Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi

gulermisin aglarmisin..bir keresin de doktorda kayinvalidem benden önce çocuğun şikayetlerini saymaya başladı.bende bir dk ben bi konusim istersen demiştim çok bozulmuştu.neyse en azından benimki bozuluyor

Kötü bir niyet varsa bile... bunu iyi tarafından almaya çalışın. Torununu seviyor demek ki diye düşünün...

Yani esasinda bence kötü niyet olmayabilir. Bu kadar incelemeyin.

Yeğeni severken oğlum demeniz çok garip
Gerçekten mi garipsiyorsunuz.

Ben yeğenlerime,sokaktaki bir bebeğe,minik bir kedi yavrusuna "annesi" diye seslenirim.

Gerçekten annesi olduğum içindeğil.

Yeğenlerime senelerdir "annesi" derim. Ne anneleri bana bir terslikte bulundu. Ne de çocuklar beni anneleri zannettiler.

Çocuklar aptal değildir. Annelerinin kim olduğunu ve benim hitabımin sevgi kaynaklı olduğunu biliyorlar.

Hiç-bir anne veya kedi de çıkıp "benim yavruma öyle diyemezsin demedi."

Bu nasıl bir düşünce bilmiyorum ama burası Türkiye. Sevgi içimizden taşıyor. Kötü niyet yok. Kimsenin çocuğunu da elinden almaya çalışmıyoruz.

Kedilerin bile anladığı bir sevgi dilini böyle yorumlamak beni çok şaşırttı.

Inşallah sizin gibi düşünen bir insanin çocuğuna bakışlarım değmez. Allah muhafaza "annesi" diye severim de... başıma gelmeyen hal kalmaz..

İnsan neyin nasıl ses tonuyla nasıl bi vurguyla ne imayla söylendiğini çok iyi bilir

Velev ki öylesine söylendi hiçbir art niyet yok..

Hayatında bana bir kere gerçek anlamda samimi davranmamış bi insanın bana durduk yerde kendi çocuğuma bakıyorum diye teşekkür etmesi sadece eşime yaranma çabasıdır.. Hatta "bak oğlum/kardeşim biz senin karını sayıyoruz" gösterisidir..

Normal olan ilişkilerde zaten bu sorun olmaz ama samimiyetsiz ilişkilerde en samimi görünen laf bile insanı delirtir..

Ben seni çok iyi anlıyorum.. Sadece aynı şeyleri yaşamamış insanların senle komşu olunmaz sen kötü kalplisin sen sen sen diye söyledikleri her şey boş anlamsız ve gereksiz..
Sen bunlara ne takıl ne üzül.. Bebeğine en iyi sen bakacaksın ve eşine de en iyi sen yardımcı olacaksın..

Bence nazik bir teşekkür olmuş

hala lohusa olabılır mısınız ?

nelere takmıssınız hayret :)

denmiş gecmiş gitmiş .hala hatırlayıp bır de konu acmak tuhaf .

ayrıca yalandan da olsa böyle bir tesekkur edılmesı cok hoş olur .

tamamen katiliyorum size çok doğru açıklamışsınız aslında.
kayinvalidemin kizi olmamis, çok kız torun istemiş o yüzden ve kızıma çok düşkündür.
bazen ona "kızın sana opucuk gönderiyor" derim ya da o "kızım nasıl" diye sorar.
hic art niyet aramadım altında, kizin dedigimde hoşuna gidiyor biliyorum ben de hosnut oluyorum bundan.
kızıma olan ilgi ve sevgisi hosuma gidiyor.

ama eğer konu sahibi gibi hic muhatap olmadığım hatta karşılıklı çok da hoşlanmadığımız biri olsaydi ben de sırf torununu sahiplenmek için soyledigini düşünürdüm.

konu sahibinin durduk yere takinti ettiğini zannetmiyorum.

Benimki gibi elestirip dursa dahami iyi oglumun bezini baglamistim cok sıkı bile degildi cocugu fitik edeceksin falan dedi herkesin icinde.daha neler neler...ne guzel kayinvalideniz iyi bir anne oldugunuzu vurgulamis

Belki iyi niyetli söylenmiş bir cümle ama insan sevmeyince batıyo herşeyi kendimden biliyorum..

Ailesine karşı mesafelisiniz, onlar da sizin hakkınızda konuşurken resmi bir dil kullanmışlar. Bence gayet normal hatta hoş bir durum bile sayılabilir. Siz olaya kötü bakıyor gibisiniz

Yok o ben değilim
berlin8982 arkadaşımdı :)
Ama aramız yakın 13 gün var :) onunla

Kk bebeleri büyüyor zaman çabuk geçiyor

Mevzu aynen bu işte
Evlenirken eşim benimle evlendi diye ailece eşimle 6 ay küstüler
Eşim sıkıntı çeksin diye eşimin aracının anahtar ve ruhsatını sakladı kv 3 sene hem de :)))
Nasıl olsa sen evlilik yapamazsın boşa zaman kaybetme diyen insanlar
Bebek olunca bana teşekkür ediyor

Ondan sonra da diyorlar ki iyi niyetle söylemiştir bıdı bıdı bıdı
Karakterlere bak!
Şurdaki kadınlrı anlamak var ya da vinci şifresi çözmek gibi bişey.. Neyse :)
Sen haklısın bacım ama bu süreçte eşini ele geçirmelerine izin verme çünkü yine ni atak peşindeler şirin gözükmeye çalışıyolar

Bence problem haline getirilecek bır tavır göremiyorum.
Zaten mesafelıymıssıniz karsılıklı da farkındasınız.
Art niyet algılası yaratmadı okuyunca şahsen.
Bence pohpohlanmalısınız.

Ben olsam cevaben mesaj atardım.
Aynı şekilde mesafe ve iğneleme içeren bir mesaj..

Bu kocalar bi annelerine saflar sanki ya hani derler a maşallah anesi ne güzel bakmış büyütmüş Allah razı olsun teşekkür de anlamsız büyüynce alıp gidecek gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…