- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Korkma canım hayırlısıyla herşey yolunda gidecek bu haftalarda ara ara hissetmen normal ama sana şunu söyleyim 21/22 haftalarda hergün hissediyorsun.bu arada kendini fazla yorma dikkat et cnm kendineCnm çok sevindim maşallah paşaya artık darısı bizlerin başına nasıl kendimi sakinleştiricem bilemiyorum hep korkuyorum inancı zayıf kişi deilim ama kendimi bir türlü toplayamıyorum iş yapıyorum iki gündür çok yoruldum ayakta kaldım camları dolapları annem sildi ama ben yardım ettim ama bişey oldu mu diye nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
Bu arada Dr 9.5 kilo aldığımı görünce çok fazla aldığımın uyarısını yaptı. Zayıflarda daha fazla ödem oluyormuş çok dikkat etmem gerekmiş pilav makarna hamurişleri nerdeyse yemeyecekmişim karbonhidrat almamaya çalış dedi.balık süt ürünleri ceviz ve meyve ağırlıklı besleneceksin dedi
Cnm benim inş hayırlı haberler alacaksın çektiğin sıkıntılar geride kalacak.dualarımız seninle9,5 kilo mu aldın bencede dikkat et ben henüz hiç kilo almamışım geçen hafta tartıda aynı çıktım ama nasıl alayım ki zaten sıkıntıdan zaten çok iştahlı değilim neyseki çıkarmıyorum maşallah kuzuya canım Allah kucağına aldığın günleride göstersin ben de yarın cvs yaptırıcam sonuç güzel olur inşallah ne diyeyim.
Ohhh işsizliğin tadını çıkartıyorsun ne güzel..insan evde olunca zaman daha çabuk geçiyor..gez zaten bol bol bebişler Doğunca bi süre zaman bulamıycaz..bende hemen hemen hergün yürüyüşe kesin çıkıyorum..o bahaneyle hergün biyerdeyimGunaydin hanimlar... Ben iki gündür gezmelerdeyim sabah sabah yine düştüm yola arkadasimda toplanicaz kahvaltida..
Eklem sonucu ne zaman alacaksin.
Takipteyim bak he
cnm güzel haberlerle geliceksin dualarımız seninle9,5 kilo mu aldın bencede dikkat et ben henüz hiç kilo almamışım geçen hafta tartıda aynı çıktım ama nasıl alayım ki zaten sıkıntıdan zaten çok iştahlı değilim neyseki çıkarmıyorum maşallah kuzuya canım Allah kucağına aldığın günleride göstersin ben de yarın cvs yaptırıcam sonuç güzel olur inşallah ne diyeyim.
bende 5 kılo almısım dr um uyardı tatlı hamurişi ekmek yeme diye dedim bende iş yerinde başka ne yiyiyim dedim birazda iş yerınde olmanın etkısıyle kılo almısım sürekli oturuyordum ... amannnnn doğurunca sıkı bır dıyetle guıder inş gitmesede olur bebeklerımız saglıklı dogsunlarda hiç problem deil yani benım içinOhhh işsizliğin tadını çıkartıyorsun ne güzel..insan evde olunca zaman daha çabuk geçiyor..gez zaten bol bol bebişler Doğunca bi süre zaman bulamıycaz..bende hemen hemen hergün yürüyüşe kesin çıkıyorum..o bahaneyle hergün biyerdeyim
Ay catlaticak bizi...Eklem hala gelmemiş amaaaa
Cnm ben rahatım o konuda yaa :) ben kayınvalidemle beraber yaşadığımdan saolsun bana bişi yaptırmıyorlar ufak tefek şeyleri yapıyorum sadecevalla ev hanımı olmak cok zor bıde üstüne hamıle olmak allah yardım etsın bızlere bitmedi evimin temizliği yaa şimdi banyoyu yıkadım sıra yatak odamın ve gardolabımı düzenleme kaldı inş bu aksama kadar bıtırırım hanımlar sızler nasıl yapıyorsunuz temızlıklerınızı agır kaldırmıyorum ama cok youluyorum
maşallah canım çok sevindim.Selamlar geldim sonunda eve :) bebeğin gelişimi gayet iyiymiş 660 gr boyuda yaklaşık 25 cm dedi herşey yolundaymış şeker yüklemem idrar ve kan tahlil sonuçlarım da normal çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?