bebeğime iyi anne baba olamadık...

korkma öyle bişi yapamaz yalnız başına çocugunla dısarı cıkma gelip annenin ewinden de kaçıramaz ya
anladığım kadarıyla zor günler geçirmişsinn
psikologumun bana söylediği şeyi sana da söylemek istiyorummm boşanmayı istediğimi söylemiştimm doktora
şuann sakın bi karar verme onu taşıyacak durumda deilsinnn vericeğin her iki karardan da ileride pişmanlık duyabilirsinnn bi süre bekle demişti
lütfen sende ani karar verme

2 ay öncede annesi yüznden evi terketmiştm özürler diledi ama sonuç yine aynı..çok asabi biri öldürmekle tehdt edecek kadar abartiyor..özguvenımı kaybettm..bi laf söylemeye korkar oldum...acaba kavgamı çıkacak diye.tekrar deneme gibi bi ihtimal yok artık..ben kötü bişey yapmışım gibi esyalarımı çöplere atıyor.haketmedim ben bunları.en çok içimi bu yakıyor

Ya ne kadar akıllıymış eşin, demek babasının mal varlığını üzerine geçirip maddi durumu sayesinde çocuğu senden alacak ha? Zaten hakim "parayı veren çocuğu kapar" diyecek mahkemede. Vicdanı, kul hakkını bir kenara bırakıp o üzerine geçirdiği varının yoğunun yarısını da çocukla birlikte almak var ya neyse, insan olana yakışmaz.

kızgınlıkla atmıstır olabilir bunlar madem öle kararlısın kendı ayaklarının ustunde durarsın guclu olmaya bak annenlerin durumu nasıl calısmasan bebek buyuyene kadar ama dikkat et canım guvenme

inş.pişman olsun.burnu sürtsün..o anası da alsın oğlunu oturtsun dizinn dibnde.buyuk oğlunu da boşattrmış.sıra bende..

Konularınızı azçok hatırlıyorum,ne denir bilemedim.

Bebeğiniz çok küçük,böyle konularda mutlaka bir şans daha derim ama bu 1 değil,2 değil kaçıncı oldu.Boşanmanız belkide hayırlı olan.

Eşinizle boşanma aşamasında inatlaşmayın, isterse bebeğinizi hergün gelip görebileceğini söyleyin.

Boşanma aşamasında inatlaştıkça olan çocuklara oluyor malesef.

Anne babalar birbirlerine olan öfkelerini,çocuğu göstermemeyi ceza gibi kullanarak çıkartmaya çalışıyorlar.

Genelde karşı taraf bu konuda daha ılımlı olduğunda erkekler geri adım atıyor.(Bunları söylememin sebebi hakimin bebeğinizi babasına verme ihtimali değil,hani demişsiniz ya kaçırırsa diye korkuyorum diye)

inş.pişman olsun.burnu sürtsün..o anası da alsın oğlunu oturtsun dizinn dibnde.buyuk oğlunu da boşattrmış.sıra bende..

canım emin misin artık bittiğine ? bende suan babamlardayım 15gündür küsüp geldim ilk geldigim günler bende diyordum bitti artık geri dönüşü yok gün gectikce sinirler yatıstıkca özlemin oldugunu farkediyorsun özlem arttıkca bosanmak kelimesini ben nasıl sölemişim diyorsun

Ya aslinda keske tasinmanizi bekleseydin, bilmiyorum gerci tasinmak istemiyorum diyordun, ama bence tasinip hem onun ailesinden hem kendi ailenden uzaklasinca durumunuz biraz düzelirdi.
Esininde sinirleri iyice yipranmis. Sen simdilik hic bosanma kelimesini falan agzina alma bence, önce iyi bir düsün tasin, bir sakinles.
Esinde yine tehdit falan edecek olursa "Tamam gel al cocugu, bende biraz dinlenmem gerekiyor cok yorgunum, annem hasta bakamiyor, sen gel al biraz seninde yaninda kalsin, sen istedigin kadar, sonra getirirsin geri, istemessende getirme, ben annesiysem, sende babasisin, cocugumuzun kötülügünü istemiyorsunya" de.
Bu aslinda bir blöf, ama bunun ise yaradigina iki degisik insanda sahit oldum. Birileri cocuk oldugu halde yine bosandilar, ama adam cocugu istemedi, birileri tekrar barismislardi. O seni cocukla tehdit ediyor, cünki cocuk yüzünden onda kaldigini düsünüyor.
Sorun cocuk degilki, sorun ikinizsiniz. Herseye annenizi babanizi karistirmaniz, yok onunkileri seninkileri kovalar, sen onlara surat asarsin, onlar esini doldurur, sen evden kovarsin, onlar tekrar gelir...yani resmen aileler cekismis durmus, sen ve esinde taraf tutma mecburiyetinde kalmisiniz.
Sen esinle üc sene boyunca flört etmemismiydin evlenmeden önce`? Hamilelikte hersey sahane degilmiydi? Demekki aslinda senin ve esinin tek problemi aileleriniz.
Karistirmayin okadari. Sende her birsey oldugunda hemen babanin evinin yolunu tutma. Insallah barisirsiniz tekrar ve tasinirsiniz oralardan, ben tekrar iyi olabileceginize inaniyorum. Kiyafetlerede fazla takilma. Esine "Onlar cul caput, benim aklim onlarda degil, aslinda sen ne yapiyorsun? Bize neler oluyor? Ben cok üzgünüm" gibi laflar et.
Cocuguma üzülüyorum falan degil.
SANA VE BANA üzülüyorum. Sizin hayatiniz tek cocuk degil, sizin sevginiz ve sayginiz nerede? Siz cift olarak nerden nereye gelmisiniz. Aciyin artik biraz birbirinize.

