ay kaldılar yıktılar yuvamı...büyük oğullarını da boşatmışlar..aynı bu sebeplerden sıra bendeymiş..doğum için geldiğinde buzdolabına bişey koyduğunu görmüştüm unutmuşm..bunlar gittikten sonra dolabi temizlemek için baktım Tane Karabiber..bi posete sarmış tabağı sıkı sıkı..bir tanıdıga gösterdim büyü yapılır karabiberle dedi..internette araşştırdım doğruymuş gerçekten..kalbimi bozmak istemiyorum ama böyle bişey var ayaklarına dolaşşsın inş..
canim oncelikle gecmis olsun.bende yillarca annesi yuzunden cektim.baska sehirde yasadigi halde yetisirdi yuvama.yilda 1 gelir 4-5 ay kalir oglunu doldurup uzerime salardi.duymadigim hakaret kalmadi koca denen adamdan,dayak bile yedim.oysa kadina surdan kalk suraya otur dememisimdir,saygida kusur etmemisimdir.ogul duskunu analarin hepsi boyle oluyor.kocasindan sevgi-saygi-sevkat gormeyen kadinlar ogullarina baglaniyorlar.(hemde saplantili bir sekilde) sonrada gelinlerine hayati zindan ediyorlar.(sanki biz onlarin kumalariyiz)TOVBE Yarabbim..Ben suna kanaat getirdim;kocasi ile gecimi olmayan kadinin veya dul kadinin oglundan KOCA olmuyorrr...
iyi bir dayağı haketmiş eşin,pişman olacak ama iş işten geçecek
Cnm.cok uzuldum!Bende boyle sikintilarla yillarca yasadim,duzelmiyor bunlar.anladigim kadariyla sinirli biri.Bende tl.ecmasam kiyametler kopar.Cok zor,Allah yardimcimiz olsun!Ailen destekliyorsa donme derim,ilerde daha kotu olur...cocugunu alamaz!Bikere cok kucuk ve 7 girice almak istese bile cocuk babadan ayri buyunce zaten asla gitmek istemeyecektir....bebeğim uyuyordu bende o uyurken mutfaktaki işlerimi hallediyim demiştim..tlf odada kalmış 10 dk içinde 5 kere aramış cvp vermeim diye geldi ..üzerime yürüdü.küfürler,hakaretler,ölümle tehdit etmeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?