bebeğime iyi anne baba olamadık...

Daha öncede evi terketmiştim ama hep 2-3 gün döneceğimden emindim..eşim gelecek özürler dileyecek evimize gidecektik..

Öncelikle bebeğinizi sizden kimse alamaz. Hiçbir hakim anne çocuğunu babaya vermez. Hatta mahkemede tehdit edildiğinizi, bebeğinizin kaçırılmasından korktuğunuzu da söyleyebilirsiniz (tabi buna avukat karar verir)

Konularınızı bilmiyorum ancak yukarıdaki cümle için siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlara birşeyler yazmak istiyorum.

Evi terkederim, eşim gelir özür diler geri döneriz. Eee 2-3 gün sonra döneceğinize eminseniz niçin evi terkediyorsunuz, o 2-3 günde ne değişti yada ne değişecek ?

Böyle birşey evlilikle bağdaşmaz , bu evcilik oyunu bile değil, sadece kapris oyunudur. Ev illa terkedilecekse bir kere terkedilir ve asla geri dönülmez.

Tutmayan, dişlileri bozulan vidalar için yalama olmuş denir. Sizin evliliğiniz de yalama olmuş.

Giderim, eşim gelir özür diler giderim.

Bence çocuğunuzla korkutmasın sizi, hiçbirşey yapamaz. Yaşadığınız şeyde evlilik değil en hayırlısı boşanmak.

İnanırmısın Bütün açtığın konuları tek tek okudum Boşanmak Senin için en iyisi ailen destek oluyorsa hiç çekinme derim... Kayın pederin kaynanan İnsan değilmiş. Yaptıkları tam bir zulüm yuva yıkma. eşinde cahil insan insanlık denen en ufak birşey yok... Ama Herkez Ektiğini biçer merak etme En Kısa Sürede ayrılmaya kurtulmaya bak Ayrılmazsan bu Sorunları Sürekli yaşayacaksın Dünyayada sorunlu çocuk getirmiş olacaksın Hemen Kurtulmanın formüllerini ara...

dün akşam geldi bebeğimi görmek istediğini ailesinin yanına gideceğini söyledi ama bana değil kardeşime..apartmanın girişinde oğlumla görüşmüş benim gelinliğimi getirmiş.kardeşime ne konuştunz diyorum bişey konuşmadık diyor yani ne düşündüğünü bilmiyorm..şu saat oldu aramadı da..bebeğimi alacağını da telefonda söyledi msjla değil maalesef..2.bi şans vermiyeceğim çünkü verdiğim takdirde bi daha benim hiçbir fonksiyonum kalmıyacak bu evlilikte..gidip gidip geri geliyor diye düşünülecek..2 ay öncede annesi yüüznden gitmiştim ama sonuç hala aynı...beni üzen bunları haketmemiş olmam...maddi manevi hep ben destektim ona..nişanlılık dönemimizde ailesi rahat evlerinde otururken ben eşime yemek götürür,çamaşırlarını yıkatırdım..yalnız yaşardı..ailesinin adını duymazdım agzında..düğünümüze yabancı gibi dügünden 10 gün önce geldiler bi tane hediyelik bilezik taktılar döndüler..evime aldıkları tek surahi takımı bi de mutfak masa örtüsü..hiçbir emekleri yok evliliğimde..1 ay kaldılar yıktılar yuvamı...büyük oğullarını da boşatmışlar..aynı bu sebeplerden sıra bendeymiş..doğum için geldiğinde buzdolabına bişey koyduğunu görmüştüm unutmuşm..bunlar gittikten sonra dolabi temizlemek için baktım Tane Karabiber..bi posete sarmış tabağı sıkı sıkı..bir tanıdıga gösterdim büyü yapılır karabiberle dedi..internette araşştırdım doğruymuş gerçekten..kalbimi bozmak istemiyorum ama böyle bişey var ayaklarına dolaşşsın inş..

