bebeğimi beklerken......

Hadi hayirlisi hakkimizda inşallah.. Rabbim yuzumuzu guldursun hep.. Bu ay eklem de supriz yapar inşallah bize.. Luckyde Rabbimin izniyle güzel haberler alir inşallah

kızlar sizin adınıza çok sevindim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize...bende bu ayda tık yok hiç belirtim yok az kalmasına rağren...

eklempmost: 38006222 .!.:
kızlar sizin adınızaok sevindim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize...bende bu ayda tık yok hiç belirtim yok az kalmasına rağren...
Canim ben bu hamileligimde son güne kadar hiç bir belirtim yoktu son gün sadece göğüs ucun hafif kararmisti. Allahtan umut kesilmez...hayirlisiyla olur insallah

Canim ben bu hamileligimde son güne kadar hiç bir belirtim yoktu son gün sadece göğüs ucun hafif kararmisti. Allahtan umut kesilmez...hayirlisiyla olur insallah
hayırlısı tabi ama ben biyolojimi tanıyorum

iyi aksamlar hanımlar nasılsınız son durumlar nedır eklem hiç birşey belli olmaz her hamılelık aynı belırtılerı vermez cnm tabı hakkında ılk önce hayırlısı

Kızlar çok sevindim hayırlı haberlerle gelmenize hep böyle devam eder inş..benimde Çarşamba sabah randevum var şeker yüklemesi de yapılacak hayırlısı bakalım..bu arada zaman yaklaştıkça doğum aklıma gelmeye başladı

Hayirlisi canim hakkinda..sen buyuttun gobegi masallah bizde gelsek bir o gunlere.. Dogumdan korkma katila biliyorsan gebe egitimlerine katil sakin sezaryen isteme normal dogum en iyisi ama biraz egitim alman sart internettende arastir basarirsin istersen inanacaksin ve kendine guveneceksin istersen cok kolay olur ama mecbur kalirsan sezaryen son care..

Merhaba anne!
Geliyorum bi diyeyim dedim:)
Benim doğumum sudan kaymak anne..
Benim doğumum tereyağından kıl çekmek hani..
Geliyorum!
Benim doğumum yumuşacık yatak..
Benim doğumum huzurlanmak..
Boşver aldırma söylenenlere. Acılardan bahsedenleri dinleme anne. Ben yolu biliyorum zaten.
Ve bulurum ışığı sen merak etme.
Ama beni dinle anne!
Duy beni!
Kafanı kuma gömmek çözüm değil annem.
Ben gelmeden anla, duy, bil beni.
Ben yolu biliyorum sen merak etme.
Acı çektirmem sana korkma!
Sen, seni benden esirgeme yeter!
Ben üzmem seni korkma.
Kabullen ve beni duy anne..
Birey olmam için 18 çok geç!
Bana sendromlar bulup deli muamelesi yapacaksın ya o bile çok geç!
Ben burdayım!
Varım!
Bireyim!
İnsanım!
Kişiyim!
Yaşıyorum!
Kararlarım var!
Beni duy anne!
Bu doğum sadece senin kararlarınla yürüyecektiyse şayet; söylesene anne ben neden varım?
Egolarını tatmin etmek için mi benim gelmemi istedin?
Statü kazanmak mı tek derdin?
Sağlıklı bir kadın olduğunu ıspatlamak mı ya da?
Ne sanarak dedin ki "çocuğum olsun" diye?
Ne zamana kadar beni susturabileceğinin hesabını da yaptın mı anne?
İstenmediği sürece görünmeyen sessiz bir bebek, çocuk.. Ala!
Çok geç anne.
Burdayım!
Varım!
Yaşıyorum!
Bireyim!
Neden korkuyosun ki hem?
Ben iyiyim, güçlüyüm, kuvvetliyim!
Sen sessizce beni dinle anne.
Yolu biliyorum, gelirim merak etme!
Saçma sapan korku dolu istekler yaparken önce beni dinle!
Bana boş yere yolladığın her türlü ilaç vs için üzerindeki hakkımı düşündün mü hiç?
Benim sürecime yaptığın her türlü "gereksiz" müdahaleye karşı müdahale hakkımı elimden alırken de egocuğun mu yönetti seni anne?
Yapma bunu anne!
Beni duy anne!
Ben varım!
Ben senin kırılan kemiğin değilim anne..
Ben senin çürüyen dişin de değilim anne..
Ben senin işlevini bitirmiş hiç bir organın değilim!
Bilakis yepyeniyim.
Capcanlıyım.
Burdayım.
Varım.
Bireyim!
Ben "acı" değilim anne!
Benden kaçmaya çalışma!
Beni duy ve izin ver anne!
Birey olmama izin ver!
Sana gelmeme izin ver.
Bak burdayım.
Varım.
Bireyim!
Bırak da şu yumuşacık yoldan güzelce yanına geleyim.
Ben yolu biliyorum merak etme.
Beni benden esirgeme yeter anne!
Yapma artık şu saçma sapan acı hesaplarını!
Bana güven anne!
Hemen şimdi ve burada!
Bana güven anne!
Burdayım!
Varım!
Bireyim!
Bana inan anne!
Beni duy anne!
Beni dinle anne!

