- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.815
- 798
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Yeğenimin bebeği var,bebeğim yavrum diye seviyorum. Ne yani yeğenimin bebeği diye mi sevecek misim.Gerçekten mi garipsiyorsunuz.
Ben yeğenlerime,sokaktaki bir bebeğe,minik bir kedi yavrusuna "annesi" diye seslenirim.
Gerçekten annesi olduğum içindeğil.
Yeğenlerime senelerdir "annesi" derim. Ne anneleri bana bir terslikte bulundu. Ne de çocuklar beni anneleri zannettiler.
Çocuklar aptal değildir. Annelerinin kim olduğunu ve benim hitabımin sevgi kaynaklı olduğunu biliyorlar.
Hiç-bir anne veya kedi de çıkıp "benim yavruma öyle diyemezsin demedi."
Bu nasıl bir düşünce bilmiyorum ama burası Türkiye. Sevgi içimizden taşıyor. Kötü niyet yok. Kimsenin çocuğunu da elinden almaya çalışmıyoruz.
Kedilerin bile anladığı bir sevgi dilini böyle yorumlamak beni çok şaşırttı.
Inşallah sizin gibi düşünen bir insanin çocuğuna bakışlarım değmez. Allah muhafaza "annesi" diye severim de... başıma gelmeyen hal kalmaz..
Herkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar
Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;
Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için
Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Ne güzel bakıyorsun denilir taktir edilir ama teşekkür edilmezciddi inanamıyorum. biz de abimin eşine diyoruz, ne güzel bakıyosun ,ellerine kollarına sağlık, nasıl büyütmüşsün maşallah diye. insanın içinden geliyor, onun kendi çocuğu olsa da teşekkür etmek.
bunda fesatlık aranır mı ya..
Yengemi de kardeşim gibi gorurum hatta kendisi benim nikah şahidim oldu. Size garip gelebilir tabi boyle şeyler. Aile olabilmek güzel birşey.Yeğeni severken oğlum demeniz çok garip
Herkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar
Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;
Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için
Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Ne güzel bakıyorsun denilir taktir edilir ama teşekkür edilmez
O bebek sizden gelininize emanet değil
Size ait olan birseye bakmıyor ki
Zaten onun ...
Güzel bakıyorsun demek ayrıBu laftan ne gibi kotu mana cikardiniz bilinmez... bana da hep kv bebege cok guzel bakiyorsun nasil kilo almiş masallah vs der ben de mutlu olurum gram gecmedi aklimdan acaba bana laf mi soktu vs diye.
Hic boyle dusunmek aklima bile gelmez vallahi. Bence cok onemsiyorsunuz ne dediklerini. Eger dediginiz gibi sizi sevmiyor ve sinirinizi bozmak icin soyluyorlarsa basarili oluyorlar belli ki neden buna musade ediyirsunuz? Bi kulaginizdan girsin digerinden ciksinGüzel bakıyorsun demek ayrı
Teşekkür ayrı
Bebek bana omlardan emanet mi teşekkür ediyorlar
Gelin torun tasiyicisi, bakicisi hizmetcisi. Torun onlarin torunu. Birkac ay sonra her hareketini ogullarina benzetecekler hazir ol.
Ben boyle durumlarda diyorum ki "evet nefes aliyor ayni babası"
Haklısınız.Yeğeni severken oğlum demeniz çok garip
Benimkiler de ayni. Anca uzaktan talimat vermeyi biliyorlar. Cocugu yarim saat parka cikarmiyor kendileri, pesinden kosamayiz diye. Tabi anasi amele gibi yapar her isiAyyyy evet bu da benim kayınvalidemin hareketi. Başka şehirdeler onlar .Çocuk 2 aylık gazı olduğu için bacaklarını yukarı çekiyor. Eşimde video çekip atıyor. Çok hareketli aynı sen diyorlarmış, yok yaramazlığı aynı sen, yok gülüşü aynı sen, yok gözü aynı sen. Kocam esmer, sap sarı oğluşum gerçekten hiç benzemiyor. Geçen gün dedim ki tabii sana benzetecekler bana benzetecek halleri yok. Eşimde neden sen daha güzelsin sana benzetmeleri lazım diyor. Dedim dünya güzeli olsam yine sana benzetirler boşverBide 1000 km öteden direktif veriyorlar, yok kucakta gezdirmeyin yok uyurken yukardan bakmayın. Sabır çeke çeke bi hal oluyorum
Benimkiler de ayni. Anca uzaktan talimat vermeyi biliyorlar. Cocugu yarim saat parka cikarmiyor kendileri, pesinden kosamayiz diye. Tabi anasi amele gibi yapar her isi
Bizimki de hep Eşime benziyormuşAyyyy evet bu da benim kayınvalidemin hareketi. Başka şehirdeler onlar .Çocuk 2 aylık gazı olduğu için bacaklarını yukarı çekiyor. Eşimde video çekip atıyor. Çok hareketli aynı sen diyorlarmış, yok yaramazlığı aynı sen, yok gülüşü aynı sen, yok gözü aynı sen. Kocam esmer, sap sarı oğluşum gerçekten hiç benzemiyor. Geçen gün dedim ki tabii sana benzetecekler bana benzetecek halleri yok. Eşimde neden sen daha güzelsin sana benzetmeleri lazım diyor. Dedim dünya güzeli olsam yine sana benzetirler boşverBide 1000 km öteden direktif veriyorlar, yok kucakta gezdirmeyin yok uyurken yukardan bakmayın. Sabır çeke çeke bi hal oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?