Bebeğime üzülüyorum

Kardesim doğalı bi hafta oldu ikinci hun 5 ten 15 e yükseldi sonra 17 oldu bugün daha sonucu almadık ama bi haftadır işin tedavisi aldığı halde düzelimiyor sizinki nasıl duzeldi ne kadar sürdü

Kardesim doğalı bi hafta oldu ikinci hun 5 ten 15 e yükseldi sonra 17 oldu bugün daha sonucu almadık ama bi haftadır işin tedavisi aldığı halde düzelimiyor sizinki nasıl duzeldi ne kadar sürdü

Bizimki şu an 1 yaşında :) tamamen düzelmesi 1 aydan kadar sürdü. Ama sınırı gördükten sonra birim birim düşmeye başladı. Düşüşe geçince rengi ve uyku süresi değişmeye başladı. 1 ay kadar hafif sarı benizliydi ama normaldi.

Gözün aydın canım.. İnşallah bebegin tez zamanda toparlanır. Benim bebeğim de hem erken doğdu hemde sarılık geçirip bir gün hastanede yattı.. Kucağımdan her aldıkların da hep ağladım. Sonra daha zor durumda olanları düşünüp şükrettim. Sende sabırlı ol strese girmeki bol bol sütun olsun bak gör daha sonra bebişin göğsünden ayrılmayacak. Hep ağlayacak ,konuşmaya çalışıp bağıracak o zaman da tatlı tatlı basın ağrıyacak.

Eski konuymuş..

Ne güzel çok şükür bizimkide dün 8 e düşmüş ama on günde hiç kilo almamış kalbinde delik var ondan galiba ama kilo alırsa kapanabilir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…