ben boşan yada boşanma diyemem aynı yoldan geçtim dolduruşa gelmiş bi eşim vardı karşımda ama sonucum şuan huzurla dolu galiba sabırdı bizi bu halr getireen zamana bırak bazı şeyleri bakalım zamn ne gösterecek oda sende öfkeyle bi takım kötü yerlere varmışınız öfke anında söylenenleri kaleye alma...pişmanlık duyarmı dersen duymaz daha beter ailesinin dolduruşuna gelecektir.güya ailesi yuvan kurtulsun çabasında gibi görünür onlar iyi olur sen kötü ama sen kafanda bi şablon oluştur onun için değermi

haa bide bu kayın valideler nedense hep lohusalık dönemini seçerler çünkü bilirler ne kadar yıpratacaklarını çook yıpratmıştı beni ve eşimi bana kalırsa sen güçlü ol ki istediğini kavuşamasın sonuna kadar savaş sonuçta bi bebeğin var belki adepte olamadı eşinin gelinliği getirmesi duygusal bi tepki ve üzülesin diye

büyü müyü utanç verici şeyler yazıklar olsun oğlunu boşatıp napacakmış kendimi alacakmış koynuna töbe yaaaa

canim yaa seni okurken kendi yasadiklarimi goruyorum,hatirliyorum.senden farkli birsey yasamadim yasardihic.benimkide bekarken yalniz yasardi.her isini yapardim nisanliyken.evime degil esya,bir cop bile almadi ana-baba denen sifatlar.herseyi esimle bir yaptik.nisan donemimde basladilar sorun cikarmalara.ama benim adam ''benim icin senden degerli birsey yok,onemli olan biziz.bizim ne istedigimiz'' der dururdu.(adi yalanci!!!)esimden baska 2 abisi daha var.onlarinda yuvalarini yikmaya kalkti.ortanca abi ''once karim,cocugum ''dedi cekildi aradan.buyuk abi desen ana sozune bakar,eltimin cekmedigi yok.onlarin evliligi sadece kagit uzerinde,cocuk babaya cok duskun oldugu icin eltim ayrilmayi dusunmuyor simdilik.kaynana cadisi da cocuk 13 yasina geldi mi bosan deyip duruyor ogluna.benim senden tek farkim cocugumun olmayisi.bir de ben dayanamadim bosandim gecen hafta.yoksa yasadiklarimiz bire bir ayni canim...

ne karaktersiz insanlar varya yazıklar olsun oğlunu napacakmış ????

bencede bekle sabret madem dönmüşün baba evine fevri kararlar verme telefonlara çıkma o seni merak etsin hem senden hem bebeğinden ayrı ilk bir kaç gün burnu havalarda olur sonra günler geçtikçe köpek gibi pişman olacak buna emin ol suçu hatayı kendinde arayacak o akıl veren aile zorları senle sen gittin ya emin ol yine eskisi gibi oğulları umurunda bile olmayacak gelinlik getirmeler yok babamın malını üstüme alacağım yok seni öldürecem hepsi blöff yüzde yüz eminim kaybetme korkusu saldı onu deli dana gibi ne yapacağını şaşırdı paçaları tutuştu kararlı ol ne istediğini bil şartlarını belirle döneceksende öyle dön çocuk oyuncağı değil bu işler sen baba e ine dön o gelip seni alsın evliliğiniz zamanla çocuk oyuncağına döner sana saygısı kalmaz seninde yuvana bağlılığın kalmaz e çocukta var biraz büyüsün aklı ersin yavrucağın psikolojisi bozulur yazık bende geçtim bu yollardan yaşadım biliyorum inan sana ablan olarak nasihat veriyorum sabır ve sessiz kal bekle bakalım sonu nnereye gidecek kaderinde varsa 2 dünya bir araya gelse ayıramazlar sizi nasipte yoksada bir telefon yüzünden evlilik biter

bebek bizim için de sürpriz oldu.ilaç kullanıyordum ama nasıl olduysa oldu ..Yüce Rabbimin hediyesi...belki de beni hayata bağlayan gerçekten oğlum oalacak..Allah hakıımızıda hayırlsını versin..seni de Allah kurtarmış canım

sabırlı ol biraz ve bekle bencede...
çok istiyosa boşanmak eşin açsın davayı sen açma...
çocuğuda alamaz senden merak etme...
tavrınıda bozma..
seninde söylediğin gibi tekrar gidersen artık içinden çıkılmaz olur evliliğin..