eşimi tanıyamıyordum ki son zamanlarda..dayancak gücüm kalmadı..ne sevgi var ne saygı..iyice laçkalaştı ilişkimiz..her kavga annem babam agzında..ben o günden beri ne annesone ne babasına tek kelime laf etmedim ama o hep beni yaralamaya çalıştı..sanki düşmanıymışm gibi..dönüşü yok artık..yalvar yakar eve götürüyor sonra başıma kalkıp duruyor..bende ana evladıyım..banada acısın yani..bu kadının arkadaşı yok,dışarı çıkmaz sosyal hayatı yok demiyor..üstüne hergün kavga gürültü...utanmadan gelinliğimi getirdi bide..

HHayret ettim ya gelinliğini neden getırdı kı ,bebegının senın esyaları çöpe atıyor
onu da atsaymıs o zaman..Konustunuz mu,bebegını sevdı mı geldıgı zaman..Sana
bu bebegı alcam lafını mesajla mı attı,öyleyse onu sakla canım lazım olacak ılerde.
Ben hala anlamadım bu erkeklerdekı dogum sonrası degısım ve lohusa bunalımını
Sırf bız kaprıs yapamayalım dıye mı bızım yapmamız gerekenlerı onlar yapıyorlar?

sen bence bir süre annende kal ama bu arada mutlaka bir doktora git psikiyatriste psikoloğa değil. durumunu anlat intihar etmek istediğini kavga gürültüyü caresiz hissettiğini.. doktor sana mutlaka bir ilaç verecektir eger lohusa depresyonuna girdiysen. o ilaç senin kendine acımanı engeller sen hormonlarının etkisinden çıkana kadar( hemen olmaz tabii 1ay falan en kısa) bu arada eşinle telefonda falan konuş kendi yaptıklRını anlat ancak onunda mutlaka öfke kontrolü gibi bir sikayetle doktora görünmesini soyle hatta şart koş. zaman geçip de ikinizin de kafası puslardan arındıkça daha yapıcı olmaya çalışarak sorunlarınızı çözmeyi belki BİR kez daha düşünebilirsİn. ama o zamanda eşin aynı şeyleri tekrarlar hele hele de şiddet falan görürüsen hiç düşünme boşan derim.. ama önce lütfen kendini iyileştir. hayatta hiçbişey senin kadar mühim değil...

Utanmaz adam kendini baba mi saniyor acaba ???
Bebeginin bile esyalarini kiyafetlerini cöpe atan adamdan babami olur ?
Gerekirse mahkemede hepsini catir catir anlat valla, esyalarimizi cöpe atti, bebegimle beni gönderiyordu uykusu bölünmesin diye,
hastalanir ilgilenmezdi diye hepsini anlatirsin,
hakim bey asla ufacik bir bebegi vermez babasina,
ay okadar sinirlendimki asiri küfredesim geldi ama banlanirim agzimi tutiyim

Cok cok sinir oldum,
kayinvalideniz sizi ayirmak icin birseyler cevirmis olmasin ??

