bebeğimi beklerken......

Korkma canım hayırlısıyla herşey yolunda gidecek bu haftalarda ara ara hissetmen normal ama sana şunu söyleyim 21/22 haftalarda hergün hissediyorsun.bu arada kendini fazla yorma dikkat et cnm kendine

9,5 kilo mu aldın bencede dikkat et ben henüz hiç kilo almamışım geçen hafta tartıda aynı çıktım ama nasıl alayım ki zaten sıkıntıdan zaten çok iştahlı değilim neyseki çıkarmıyorum maşallah kuzuya canım Allah kucağına aldığın günleride göstersin ben de yarın cvs yaptırıcam sonuç güzel olur inşallah ne diyeyim.

Cnm benim inş hayırlı haberler alacaksın çektiğin sıkıntılar geride kalacak.dualarımız seninle

Gunaydin hanimlar... Ben iki gündür gezmelerdeyim sabah sabah yine düştüm yola arkadasimda toplanicaz kahvaltida..
Eklem sonucu ne zaman alacaksin.
Takipteyim bak he
Ohhh işsizliğin tadını çıkartıyorsun ne güzel..insan evde olunca zaman daha çabuk geçiyor..gez zaten bol bol bebişler Doğunca bi süre zaman bulamıycaz..bende hemen hemen hergün yürüyüşe kesin çıkıyorum..o bahaneyle hergün biyerdeyim

cnm güzel haberlerle geliceksin dualarımız seninle

bende 5 kılo almısım dr um uyardı tatlı hamurişi ekmek yeme diye dedim bende iş yerinde başka ne yiyiyim dedim birazda iş yerınde olmanın etkısıyle kılo almısım sürekli oturuyordum ... amannnnn doğurunca sıkı bır dıyetle guıder inş gitmesede olur bebeklerımız saglıklı dogsunlarda hiç problem deil yani benım için

valla ev hanımı olmak cok zor bıde üstüne hamıle olmak allah yardım etsın bızlere bitmedi evimin temizliği yaa şimdi banyoyu yıkadım sıra yatak odamın ve gardolabımı düzenleme kaldı inş bu aksama kadar bıtırırım hanımlar sızler nasıl yapıyorsunuz temızlıklerınızı agır kaldırmıyorum ama cok youluyorum

Cnm ben rahatım o konuda yaa :) ben kayınvalidemle beraber yaşadığımdan saolsun bana bişi yaptırmıyorlar ufak tefek şeyleri yapıyorum sadece

Kızlar yaa sizin bi fikrinizi alayım.benim şimdi düzenli gittiğim bi Dr var Allah nasip ederse doğumuda orda düşünüyordum ancak bir arkadaşımın kuzeni 5 ortak tıp merkezi açtılar aynı zamanda acil doktoru..bana gel buraya burada yaptırayım doğumunu diyor hem çok uygun fiyat veriyor hemde özel oda falan kısacası rahat olacak kafam karıştı aslında Dr umdan memnunum ama diğer tarafta da tanıdık olması bana cazip geliyor maddiyatını geçtim manevi yönden çok yardımcı olurlar ilgi alaka falan ama ben kararsızım ne yapsam diye oradaki Dr da araştırdım netten iyi yorumlar var ama son 3 ay kala Dr değiştirmek sizce mantıklımı

selam arkadaşklar ben geldim oğlum hastaydı çok öksürüyor cumartesiden beri ateşi var hep 37-38 arası gidip geliyor.. sabah hastaneye gittik kontrole hava verdiler ondan sonra yavrum biraz rahatladı...sizleri çok merakta bıraktım biliyorum sonuç malesef negatif 1.35 değer bu gün hastanedeyken kahverengi akıntı geldi az bişey sanki düşük yapar gibi acaba diyorum kimyasal mı geçirdim geç döllenme olsa değer bu zamanda bu kadar düşük olmaz sanırım kasık ağrımda başladı yorgunluktan da olabilir tabi bilemiyorum yarında devlette randevum var gitmiyecektim ama belki kanı tekrarlar diye gitmeye karar verdim

Selamlar geldim sonunda eve :) bebeğin gelişimi gayet iyiymiş 660 gr boyuda yaklaşık 25 cm dedi herşey yolundaymış şeker yüklemem idrar ve kan tahlil sonuçlarım da normal çıktı
maşallah canım çok sevindim.

kızlar ben yarın biliyosunuz cvs yaptırıcam mümkün olduğunca uzak durmak istedim bu sitelerden umarım beni yanlış anlamamışsınızdır dr lar insanı öyle bir hapse alıyolar ki insan ne yapacağını şaşırıyor mal gibi oldum afedersiniz bazı şeyler yüreğime dokundu dr uma kalp atış hızını sordum ben cinsiyet tahmini için bana gerek kalmadı dedi ve söylemedi biliyo musunuz kalbinde sorun mu var diyorum yok hiçbir sorun kalpte dedi işte bu cümleler insanı umutsuz hissettiriyor en son gittiğim dr da aldırırsın bi sonraki normal olur bu kadar üzülmeyin dedi ben yinede metanetimi koruyorum anneme durumdan bahsettim yüreğim parçalanarak iki gün önce çok üzüldü tabi haliyle ama kalbini bozma dedi bunlarda geçecek biliyorum öyle ya da böyle işte isyan etmek istemiyorum bunların hep bir sebebi var hiçbirşey tesadüf değil bu hayatta rabbim biliyor hayırlısını bu arada okudum tabi umut bulurum diye sitelerde dolandım umut verici şeyler gördüm çok şükür sizleri de üzmemek adına çok fazla buraya yazmak istemedim umarım birgün çok çok çokkkkkkk mutlu olduğumu da yazarım sizlere hep beraber güleriz biraz içimi dökmek istedim yaşadıklarımı az çok biliyosunuz herşey hepimiz için çok güzel olsun.Bu döktüğüm gözyaşlarımı mutluluktan dökmekte nasip olur inşallah..Allah çok büyük onun hikmetinden sual olunmaz o bize bizden daha çok üzülüyor ben onun merhametinden eminim duacı olan herkesten de Allah binkere razı olsun.

eklem bu arada canım senden de güzel haberler bekliyoruz.Öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…