okudum bile cnmm merakla hayırlı haberlerini bekliyorum inan hep aklımdasın rabbim yardımcın olsun miniğini korusunnnkızlar hepinizi güzel haberlerden dolayı kutluyorumm maşallah diyelim de nazar değmesin.doğumlar konuşulmaya başlanmış bile vay vay kız daha var kendini niye strese soktun ki peridrol84 canım benim inşallah ben de güzel haberler verebilirim sizlere yarın acıbadem hastanesine gidicez bakalım oradaki dr ne diyecek böyle beklemek çok zormuş bi yanım herşey güzel olacak diyo diğer yanım karamsar neyse dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar hepinizden 5 er tane ayetel kürsü okumanızı istiyorum mümkünse
Canım hayırlısıyla herşey çok güzel olacak ben buna inanıyorum..inş güzel haberler vereceksin bize her namazımda dua ediyorum sana şimdide hemen okuyorum cnm 5 tanekızlar hepinizi güzel haberlerden dolayı kutluyorumm maşallah diyelim de nazar değmesin.doğumlar konuşulmaya başlanmış bile vay vay kız daha var kendini niye strese soktun ki peridrol84 canım benim inşallah ben de güzel haberler verebilirim sizlere yarın acıbadem hastanesine gidicez bakalım oradaki dr ne diyecek böyle beklemek çok zormuş bi yanım herşey güzel olacak diyo diğer yanım karamsar neyse dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar hepinizden 5 er tane ayetel kürsü okumanızı istiyorum mümkünse
günaydın cnm biz iyiyiz artık aktıf olarak hissetmeye basladım gunde 2 kere felan hissediyorum bebegımı pericim dr krem verdı çatlak için nekadar surede sürmem gerekiyor acba sen ne kullanıyorsun çatlaklar için cnmGünaydın kızlarrr..nasılsınızz..
Cnm Dr bana şuana kadar bişi önermedi ama ben arko nemin bebe yağını kullanıyorum banyo sonrası bol bol sürüyorum onun dışında bişi kullanmıyorum...bu arada cnm tam 4.5 aylıksın :)) sende yolu yarıladın şaka maka az kaldıgünaydın cnm biz iyiyiz artık aktıf olarak hissetmeye basladım gunde 2 kere felan hissediyorum bebegımı pericim dr krem verdı çatlak için nekadar surede sürmem gerekiyor acba sen ne kullanıyorsun çatlaklar için cnm
SAOL CNM DR 3 TANE KREM YAZDI HANGISINI ALMAK ISTRESEN DEDI BEN DAHA ALMADIM BEBE YAGI SURUYORUM AKLIMA GELDIKÇE 4,5 AYLIK OLMUSUM HESABIMA GORE AMA BU HAMILELIK TAKVIMINDE 4 GUN SONRA 4 AYLIK HAMILEIN YAZIYOR ANLAMDIM BU HESAP İŞİMDENCnm Dr bana şuana kadar bişi önermedi ama ben arko nemin bebe yağını kullanıyorum banyo sonrası bol bol sürüyorum onun dışında bişi kullanmıyorum...bu arada cnm tam 4.5 aylıksın :)) sende yolu yarıladın şaka maka az kaldı
EVT YA HAYIRLI HABERLERLE GELICEK INS BENDE MERAK EDIYORUM COKLuck cnm nerelerdesinnn
günaydın canım ben iyiyim dışarı çıktık yürüdük biraz...sen nasılsın.Günaydın kızlarrr..nasılsınızz..
canım tam 4.5 aylıksın hamilelik takvimide bıraktığın ayı baz alarak 4 aylık diyor yani 4 ayı bitirmiş oluyorsun dolu dolu o yüzden.kızlar bişey merak edıyorum ben dr hafta hesabı yapıyorlar ben 18 haftanın içindeysem kaç aylık oluyorum beynım sulandı yemın ederım hesap yamaktan herkes soruyor kaç aylık dıye bızde haftasını soyluyoruz mıllet afallıyor saçma saçma cevablar cıkartıyorlar
bende çok merak ediyorum ara ara bakıyorum ama haber yok inşallah herşey yolundadır.@luckystar_34 nerdesin kuzum ya seni çok merak ediyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?