Konu sahibi Allah yardımcın olsun.. Eski konularına henüz bakmadım ama ölümle tehdit etmek Yani genelde kadınlar depresyona girer bi süre denge tutturamaz ama eşin dengesini kaybetmiş gibİ geldi. Eşyaları atmasının, sonra da gelinliğini getirmesinin tek amacı canını yakmak sana duygusal şiddet uyguluyor buna izin verme.. Allah yardımcın olsun.. Bebeciğinle tez zamanda hayırlı mutlu mesut günler görürsün inşallah

Öncelikle şu konu başlığının içimi acıttığını belirtmek isterim...:26:

Daha evvel açtığın konulara göz gezdirdim.Aklımda kalanlar ;

-Sade ve sadece 2aylık evliyken eşin olacak cibiliyetsizin sana yumruk atması
- Dereyi geçene kadarki gibi hamileliğin geçene kadar maske takılıp sana iyi davranılması doğumdan sonra
sorunları başlatması
-Lohusayken sana destektek çok köstek olunması
-İntiharı düşünmen ki bu çok ama çok acı...

Evvela güçlü olacaksın.
Aynaya geç bak ve söyle "BEN ANNEYİM" ve tekrarla...
Güçlü olman için daha iyi bi nedenin yok senin.
Bebeğin ayakta tutacak seni.

Ne yani bir tane ipsiz sapsız karaktersiz yüzünden hayatından mı olacaksın ?
Hem de biricik oğlunu geride bırakıp...

Unutma sen annesin.
İntiharı çıkar aklından.
Sorumlu olduğun sana ihtiyacı olan bir yavru var ortada.

Sonra sen en baştan beri şiddete zulme boyun eğmişsin be güzelim.
Hem de 2aylıkken cicim ayı olması gerekirken şu yaşadığına bak.
Çok yazık.

Telefona bakmaman tek neden değil.
Neden eşinin adam olmayışı.

Fırsat kollar gibi olmuş.
Hadi sen telefona bakmadın al sana kapının yolu gibi bişey...

Sen gidince bebeğinle senin eşyalarını atması da cabası.
Resmen fiyasko !!!
İnsan nasıl kıyabilir bebeğinin kıyafetlerine dumur oldum.

Ben ve eşim bebeğimin ilk aylarki giysilerini çıkarıp çıkarıp koklarız.
İçimize çekeriz kokusunu.
Mis gibi bebek kokusunu...

Hele ilk aylarda o koku çok hoş oluyor.
Nasıl kıyar da atar saklaması gerekirken.
Bu nasıl babalık.
Şam babası !!!

Sana boşan /boşanma diyemem.
Ama senin yerinde olsam asla 2.şans vermezdim.
Haketiyor kesinlikle.
Hele şu bebeğinin kıyafelerini çöpe atmasına uyuz oldum resmen .

Bi de bebeği almakla mı tehdit ediyor bu cibiliyetsiz seni.
Hiç korkma .
Bi ... yapamaz.
Havlayan köpek ısırmaz.Unutma.

Çocuğu hastalandığında bakmayan..ağladığında gözünün yaşını silip sırtını sıvazlamayan...gecelerce uykusuz
kaldığında onunla sabahlamayan bi adam baba olsa ne olmasa ne Allah aşkına...

Bi de çıkmış hiç utanmadan çocuğu mu istiyor.Avcunu yalasın.
Mahkeme o çocuğu sana verecek zaten.

Ksinlikle boyun eğme.Ve net bi karar ver.
Bu karar çocuğunu da olumsuz etkilemesin yeterki..

sorun tamamen aılelerın bırbırıne gırmesı
aıleler ıcın yuvayı yıkmaya degermı, degdı herhalde
ne dıyeyım
...
o bebegı sızden alamazlar agzınızdan cıkanlara ve davranıslarınıza dıkkat edın daha oncekı konusmalarda yanı konularınızda sızın lohusa depresyonunda oldugunu dusunmustum
hatta eger olurda ıs hakketten mahkemeye kadar gıderse
yasadıklarınızı mektup gıbı cok yalın bı sekılde hakıme ıletın cok etkılı olacaktır
mesela rahatsız olmasın dıye sızı baska odaya gonderdıgınıde

canim oncelikle gecmis olsun.bende yillarca annesi yuzunden cektim.baska sehirde yasadigi halde yetisirdi yuvama.yilda 1 gelir 4-5 ay kalir oglunu doldurup uzerime salardi.duymadigim hakaret kalmadi koca denen adamdan,dayak bile yedim.oysa kadina surdan kalk suraya otur dememisimdir,saygida kusur etmemisimdir.ogul duskunu analarin hepsi boyle oluyor.kocasindan sevgi-saygi-sevkat gormeyen kadinlar ogullarina baglaniyorlar.(hemde saplantili bir sekilde) sonrada gelinlerine hayati zindan ediyorlar.(sanki biz onlarin kumalariyiz)TOVBE Yarabbim..Ben suna kanaat getirdim;kocasi ile gecimi olmayan kadinin veya dul kadinin oglundan KOCA olmuyorrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…