Ebe Neslihan Tarık Şebik (İDA Sertifikalı Doğuma Hazırlık Eğitmeni ve Doula)

Ne bilim cnm yaa bi öncekinde hep normal diyordum ama onda bana suni sancı verdiler onun tadına baktımya şuan hiç cesaretim yok aklıma geldikçe psikoloji de gidiyor o kadar yanii..gönlüm sezeryandan yana ama hakkımda hangisi hayırlı olursa o olsun diyorum

Ayy çok beğendim çok güzel yazmışlar

iyi aksamlar hanımlar nasılsınız son durumlar nedır eklem hiç birşey belli olmaz her hamılelık aynı belırtılerı vermez cnm tabı hakkında ılk önce hayırlısı
hayırlısı tabi ama yine söylüyorum ben kendimi tanıyorum... keşke bi sürpriz olsa...
canım sezaryanı mecbur kalmadığın süre deneme sonra süt gelmiyo fala biir sürü sıkıntı en güzeli normal doğum biraz sancı sonra bi kerede pıt diye çıkarıyorsun

kızlar hepinizi güzel haberlerden dolayı kutluyorumm maşallah diyelim de nazar değmesin. doğumlar konuşulmaya başlanmış bile vay vay kız daha var kendini niye strese soktun ki peridrol84 canım benim inşallah ben de güzel haberler verebilirim sizlere yarın acıbadem hastanesine gidicez bakalım oradaki dr ne diyecek böyle beklemek çok zormuş bi yanım herşey güzel olacak diyo diğer yanım karamsar neyse dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar hepinizden 5 er tane ayetel kürsü okumanızı istiyorum mümkünse

canım benim inanırmısın her namaz kıldığımda seni dualarımdan eksik etmiyorum inşallah herşey güzel olacak moralini yüksek tut.

cnm hersey çok güzel olucak güzel haberlerle geliceksin allahın izni ile tabıkı okuruz cnm sen gönlünü ferah tutmaya çalış

Allah hepinizden razı olsunnnnn eklem sen de tez zamanda sağlıkla hamile kal inşallah ayse-gul ve asi_m peridrol84 ddm_grhn ve bütün bebek bekleyen anne adayları da sağlıkla bebişlerinize kavuşun rabbim herkesin yüzünü güldürsünnn inşallah herşeyin güzel olması dileklerimle kızlar bundan sonra hep güzel haberler olsun inşallahhhhhhh bu sıkıntılar da geçsin ben de hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğime kavuşayım bu arada ayşegül paylaştığın yazı o kadar anlamlı ki gözlerim doldu okurken zaten bu aralar çok duygusalım öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…