Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi

Ya sizin çocuğunuz,onların da torunu.Ne güzel bakıyorsunuz diye teşekkür etmişler,ne desin insanlar,iki güzel söze bile alınıyorsunuz.''Tabii benim çocuğum'' demişsiniz de,çocuğuna doğru dürüst bakmayan anneler var ortalıkta,onlar da anne işte,ne güzel ilgileniyor demek istemişler.Bu kadar alıngan olmayın.Kötü niyetle söyleyecek insan bunu çok farklı şekilde söylerdi.

Yani o öyle diyor diye çocuğun sahibi olmadı sonuçta desin teşekkür de etsin çocuk tabii ki senin elinden alacak değiller ya çok takılıp sinirini bozma bence güzel bi şey demeye çalışmış güç savaşı olarak algılaman normal ama takılsın kendi kendine boşver:)

Yeğenimin bebeği var,bebeğim yavrum diye seviyorum. Ne yani yeğenimin bebeği diye mi sevecek misim.

ciddi inanamıyorum. biz de abimin eşine diyoruz, ne güzel bakıyosun ,ellerine kollarına sağlık, nasıl büyütmüşsün maşallah diye. insanın içinden geliyor, onun kendi çocuğu olsa da teşekkür etmek.
bunda fesatlık aranır mı ya..

Ne güzel bakıyorsun denilir taktir edilir ama teşekkür edilmez
O bebek sizden gelininize emanet değil
Size ait olan birseye bakmıyor ki

Zaten onun ...

Bence iyi bir şey demişler kendilerince

Ne güzel bakıyorsun denilir taktir edilir ama teşekkür edilmez
O bebek sizden gelininize emanet değil
Size ait olan birseye bakmıyor ki

Zaten onun ...

İyi de bu oyuncak değil.Benim,hayır benim diye düşünmeyin.
Sizin oğlunuz,onların torunu.Onların da canından bir parça.Arada annem dese ne olacak,çocuk büyüyünce ona mı anne diyecek sanki ? Bu kadar takıntılı olmayın bu konuda,çocuğunuz her zaman sizi bir adım önde tutacak zaten,ne var desinler kızımız diye,en azından sahipleniyorlar torunlarını işte.Arayıp sormasalar,sevmeseler daha mı iyi ?

Bu laftan ne gibi kotu mana cikardiniz bilinmez... bana da hep kv bebege cok guzel bakiyorsun nasil kilo almiş masallah vs der ben de mutlu olurum gram gecmedi aklimdan acaba bana laf mi soktu vs diye.

Bu laftan ne gibi kotu mana cikardiniz bilinmez... bana da hep kv bebege cok guzel bakiyorsun nasil kilo almiş masallah vs der ben de mutlu olurum gram gecmedi aklimdan acaba bana laf mi soktu vs diye.
Güzel bakıyorsun demek ayrı
Teşekkür ayrı
Bebek bana omlardan emanet mi teşekkür ediyorlar

Güzel bakıyorsun demek ayrı
Teşekkür ayrı
Bebek bana omlardan emanet mi teşekkür ediyorlar
Hic boyle dusunmek aklima bile gelmez vallahi. Bence cok onemsiyorsunuz ne dediklerini. Eger dediginiz gibi sizi sevmiyor ve sinirinizi bozmak icin soyluyorlarsa basarili oluyorlar belli ki neden buna musade ediyirsunuz? Bi kulaginizdan girsin digerinden ciksin

Kayınvalideyi sevmediginiz için sizi rahatsız etmiş bu sözü, çokta takılacak birşey yok söylediğinde.

Gelin torun tasiyicisi, bakicisi hizmetcisi. Torun onlarin torunu. Birkac ay sonra her hareketini ogullarina benzetecekler hazir ol.
Ben boyle durumlarda diyorum ki "evet nefes aliyor ayni babası"

Ayyyy evet bu da benim kayınvalidemin hareketi. Başka şehirdeler onlar .Çocuk 2 aylık gazı olduğu için bacaklarını yukarı çekiyor. Eşimde video çekip atıyor. Çok hareketli aynı sen diyorlarmış, yok yaramazlığı aynı sen, yok gülüşü aynı sen, yok gözü aynı sen. Kocam esmer, sap sarı oğluşum gerçekten hiç benzemiyor. Geçen gün dedim ki tabii sana benzetecekler bana benzetecek halleri yok. Eşimde neden sen daha güzelsin sana benzetmeleri lazım diyor. Dedim dünya güzeli olsam yine sana benzetirler boşver Bide 1000 km öteden direktif veriyorlar, yok kucakta gezdirmeyin yok uyurken yukardan bakmayın. Sabır çeke çeke bi hal oluyorum

Kötü niyetle söylememişler gibi geliyor bana. Kendileri torunlarının yanında bulunamadıkları için evladınıza güzel bir şekilde baktığınız, gerektiği gibi ilgilendiğiniz için teşekkür etmişler sanırım. Art niyet aramamalısınız. Zira samimi veya değil bilemeyiz ancak güzel bir şekilde size teşekkür etmişler. Kullandıkları kelimelerin art niyetle seçilip söylendiğini düşünürseniz çok yorulur yıpranırsınız. İyi niyetle söylediklerini varsayıp hayatınıza güzel bir şekilde devam edebilirsiniz. Evladınızı mutlulukla, sağlıkla büyütün inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimkiler de ayni. Anca uzaktan talimat vermeyi biliyorlar. Cocugu yarim saat parka cikarmiyor kendileri, pesinden kosamayiz diye. Tabi anasi amele gibi yapar her isi

Benimkiler de ayni. Anca uzaktan talimat vermeyi biliyorlar. Cocugu yarim saat parka cikarmiyor kendileri, pesinden kosamayiz diye. Tabi anasi amele gibi yapar her isi

Kayınvalidemde güya gelip bakacaktı, 3 gün kaldı gitti. Hastaneden eve çıktığımızda bir çorba bile yapmamış yani annem olmasa açlıktan ölecektik ben iyileşene kadar. Ne tuhaflar cidden düşündükçe sinirleniyorum. Hastaneden çıktığımız ertesi gündü sanırım salondaydım bebişle, dedim siz oturun ben içerde emzireyim. Dur oğlanı ben getiririm dedi kayınvalidem. Neden dedim, düşürürsün çocuğu dedi

Sizi hakli bulanlara da hayret ettim sizede. Kp imde bana hep der cok guzel bakiyorsun torunuma cok ilgileniyorsun eline emegine saglik hakkin buyuk diye hicte ne bicim konusuyor diye dusunmedim. Nesine alindiniz ki bu kadar. Insanlar iyi bir sey demis altinda art niyete gerek yok.

Bizimki de hep Eşime benziyormuş
Sesi de kv deme benziyormuş bir de ayakları
Evet benzeyebilir ams sürekli vurguladıklarında insan sinir oluyo
Ben başla odaya geciyorum onlar konuşurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…