bebeğimi beklerken......

okudum bile cnmm merakla hayırlı haberlerini bekliyorum inan hep aklımdasın rabbim yardımcın olsun miniğini korusunnn

Canım hayırlısıyla herşey çok güzel olacak ben buna inanıyorum..inş güzel haberler vereceksin bize her namazımda dua ediyorum sana şimdide hemen okuyorum cnm 5 tane

Günaydın kızlarrr..nasılsınızz..
günaydın cnm biz iyiyiz artık aktıf olarak hissetmeye basladım gunde 2 kere felan hissediyorum bebegımı pericim dr krem verdı çatlak için nekadar surede sürmem gerekiyor acba sen ne kullanıyorsun çatlaklar için cnm

kızlar bişey merak edıyorum ben dr hafta hesabı yapıyorlar ben 18 haftanın içindeysem kaç aylık oluyorum beynım sulandı yemın ederım hesap yamaktan herkes soruyor kaç aylık dıye bızde haftasını soyluyoruz mıllet afallıyor saçma saçma cevablar cıkartıyorlar

Cnm Dr bana şuana kadar bişi önermedi ama ben arko nemin bebe yağını kullanıyorum banyo sonrası bol bol sürüyorum onun dışında bişi kullanmıyorum...bu arada cnm tam 4.5 aylıksın :)) sende yolu yarıladın şaka maka az kaldı

SAOL CNM DR 3 TANE KREM YAZDI HANGISINI ALMAK ISTRESEN DEDI BEN DAHA ALMADIM BEBE YAGI SURUYORUM AKLIMA GELDIKÇE 4,5 AYLIK OLMUSUM HESABIMA GORE AMA BU HAMILELIK TAKVIMINDE 4 GUN SONRA 4 AYLIK HAMILEIN YAZIYOR ANLAMDIM BU HESAP İŞİMDEN

Günaydın kızlarrr..nasılsınızz..
günaydın canım ben iyiyim dışarı çıktık yürüdük biraz...sen nasılsın.
canım tam 4.5 aylıksın hamilelik takvimide bıraktığın ayı baz alarak 4 aylık diyor yani 4 ayı bitirmiş oluyorsun dolu dolu o yüzden.

Gunaydin hayirli haftalar kizlar... Hepinizi opuyorum...
Eklemcim insallah regl olmamissindir.. Ruyamda seni gordum cocuk dogurmussun. Diyorum ki ne zaman dogurdun guya hamileymissin bize soylememissin :) supriz olmus cok seviniyoruz sonra..
Lucky den haberler ne olursa olsun biz iyi ve olumlu dusunelim..bazen dr.larin kesin aldirmalisin dedikleri cocuklar sapasaglam dunyaya geliyor ki hatta kolu bacagi yok diyenleri bile duydum ki onlar bile saglam dogmus.. Rabbimin mucizeleri bitmez.. Kim bilir ne kadar saglikli cocugu aldirdilar..sonucta saglam dedikleri de sakat dogabiliyor.. Hayirlisi hakkimizda..
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

günaydın kızlar cuma günü kısmetse cvs yapılacak dr umdan aldık randevuyu eşim durumu öğrenmek istiyor hayırlısı bakalım rabbim korktuklarımızdan emin eylesin herkese hayırlı haftalar..

günaydın kızlar cuma günü kısmetse cvs yapılacak dr umdan aldık randevuyu eşim durumu öğrenmek istiyor hayırlısı bakalım rabbim korktuklarımızdan emin eylesin herkese hayırlı haftalar..​
Günaydın cnm Bencede yaptırmanızda fayda var hayırlısıyla güzel sonuçlar alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…