Gunaydin hayirli haftalar kizlar... Hepinizi opuyorum...
Eklemcim insallah regl olmamissindir.. Ruyamda seni gordum cocuk dogurmussun. Diyorum ki ne zaman dogurdun guya hamileymissin bize soylememissin :) supriz olmus cok seviniyoruz sonra..
Lucky den haberler ne olursa olsun biz iyi ve olumlu dusunelim..bazen dr.larin kesin aldirmalisin dedikleri cocuklar sapasaglam dunyaya geliyor ki hatta kolu bacagi yok diyenleri bile duydum ki onlar bile saglam dogmus.. Rabbimin mucizeleri bitmez.. Kim bilir ne kadar saglikli cocugu aldirdilar..sonucta saglam dedikleri de sakat dogabiliyor.. Hayirlisi hakkimizda..
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
canım ya alemsin çok güldüm valla demek beni bu kadar çok düşünüyorsun...bende bu gece rüyamda regl olduğumu gördüm düştayım ragl başlıyodu tabirine baktım hamileliğe işart diyordu hayırlısı bakalım...
günaydın kızlar cuma günü kısmetse cvs yapılacak dr umdan aldık randevuyu eşim durumu öğrenmek istiyor hayırlısı bakalım rabbim korktuklarımızdan emin eylesin herkese hayırlı haftalar..
canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...
Ayyy kiiizzzzz dur heyecan yaptım ohh çok şükür olmadin yaa ben çok merak ettim bu gece inşallah hamilesindir canim hadi hayirlisieklem .!.:günaydın kızlar...bende hala tık yok...
Canim gecmis olsun Rabbim sifasini versin. Çocukların hastalik donemi inşallah cabuk atlatir.selam kızlar ben geldim oğlum hastaydı daha iyileşemedi dr.gittik baya kalabalıktı tahlil falan yapıldı sonçları bekledik kanda biraz mikrop çıktı ama antibiyotik veremedi daha 15 gün önce kullandık diye bol bol sıvı tüketsin dedi perşembe günü kontrole çağardı ateşi düşmezse çok yorulduk yemek falan yapıyım dedim anca bakabildim bu arada hala gelmediler kırmızılar bu ay beni şaşırtcak galiba bakalım hayırlısı neyse o olsun.
amin canım inşallah...aslında hiç merak etmiyorum ama yinede öğrenmem gerektiği için yarın sağlık ocağından randevu aldım kısmetse kan vericem...Canim gecmis olsun Rabbim sifasini versin. Çocukların hastalik donemi inşallah cabuk atlatir.
Canim bu ay oldu bu is galiba hayirlisiyla. Disaridan keşke test alsaydin ya nasil sabrediyorsun
merhaba canım benim de bi oğlum var ve 2. için uğraşıyoruz burda tek ben hamile değilim yani bugünden itibaren şüphem var Allah inşallah sanada nasip etsin 2. yi banada ve tüm isteyenlere...Merhaba kızlar :)
Benimibi oglum var ikinciyi istiyorum.
Burada hamileler var Rabbim saglikla kucaklamanizi nasip etsin
benim gibi isteyenlerede hayirlisiyla bu mutlulugu yasatsin
yok canım benim bat dün dü...eklem cok tesekkur ederim
darisi basimiza diyeyim ozaman.
insallahh gelmez kizmizilar senin.
Bat bugundu sanirim
Ay cokk heycanlıı
senin sıkıntın nedir... hamile kalmak ta mı zorlanıyorsuneklem cok tesekkur ederim
darisi basimiza diyeyim ozaman.
insallahh gelmez kizmizilar senin.
Bat bugundu sanirim
Ay cokk heycanlıı
senin sıkıntın nedir... hamile kalmak ta mı zorlanıyorsun
Ya birde kani bekleteceksin bize catlicam ama ben...hemencik bi test alip yapiverseydin ya neyse inşallah hamilesindir diyelim hayirlisiyla canimamin canım inşallah...aslında hiç merak etmiyorum ama yinede öğrenmem gerektiği için yarın sağlık ocağından randevu aldım kısmetse kan vericem...
Merhaba canim nasilsin... Ben eski nickimle erenpasaMerhabalar :)
Benimibi oglum var ikinciyi istiyorum.
Burada hamileler var Rabbim saglikla kucaklamanizi nasip etsin
benim gibi isteyenlerede hayirlisiyla bu mutlulugu yasatsin
Merhaba canim nasilsin... Ben eski nickimle erenpasainsallah Bir an evvel tekrar gebe kalirsin. Biliyorsun bende iki kere kayip yasadim bu sefer olacak Allahin izniyle Rabbim hepimize yasatsin guzelliklerini
Saol canim. Rabbim sanada nasip etsin bir an evvel. O topik kasvetliydi yeni ve güzelbir topik olsun dedik simdilik yolunda gibi bakalim öyle boyle geçiyor günler biraz heyecanlı bir bekleyiş her dr.a gittiğimde yüreğim.agzima geliyor ama Rabbim.nasip edecekse olur inşallah..Aaaa cnm hatırladım seni
hatta cok aradim farkli isimle olan topigiji. Nikinde aklimdaydi
nasip burda gormekmis seni
cok sevindim yeniden hamile olmana. Rabbim bu sefer saglikla kucaklatsin.
umarim sorunsuz geciyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?