- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
bakarım Allahın izniyle ,ki yalnız değilim ailem var ..Zaten sağlıklı düşünemiyordum bu ortamda..eve ağlıyarak gidiyordum..yalnız kalmaktan korkuyordum.destek göremiyordum eşimden..tek korkum şu anda bebeğimi benden alması...hukuki yönden alamaz bundan eminim ama ya kaçırırsa ...
aradı beddua etti ,sonrada eşyalarımı çöpe atmış onu söylemek için aradı...
iyi bir dayağı haketmiş eşin,pişman olacak ama iş işten geçecek
inş.pişman olsun.burnu sürtsün..o anası da alsın oğlunu oturtsun dizinn dibnde.buyuk oğlunu da boşattrmış.sıra bende..
inş.pişman olsun.burnu sürtsün..o anası da alsın oğlunu oturtsun dizinn dibnde.buyuk oğlunu da boşattrmış.sıra bende..
Ya aslinda keske tasinmanizi bekleseydin, bilmiyorum gerci tasinmak istemiyorum diyordun, ama bence tasinip hem onun ailesinden hem kendi ailenden uzaklasinca durumunuz biraz düzelirdi.
Esininde sinirleri iyice yipranmis. Sen simdilik hic bosanma kelimesini falan agzina alma bence, önce iyi bir düsün tasin, bir sakinles.
Esinde yine tehdit falan edecek olursa "Tamam gel al cocugu, bende biraz dinlenmem gerekiyor cok yorgunum, annem hasta bakamiyor, sen gel al biraz seninde yaninda kalsin, sen istedigin kadar, sonra getirirsin geri, istemessende getirme, ben annesiysem, sende babasisin, cocugumuzun kötülügünü istemiyorsunya" de.
Bu aslinda bir blöf, ama bunun ise yaradigina iki degisik insanda sahit oldum. Birileri cocuk oldugu halde yine bosandilar, ama adam cocugu istemedi, birileri tekrar barismislardi. O seni cocukla tehdit ediyor, cünki cocuk yüzünden onda kaldigini düsünüyor.
Sorun cocuk degilki, sorun ikinizsiniz. Herseye annenizi babanizi karistirmaniz, yok onunkileri seninkileri kovalar, sen onlara surat asarsin, onlar esini doldurur, sen evden kovarsin, onlar tekrar gelir...yani resmen aileler cekismis durmus, sen ve esinde taraf tutma mecburiyetinde kalmisiniz.
Sen esinle üc sene boyunca flört etmemismiydin evlenmeden önce`? Hamilelikte hersey sahane degilmiydi? Demekki aslinda senin ve esinin tek problemi aileleriniz.
Karistirmayin okadari. Sende her birsey oldugunda hemen babanin evinin yolunu tutma. Insallah barisirsiniz tekrar ve tasinirsiniz oralardan, ben tekrar iyi olabileceginize inaniyorum. Kiyafetlerede fazla takilma. Esine "Onlar cul caput, benim aklim onlarda degil, aslinda sen ne yapiyorsun? Bize neler oluyor? Ben cok üzgünüm" gibi laflar et.
Cocuguma üzülüyorum falan degil.
SANA VE BANA üzülüyorum. Sizin hayatiniz tek cocuk degil, sizin sevginiz ve sayginiz nerede? Siz cift olarak nerden nereye gelmisiniz. Aciyin artik biraz birbirinize.
2 ay öncede annesi yüznden evi terketmiştm özürler diledi ama sonuç yine aynı..çok asabi biri öldürmekle tehdt edecek kadar abartiyor..özguvenımı kaybettm..bi laf söylemeye korkar oldum...acaba kavgamı çıkacak diye.tekrar deneme gibi bi ihtimal yok artık..ben kötü bişey yapmışım gibi esyalarımı çöplere atıyor.haketmedim ben bunları.en çok içimi bu yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?