- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Aminn insallahhh cok istiyorum bende yaa zamanı gelince Rabbim nasip etcek inaniyorum.Saol canim. Rabbim sanada nasip etsin bir an evvel. O topik kasvetliydi yeni ve güzelbir topik olsun dedik simdilik yolunda gibi bakalim öyle boyle geçiyor günler biraz heyecanlı bir bekleyiş her dr.a gittiğimde yüreğim.agzima geliyor ama Rabbim.nasip edecekse olur inşallah..
selam kızlar ben geldim oğlum hastaydı daha iyileşemedi dr.gittik baya kalabalıktı tahlil falan yapıldı sonçları bekledik kanda biraz mikrop çıktı ama antibiyotik veremedi daha 15 gün önce kullandık diye bol bol sıvı tüketsin dedi perşembe günü kontrole çağardı ateşi düşmezse çok yorulduk yemek falan yapıyım dedim anca bakabildim bu arada hala gelmediler kırmızılar bu ay beni şaşırtcak galiba bakalım hayırlısı neyse o olsun.
hakkınızda hayırlısı olsun canımYok cnm hamile kalmakla ilgili bi sorunum yok. Mayıs ayinda 10 haftalik hamileyken bebegimi kaybettim kalbi durmus kurtaj oldum. Ondan oncesi eşim istemedi simdide 3-4 aydir istiyorum. Bu ay soğan kuru yapıyorum. Kistim var. Bakalım artık
aynen öyle canım bu ay herzamankinden daha umutsuzdum gerçi daha dereyi görmedim ama hayırlısı yinedehadi hayırlısı canım bu işler hiç belli olmuyor regl beklerken kendini hamile buluyosun sağlıkla inşallah..
sende bizi çok beklettin canım bi hatırlatayım istersen...Ya birde kani bekleteceksin bize catlicam ama ben...hemencik bi test alip yapiverseydin ya neyse inşallah hamilesindir diyelim hayirlisiyla canim
Hep umutsuz olduğumuz ay hamile kalmadik miaynen öyle canım bu ay herzamankinden daha umutsuzdum gerçi daha dereyi görmedim ama hayırlısı yinede
Ehem ehemsende bizi çok beklettin canım bi hatırlatayım istersen...
Hadi hayırlısı cnm çok sevindim güzel bi haberde senden gelecek hayırlısıyla bu ay ama kan sonucunu bekletme çatlarız biz yap bi test varsa çıkar zaten ki ben var olduğuna inanmaya başladım bilemgünaydın kızlar...bende hala tık yok...
Bak bakkk nasılda merak içinde bizim ayşegül kız sende az bekletmedin bizi müstehak sana çatla biraz..eklem sen önce bize söyle ayşegül en son öğrensin
1 gün daha sabretcez ama daha 2 gün geçti çıkarsa sonuç nasıl çıkar bilmiyorum düşük çıkar herhalde sonrada korku alcak beni ama belki iğne vurulurum diye yaptırıyorum...Hep umutsuz olduğumuz ay hamile kalmadik mi
Ehem ehemama ben cubuk test yapmistim
canım evde testim yok olsa yapardım 1 gün fazlla bişey kalmadı yarın öğleden sonra çıkarHadi hayırlısı cnm çok sevindim güzel bi haberde senden gelecek hayırlısıyla bu ay ama kan sonucunu bekletme çatlarız biz yap bi test varsa çıkar zaten ki ben var olduğuna inanmaya başladım bilem
hayırlısıyla git gel canım o şeker yüklemeside o kadar iğrenç bişeyki anlatamam afedersin ben nerdeyse çıkaraczaktım.Kızlar ya bu arada bu sabah saat 9.30 randevum var hem kontrol hemde şeker yüklemesi inş hayırlı haberler le gelmek nasip olur..sanırım iki saat falan sürüyormuş sonrada sağlık ocağında ikinci doz tetanozu vurulucam öğlen gelirim artık
Ay sormaya aç karnına benimde midem yerinden kalkacak tahmin ediyorum bende çıkıyorum kızlar dualarınız benimle olsun öpüldünüz1 gün daha sabretcez ama daha 2 gün geçti çıkarsa sonuç nasıl çıkar bilmiyorum düşük çıkar herhalde sonrada korku alcak beni ama belki iğne vurulurum diye yaptırıyorum...
canım evde testim yok olsa yapardım 1 gün fazlla bişey kalmadı yarın öğleden sonra çıkar
hayırlısıyla git gel canım o şeker yüklemeside o kadar iğrenç bişeyki anlatamam afedersin ben nerdeyse çıkaraczaktım.
hadı hayırlı haberlerle gelmek nasip olsun inşallah.. Allah kolaylıklar versin canımKızlar ya bu arada bu sabah saat 9.30 randevum var hem kontrol hemde şeker yüklemesi inş hayırlı haberler le gelmek nasip olur..sanırım iki saat falan sürüyormuş sonrada sağlık ocağında ikinci doz tetanozu vurulucam öğlen gelirim artık
canım yorulmamaya dikkat et lütfen biraz zor oğlun var ama mümkün olduğunca yat uzan. inşallah güzel çıkar beta hcg canım..günaydın kızlar randevum 10 da sonuçlar yarın çıkar ama bende ara ara kasık ağrısı oluyor dün çok ayakta kaldım onda mı bilemedim...
günaydın kızlar randevum 10 da sonuçlar yarın çıkar ama bende ara ara kasık ağrısı oluyor dün çok ayakta kaldım onda mı bilemedim...
Cnm çok sevindim maşallah paşaya artık darısı bizlerin başına nasıl kendimi sakinleştiricem bilemiyorum hep korkuyorum inancı zayıf kişi deilim ama kendimi bir türlü toplayamıyorum iş yapıyorum iki gündür çok yoruldum ayakta kaldım camları dolapları annem sildi ama ben yardım ettim ama bişey oldu mu diye nasıl başa çıkıcam bilmiyorumSelamlar geldim sonunda eve :) bebeğin gelişimi gayet iyiymiş 660 gr boyuda yaklaşık 25 cm dedi herşey yolundaymış şeker yüklemem idrar ve kan tahlil sonuçlarım da normal çıktı
Ay sorma cnm ya aslında çok abartıda yemiyorum herzamanki gibi ama bana sanırım hamilelik yarıyor öncesinde ne yaptıysam kilo alamadım yıllarca Allah'tan eşim spor hocası doğum sonrası sağlam bir sporla inş 47/50 arası olurumÇok sevindim bebisin için pericim.. Maşallah pasaya :) ama kilolardikkat et kendine canim bu gidisle dobis olucaksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?