Bebeğime üzülüyorum

benım kızımda sarılıktan 2 gece yattı hastanede...21 di düşün ....ben sekerlı su ver dıyenlerı dınlemedıgım ıcın cok pışman oldum...veren annelerın bebeklerı sarılık olmadı...bır ıkı kasıgın zararı olmaz ver mutlaka....çok sık emzır ...asırı uyuması zaten sarılık oldugunu gösterıyor

benim oğlumun sarılığı 18 e çıkmıştı biz evde tedavi yaptık ışın tedavisi geçti gitti 1,30 saat ara ile değil daha sık sık emzirin.

Bence durum kotu degil, cok ac kalmis olsa sutun yetmesr daha fazla kilo kaybederdi yani acliktan uyumuyor bebisin masallah uslu ondan uyuyor canim panik ypma sarilik zaten gecer cogu bebekte oluyor , benim oglan 3,44kg dogdu bir haftada 500gr verdi ikinci goturdugum doktor normal dedi o derece yani, sadece anne sutu aldi normal uyuyordu sarilik da olmadi zamanla topladi kendini su an 2 ay 10 gunluk ve kilosu 5,2

korkma canım ama bir saat arayla sürekli zorla da olsa uyandır emdir bir damla bile içse kar ve mutlaka baska doktora götür

91ankaraa canım merak ettim bebeğin nasıl? Gittiniz mi doktora?

Gittik 1 birim daha artmış yarın tekrar gidicez. Dün daha iyiydi. Kendi uyandı falan bi kac kere. Bugün yine ayni. Bi yandan da gelen giden oluyo mecburen çocuğu emzirmek için odama geçiyorum. Ama misafir kaç saat tek başına oturacak odada. Bi de buna kızıyorum. Bi toparlanalim da öyle görün bebeği nolacak sanki

Misafiri boşver gelmeseymiş lohusa evine. Bir de elleri soğuk diye endişelenme dolaşım sistemi gelişmediği için 1 yaşına kadar ellerinin soğuk olması doğal

Uzulme bol bol emzir,16-17 sınır o zaman yatış olup fototerapi alır..

Doktorunda bir garip sakinleştireceğine panik yaptırmış seni

İnsallah hemen düzelir geçmiş olsun

benim bebeğimde de aynı sorunu yaşadık ama benim sütüm çok azdı. bebeğimin 3 gün uyanmadığını biliyorum
sarılık seviyesi de 10 civarıydı sanırım
mama ile aştık sorunu. bebeğim emmeyi de bırakmadı , ilk 40 gün kaşık ile verdim mamayı sonra avent biberon kullandım.
birde sağdığınız sütleri dondurun ilerde kullanırsınız

5 günlük bebeğe anne sütü/formül mamadan başka bir şey verilmez..lütfen yanlış yönlendirme yapmayın

5 günlük bebeğe anne sütü/formül mamadan başka bir şey verilmez..lütfen yanlış yönlendirme yapmayın

yok valla verılır bır ıkı kaşıktan bırsey olmaz...ben dınlemedım sızın gbı dusundum pişman oldum....kaç tandıgım verdı noldu..maşallahı var bebeklerının
bence tecrube etmek onemlı...yanlış yonlendırme degıl bu....

Bence çok iyi gidiyorsunuz, inş hastaneye gerek kalmadan atlatacak.

Şekerli su olayı ilk doğduğu Zaman için geçerli, şuan o bebeğin tek ihtiyacı anne sütü. Peygamber'imiz de bebekleriniz doğduğunda onlara hurma verin demiş, biz verdik. Fakat yine sarılık oldu. 13-14e kadar yükseldi.. Şuan şekerli su vermesi çocuğun emme düzenini bozar, daha emmeye yeni alışıyor bebek

Aaa dogurdun mu sen?
Bir yasitim daha anne oldu (galiba ilk degildi bide senin) ben hala playstation alalim diye esimi darliyorum.
Sikma canını. Merak etme "sussun artik!" diyecegin gunler yakin.
Bir an once sagligina kavusur umarim minik.

Rabbim bol sifalar versin insallah canm korkma sarilik icin okdr iyi.yntemler var isin tedavisi ile geciyor.
Herkese batil geleblr ama ben inaniyorum ben 2 oglumdada dogar dogma hep 3 4 ay sari yazma örttum besiklerine olsun disari gderken bebek arabasina ve skür ki ikiside sarilik olmadi insllah tez zamanda gecer sariligi ve ben sarilik icin sekerli suyu duymustm görmcem yapms ben yapmadm ama oyle diyolardi ama doktorlar önermiyor sanirim

Hayatim bebegin hasta misafir kabul etme annen ve kayinvaliden ile görüş gelmek isteyenlere musait olmadığınızı bildirsinler gelmek istediklerinde

Y
Yeterli emiyosa atlatır inşallah hemen oğlumda oldu sarılık sütüm yetmediği için sıvı alamayıp.atamamıştı sarılığı vücut mama verdik bi kaç kez doktor.önermişti.bize eğer çok ilerlemezse idrarında sarılığın atıldığını görürsünüz bebeğin bezinde böyle beze sanki pudra dökülmüş gibi rengi ve sümüksü bişey atıldığında görüyosunuz. Hiçbişeye gerek kalmadan atlatır inşallah. Rabbim şifasını versin neresine kadar yükseldi sarılık aşağıdan topuktan başlayıp yükselirmiş ve en yüksek hali gözbebeklerinde olurmş

Albenicim yanlışın mı var ki, benim bildiğim ilk gözlerde ve yüzde çıkar aşağı doğru iner :))

Sut sariligi olmasin cnm daha yeni arkadasimn oldu. Bnmde basima geldi surekli dayadim mamayi. 1 haftada toparladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…