bebeğimi beklerken......

Aminn insallahhh cok istiyorum bende yaa zamanı gelince Rabbim nasip etcek inaniyorum.
umudum hep var :)
Senin adinada herseyin yolunda olmasina cok sevindim cnm.

hadi hayırlısı canım bu işler hiç belli olmuyor regl beklerken kendini hamile buluyosun sağlıkla inşallah..

hakkınızda hayırlısı olsun canım

hadi hayırlısı canım bu işler hiç belli olmuyor regl beklerken kendini hamile buluyosun sağlıkla inşallah..
aynen öyle canım bu ay herzamankinden daha umutsuzdum gerçi daha dereyi görmedim ama hayırlısı yinede

günaydın kızlar...bende hala tık yok...
Hadi hayırlısı cnm çok sevindim güzel bi haberde senden gelecek hayırlısıyla bu ay ama kan sonucunu bekletme çatlarız biz yap bi test varsa çıkar zaten ki ben var olduğuna inanmaya başladım bilem

Kızlar ya bu arada bu sabah saat 9.30 randevum var hem kontrol hemde şeker yüklemesi inş hayırlı haberler le gelmek nasip olur..sanırım iki saat falan sürüyormuş sonrada sağlık ocağında ikinci doz tetanozu vurulucam öğlen gelirim artık

günaydın kızlar randevum 10 da sonuçlar yarın çıkar ama bende ara ara kasık ağrısı oluyor dün çok ayakta kaldım onda mı bilemedim...

Hep umutsuz olduğumuz ay hamile kalmadik mi

Ehem ehem ama ben cubuk test yapmistim
1 gün daha sabretcez ama daha 2 gün geçti çıkarsa sonuç nasıl çıkar bilmiyorum düşük çıkar herhalde sonrada korku alcak beni ama belki iğne vurulurum diye yaptırıyorum...
Hadi hayırlısı cnm çok sevindim güzel bi haberde senden gelecek hayırlısıyla bu ay ama kan sonucunu bekletme çatlarız biz yap bi test varsa çıkar zaten ki ben var olduğuna inanmaya başladım bilem
canım evde testim yok olsa yapardım 1 gün fazlla bişey kalmadı yarın öğleden sonra çıkar
hayırlısıyla git gel canım o şeker yüklemeside o kadar iğrenç bişeyki anlatamam afedersin ben nerdeyse çıkaraczaktım.

Ay sormaya aç karnına benimde midem yerinden kalkacak tahmin ediyorum bende çıkıyorum kızlar dualarınız benimle olsun öpüldünüz

hadı hayırlı haberlerle gelmek nasip olsun inşallah.. Allah kolaylıklar versin canım

günaydın kızlar randevum 10 da sonuçlar yarın çıkar ama bende ara ara kasık ağrısı oluyor dün çok ayakta kaldım onda mı bilemedim...
canım yorulmamaya dikkat et lütfen biraz zor oğlun var ama mümkün olduğunca yat uzan. inşallah güzel çıkar beta hcg canım..

günaydın hanımlar ben dün çokrulmusum yeni kalktım birazdan kahvaltı yapıcam eklem cnm inş güzel sonuçlarla geliceksin bebek hareketlerini hala hissedemiyorum 1 gun hissediyorum 2 gun hissedemiyorum şimdide bu korkum başladı

Selamlar geldim sonunda eve :) bebeğin gelişimi gayet iyiymiş 660 gr boyuda yaklaşık 25 cm dedi herşey yolundaymış şeker yüklemem idrar ve kan tahlil sonuçlarım da normal çıktı

Bu arada Dr 9.5 kilo aldığımı görünce çok fazla aldığımın uyarısını yaptı. Zayıflarda daha fazla ödem oluyormuş çok dikkat etmem gerekmiş pilav makarna hamurişleri nerdeyse yemeyecekmişim karbonhidrat almamaya çalış dedi.balık süt ürünleri ceviz ve meyve ağırlıklı besleneceksin dedi

Çok sevindim bebisin için pericim.. Maşallah pasaya :) ama kilolar dikkat et kendine canim bu gidisle dobis olucaksin..

Selamlar geldim sonunda eve :) bebeğin gelişimi gayet iyiymiş 660 gr boyuda yaklaşık 25 cm dedi herşey yolundaymış şeker yüklemem idrar ve kan tahlil sonuçlarım da normal çıktı
Cnm çok sevindim maşallah paşaya artık darısı bizlerin başına nasıl kendimi sakinleştiricem bilemiyorum hep korkuyorum inancı zayıf kişi deilim ama kendimi bir türlü toplayamıyorum iş yapıyorum iki gündür çok yoruldum ayakta kaldım camları dolapları annem sildi ama ben yardım ettim ama bişey oldu mu diye nasıl başa çıkıcam bilmiyorum

Çok sevindim bebisin için pericim.. Maşallah pasaya :) ama kilolar dikkat et kendine canim bu gidisle dobis olucaksin..
Ay sorma cnm ya aslında çok abartıda yemiyorum herzamanki gibi ama bana sanırım hamilelik yarıyor öncesinde ne yaptıysam kilo alamadım yıllarca Allah'tan eşim spor hocası doğum sonrası sağlam bir sporla inş 47/50 arası olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…