Gittik 1 birim daha artmışyarın tekrar gidicez. Dün daha iyiydi. Kendi uyandı falan bi kac kere. Bugün yine ayni. Bi yandan da gelen giden oluyo mecburen çocuğu emzirmek için odama geçiyorum. Ama misafir kaç saat tek başına oturacak odada. Bi de buna kızıyorum. Bi toparlanalim da öyle görün bebeği nolacak sanki
Gittik 1 birim daha artmışyarın tekrar gidicez. Dün daha iyiydi. Kendi uyandı falan bi kac kere. Bugün yine ayni. Bi yandan da gelen giden oluyo mecburen çocuğu emzirmek için odama geçiyorum. Ama misafir kaç saat tek başına oturacak odada. Bi de buna kızıyorum. Bi toparlanalim da öyle görün bebeği nolacak sanki
Şekerli su olayı ilk doğduğu Zaman için geçerli, şuan o bebeğin tek ihtiyacı anne sütü. Peygamber'imiz de bebekleriniz doğduğunda onlara hurma verin demiş, biz verdik. Fakat yine sarılık oldu. 13-14e kadar yükseldi.. Şuan şekerli su vermesi çocuğun emme düzenini bozar, daha emmeye yeni alışıyor bebek
Hmm mantıklı ..tabıkı ana ıhtıyac anne sutu..o ayrı...zaten sekerlı su ıhtıyacını karsılamayacakkı..sarılık kan sekerı dustugunde meydana gelıyor zaten bırkı kaşık yeterlı oluyor...bır ıkı kaşık dedım ben emme duzenını bozacak kadar verın demedım..zaten yenı doğdudugunda verseydı olmazdı sarılık..bu arada bende vermeyen annelerdenım o yuzden çok pişmanım zaten
91ankaraa ne durumdasınız, minik bebiş Nasıl
Kıyamam soyleyin bebek hasta gelemeyin deyin. Aramadan mi habersiz mi geliyorlar. Evde kimse yokmu başka. İsterse 30 saat tek otursun. Sen bebeğini gönül rahatlığıyla doya doya emzir. Onun sana ihtiyacı var. Ayrılma çocuğun yanından.
Başka doktordan da fikir aldiniz mi?
Canım.benim.çok.sevindim. Yalnız.yine tedbirli olmakta fayda var.benim.minigimin degeri de 13 lere kadar.çıkmıştı 17.den aşağısı tehlikeli olmuyor demişlerdi yine.de üzüntüden kahrolmustum bi.arkadaş.da.demiş biz de yatak odamizda beyaz ışık.kullaniyoruz o hep.açıktı geceleri bir.de.bazı.hassas.anneler kizacaktir Ama ben.hiç zararini görmediğim için.onerebilirim benim. Sutum olsun diye yapilan hafif.sekerli kayisi hosafindan günde 4-5 çay kaşığı.veriyorduk öyle sanıyorum ki.o da etkili.oldu.düşmesindeDün gittik kontrole. Hele şükür ki düşüşe geçmiş sarılığımiz. Günlerdir kucağımda iyice doysun diye yapışık geziyoruz :) bugün sabah 10da uyandi öğlen 2-3 e kadar uyumadi hiç :)
Canım.benim.çok.sevindim. Yalnız.yine tedbirli olmakta fayda var.benim.minigimin degeri de 13 lere kadar.çıkmıştı 17.den aşağısı tehlikeli olmuyor demişlerdi yine.de üzüntüden kahrolmustum bi.arkadaş.da.demiş biz de yatak odamizda beyaz ışık.kullaniyoruz o hep.açıktı geceleri bir.de.bazı.hassas.anneler kizacaktir Ama ben.hiç zararini görmediğim için.onerebilirim benim. Sutum olsun diye yapilan hafif.sekerli kayisi hosafindan günde 4-5 çay kaşığı.veriyorduk öyle sanıyorum ki.o da etkili.oldu.düşmesinde
Çok.şükür diyelim.o.zaman haydi.Allah başka dert.keder vermesin yavruya Allah sizi.birbirinize bağışlasınTeşekkürler fikir için :) mecbur kalırsam herşeyi denerim diyodum ama şu an gerek kalmadı. Daha iyi olduğunu uykusundan anlıyorum. Doğduğundan beri ilk uykusuz gecemizi geçirdik :) sabah 4te uyudu.
Oh maşallah .. Rabbim uzun ömürler versin ona, elhamdülillahDün gittik kontrole. Hele şükür ki düşüşe geçmiş sarılığımiz. Günlerdir kucağımda iyice doysun diye yapışık geziyoruz :) bugün sabah 10da uyandi öğlen 2-3 e kadar uyumadi hiç :)
Umarim sarıligi tamamen geçmiştir eğer gecmezse veya allah korusun artarsa mesaj atar misiniz bi arkadaşımın bebeğinde aynı şeyi yaşadık Allah sağlık sıhhat versin yavrunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?