- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Zaten o bebek onun
Sizin mi neden teşekkür ediyorsunuz ?
Kardeşinizin eşine mi emanet ettiniz de hakkını mi veriyor
Sizin olan birseye iyi bakılırsa teşekkür edilir
Tabikide yersizsiniz sevmediğiniz için hemen kızılcak bir şey aramışınız.Benim annem bakıyor çalıştığım için görenler hep der ananesi iyi bakmış ona diye
Ay evet hatırladım, karıştırmışım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAy evet hatırladım, karıştırmışım
Bende o zamanlar 3,5 aylık hamileydim şimdi 6 ay oldu :) günler geçmiyor ama geçen günler de çabuk geçmiş :)
Üzüldüm sizin adınızaAranızdaki sorun sebebiyle böyle düşünüyorsunuz ve haklısınız bence.
Ne niyetle söylediklerini en iyi siz bilirsiniz.
Kızımın bacağı yaralanmıştı,yürüyemiyordu,aldım onu,oğlumla doktora götürdüm,düşünün kızım yürümüyor, oğlum bebek zaten bebek arabasında. Neyse bebeği indirdim arabadan hastaneye girdim,döndüm kızımı kucağıma aldım onuda taşıdım kucağımda ,ordan doktora,röntgene(ikisini tekerlekli sandalyeye oturttum en son) vs derken eve bitmiş döndüm. Annem aradı anlattım,ah kızım nasıl gittin tek başına vs dedi,sana çok üzülüyorum iki çocukla nasıl uğraştın diye ekledi. Konuştuk kapattık,kayinvalidem aradı üstüne,eşim söylemiş,geçmiş olsun muhabbeti sonrası onun kurduğu cümle ee anne olmak kolay değil,ben ne zorluklarla büyüttüm oldu. Kötü biri de degildir,bana bir zararı da yoktur,hatta severim nefret etmem ama bu cümle de hoşuma gitmedi mesela. Rahatsız oldum.
Tamam beni övmesin, annemin yaptığı konuşmayı yapmasını zaten beklemiyordum ama bu cümle de değil yani. Ohh iyi oldu ben çektim sende çek der gibi ki laf sokma huyu yoktur bazen arada dan dun konuşur lafın nereye gideceğini düşünmeden,bu da öyle bir gaflet anıydı bence.
Bu sebeple size hak veriyorum.
Bu arada kilosunu az bulsa,giyimini beğenmese(kendince tabi)iyi bakamiyorsunuz diyecek demek ki. Onuda oğluna demez size der muhtemelen
Ne guzel babaaneymis o oyleEn azından iki güzel kelam dökülmüş ağızlarından ...samimi ya da samimiyetsiz orasını bilemem...torunumuza yegenimize annesi ne güzel bakmış büyütmüş demişler bebeğinizi sahiplenerek.ben çok kötü art niyetli birndurum sezemedim bunu süregelen iliskinizden bağımsız şekilde söylüyorum."aç bu çocuk aç" diye gelinlerin goguslerinden süt geliyor mu diye sıkıştıranlar var.
Benim babaannem de anneme teşekkür edermiş bizi kucağında hoplatip zıplayıp severken.ne güzel yavrular doguruyorsun diye:)
Laf sokmak degil o astoriaAkıllarınca laf sokmaya çalışmışlar, bana acınası geldi. Ama buna takılıp da kendinizi boşa üzmeyin derim. Zaten mesafeliymişsiniz.
Kızım demesinden çok teşekkür etmesi rahatsız ettiİnsanlar her şeyi yanlış anladığı için iki kelam konuşamaz olduk. Belki kelimeleri yanlış seçmişlerdir fakat güzel bir şey demek istemişler. Kötü niyetleri olsa eşinize gidip çocuğa iyi bakamadığınıza ihmal ettiğinize dair şeyler söylerdi. Teşekkür edince ne çıkarı olacak ki? Kızıma demesi rahatsız etmiş bence ama sahiplenip sevdiğinin göstergesi bazı babaanneler sevmediği gelinlerinin torununu bile sevmiyor. Ortada sorun yokken sorun yaratmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?