- 12 Ocak 2012
- 1.390
- 2.171
- 333
- Konu Sahibi victoryvivi
-
gulermisin aglarmisin..bir keresin de doktorda kayinvalidem benden önce çocuğun şikayetlerini saymaya başladı.bende bir dk ben bi konusim istersen demiştim çok bozulmuştu.neyse en azından benimki bozuluyorBenimki de öyle
Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkarken içine tshırt kaçırmışım çok kızdı
Birdaha olmasın dedi
Ben de annesi benim benden iyi düşünemezsin değil mi dedim
Ama HIççççç bozulmadı
Gerçekten mi garipsiyorsunuz.Yeğeni severken oğlum demeniz çok garip
Bence nazik bir teşekkür olmuşHerkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar
Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;
Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için
Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler
Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım
Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
İnsan neyin nasıl ses tonuyla nasıl bi vurguyla ne imayla söylendiğini çok iyi bilir
Velev ki öylesine söylendi hiçbir art niyet yok..
Hayatında bana bir kere gerçek anlamda samimi davranmamış bi insanın bana durduk yerde kendi çocuğuma bakıyorum diye teşekkür etmesi sadece eşime yaranma çabasıdır.. Hatta "bak oğlum/kardeşim biz senin karını sayıyoruz" gösterisidir..
Normal olan ilişkilerde zaten bu sorun olmaz ama samimiyetsiz ilişkilerde en samimi görünen laf bile insanı delirtir..
Ben seni çok iyi anlıyorum.. Sadece aynı şeyleri yaşamamış insanların senle komşu olunmaz sen kötü kalplisin sen sen sen diye söyledikleri her şey boş anlamsız ve gereksiz..
Sen bunlara ne takıl ne üzül.. Bebeğine en iyi sen bakacaksın ve eşine de en iyi sen yardımcı olacaksın..
Ayy doğum sancıların, günlerce Defne (yanlış hatırlamıyorsam defneydi :) ) gelecek diye heyecanla kk ya girip konuyu okumalarım.. En son miniğin güzel parmakları2,5 ay mı geçmiş :) Allah bağışlasın bebeğini öncelikle :))
Ben bir artniyet göremedim, iyi bir niyetle söylemişlerdir diye düşünüyorum :) sen de kafana takma bence.
Mevzu aynen bu işteİnsan neyin nasıl ses tonuyla nasıl bi vurguyla ne imayla söylendiğini çok iyi bilir
Velev ki öylesine söylendi hiçbir art niyet yok..
Hayatında bana bir kere gerçek anlamda samimi davranmamış bi insanın bana durduk yerde kendi çocuğuma bakıyorum diye teşekkür etmesi sadece eşime yaranma çabasıdır.. Hatta "bak oğlum/kardeşim biz senin karını sayıyoruz" gösterisidir..
Normal olan ilişkilerde zaten bu sorun olmaz ama samimiyetsiz ilişkilerde en samimi görünen laf bile insanı delirtir..
Ben seni çok iyi anlıyorum.. Sadece aynı şeyleri yaşamamış insanların senle komşu olunmaz sen kötü kalplisin sen sen sen diye söyledikleri her şey boş anlamsız ve gereksiz..
Sen bunlara ne takıl ne üzül.. Bebeğine en iyi sen bakacaksın ve eşine de en iyi sen yardımcı olacaksın..
Ondan sonra da diyorlar ki iyi niyetle söylemiştir bıdı bıdı bıdıMevzu aynen bu işte
Evlenirken eşim benimle evlendi diye ailece eşimle 6 ay küstüler
Eşim sıkıntı çeksin diye eşimin aracının anahtar ve ruhsatını sakladı kv 3 sene hem de :)))
Nasıl olsa sen evlilik yapamazsın boşa zaman kaybetme diyen insanlar
Bebek olunca bana teşekkür ediyor
Bu kocalar bi annelerine saflar sanki ya hani derler a maşallah anesi ne güzel bakmış büyütmüş Allah razı olsun teşekkür de anlamsız büyüynce alıp gidecek gbiEşim fark etmedi pek
Evet evet yazık bütün gün o ilgileniyor çok yoruluyor falan dedi benim için ailesine
Eşim kimsenin sözünde kötülük arama ultra iyilik düşkünü bir adamdır . Ailesinin. De dili zaten oldukça başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?