ne karaktersiz insanlar varya yazıklar olsun oğlunu napacakmış ????

benim kadinlik gorevlerimi kendi yapacak herhalde ogluna(tovbe Yarabbim) anne duskunu ogul-ogul duskunu anne-abi duskunu kardes-kardes duskunu abi gordum ama bunlarin ki kadarini gormedim.sapikca bir bagimlilikti bunlarinki.bir ara anne-abi-kardes munasebetlerinden suphe bile ettim.

bende ilk yil hamile kalmistim ama huzursuz,stresli,kavgali bir ortamda oldugum icin 3 aylikken dusuk yaptim.tutunamadi bebegim.tum yasadiklarimi gectim sirf bunu yasattiklari icin hakkimi helal etmiyorum bu dunyada da obur dunyada da...ben degil 1 cocuk 10 cocukta dogursam o kadin yine beni ayirirdi oglundan.
Allah bebegini sana bagislasin eksikligini,acisini yasatmasin canim.
sana bosan ya da bosanma diyemem...ama insan degismiyor maalesef,huy cikmiyor.ben her donusumde daha beterini yasadim,cunku artik onlara tavizi vermistim.

zaten değişecğine ihtimal vermiyorum..bende dönersem işler iyice çığırından çıkacak..bide şehri terketme düşüncesi var..dönersem başka şehire götürecek artık orda beni öldüreckmi ,oğlumu mu kaçıracak nebiliyim.

Sen eşini daha iyi tanırsın. Başka şehre gidinde hayati korkuların mı var? Ben öyle sezinledim. Kendini hayati olarak yanında güvende hissetmediğin biriyle zaten nasıl mutlu olabilirsin ki? Ancak boşanmak dile kolay ama zor bir durum. Biraz bekle bebeğin de küçük. Belki birikim var içinizde dinlenmeye ihtiyacınız var. En azından bir adım bekle ondan.

Eski konularını bilmiyorum fakat yorumlardan anladığım kadarıyla evi daha önce de terketmişsin. Aslında evi terketmek çözüm değil ki. Evi terkediyorsun gelip seni alsın diye bekliyorsun, çelişkili bir durum değil mi sence de... Evliliğin geleceğini ellerinle eşine teslim ediyorsun. Sen için yansada dönemezsin artık. Dönmen de doğru olmaz zaten. Eşin de senin gidişinle iyice hırçınlaşmış anladığım kadarıyla. Ona da kendine de zaman ver. Dava açma, bekle.. Gelecek için doğru kararı vermek zorundasın çünkü sen bir annesin, Allah kolaylık versin.

Allah sana kolaylık versin o güzel bebeğinle sana güzel huzurlu bi hayat geçirtsin zulmeden büyüyle uğraşan arayı bozan iki dünyada şanşı yok allah ıslah etsin onları eşine doğru yolu göstersin

eşim şu anda eve spotcuları götürmüş eşyalarımı satmış..adamlar eşyalarımı taşıyorlarmış..alt kat komşum araddı haber etti..düşünülecek bişey kalmadı ..bitti işte bu iş..

gelnliğimi getirdi dediğinizde duygusal olarak sizi yıpratmak istediğini düşünmüştüm ama buna çok şaşırdım ve üzüldüm. hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra bence ne arayın ne sorun o adamı dönmeyi de düşünmeyin size huzur verecek bir aile değil onlar bence ilk işiniz bir avukatla konuşmak olsun sizin eşyalarınızı satmaya ya da siz böyle davranmaya hakları yok hakkınızı söke söke alın ve haddimi aşmak istemem ama çocuğunuzun kokusunu bile duymasına izin vermeyin güzel olan hiçbir şeyi haketmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…