bebeğimi beklerken......

aaa şimdi gördüm canım keşke regl günü çubuk test yapsaydın o zaman anlardık kimyasal mıydı üzüldüm canım ne kadar istediğini biliyorum sana da dua edicem rabbim versin diye sağlıkla inşallah gelsin çok üzmesin annesini..

Yarında bi git bakalım cnm kontrole o zaman netleşir..hakkında hayırlısı cnm..bu arada çok geçmiş olsun bu havalardan malesef çocuklar çok etkileniyor

Cnm benim seni o kadar iyi anlıyorumki şuan çok zor durumda olduğunuda tahmin ediyorum..biz sadece şüphelerle tedirgin olurken sen direk ortasına düştün..vardır allahımın bir bildiği Allah'tan umut kesilmez Dr lar neler neler söylüyor ama çok güzel sonuçlanan durumlarda var..umarım sende onlardan biri olursun herşey yolunda gider ve hayırlı haberlerle gelmek nasip olur..dualarımızla yanında olduğumuzu unutma cnm

canım içini ferah tutmaya çalış biz ne desek boş biliyorum moral olmaz sana ama inşallah seninde yüzün gülecek.

canım kısmet değilmiş bidahaki ay inşallah diyelim ama hala sökülmedim

Yarında bi git bakalım cnm kontrole o zaman netleşir..hakkında hayırlısı cnm..bu arada çok geçmiş olsun bu havalardan malesef çocuklar çok etkileniyor
sağol canım ilk defa böyle olduk malesef inşlallah Allahım tez zamanda şifasını verir...

canım kısmet değilmiş bidahaki ay inşallah diyelim ama hala sökülmedim

bence kimyasal oldu değerin çok yükselmeden sıfırlamaya başlamış bende 120 oldu iki gün sonra 60 oldu gecikmenin 6.günü söküldüm ben ama kimsayal olması bile iyi bişey bence çok yakında alacaksın inşallah müjdeni.

cnm yazdıklarını okudum ne desek boş hayatım vardır bundada bır hayır cnm bugunlerde gececek cnm metanetliolmaya calıs mumkun oldugunca kendı ıyı hıssettıgın kısılerın yanında olmaya bak onlar sana moral verecektır. dr bakarsan hepimiz birer yaşayan ölüleriz neler nelr söylüyorlar en yakın zamanda güzel haberlele geliceksin buraya daha bugun okudum facede ense kalınlıgı 5.4 mm çıkmıs bebegın bitane test varmıs ismini yazmıstı unuttum onu yaptırmıslar dr %90 saglıklı bebek demıs sen sakınkalbını bozma arkadasım kendıne ıyı bak cnm melegınıde fazla üzme

günaydın kızlar bu gün dr. randevum var 10.20 de belki tekrar kan veririm hala sökülmedim diyorumki keşke testte bi yanlışlık olmuş olsa :) ...çünkü göğüslerim git gide büyüyor ve sızlıyor...bu arada bu gün evde olmuycam misafirlikteyim...kendinize çok iyi bakın korkularınızı kafanızdan atın...öpüldünüz...

evet canım bende öyle düşünüyorum...seninde güzel haberlerini bekliyorum...

İnsallah testte yanlislik vardir. Benimde icimden aynen oyle gecti. Kimyasal olsaydi azicikta olsa deger yuksek cikardi ki sifirlanmis olsa sokulmen gerekmezmiydi.. Vardir herseyde bir hayir diyelim bekleyelim gorelim

günaydın kızlar sizler benden önce kalkmıslar sohbet etmişler ben gec kaldım gene muhabbete anca bu saatte kalkıyorum çok yorgunum evin işleri bitti şimdi kahvaltı yapıcam eklem inş hayırlı haberlerle gelirsin tatlım
@luckystar_34 cnm dualarımızseninle cnm hayırlı haberlerle dönmen dileğinle cnm

Guzel haberlerle dönersin inşallah canım. Bende de ense kalınlığı çıktı ikili test sonucumu almaya daha var. ptesiden beri moralim sıfır. cvs yaptırmak için de geç kalıcam. sonuçlardan sonra amniyo önerdi doktor. ense kalınlığı önemli olduğu için riskli çıkıcak büyük bi ihtimal benim de. Allah yardımcımız olsun canım bebişlerimizi bize bağışlasın. Hayırlı haberlerle dönmek nasip etsin inşallah. Allah büyük. dua etmekten başaka elimizden gelen bşy yok.

Cnm benim malesef takdir Allah'ın burda hepimiz zor günler geçirdik atlatması zor oluyor ama hiçbir zaman unutulmuyor bazı gerçekler..umarım seninde bebeğinde sağlıkla dünyaya gelir çok insan var down sendromlu denilipde sağlıkla dünyaya gelen bebek o yüzden Allah'a sığınıp bol bol dua etmekten başka çaremiz yok

Kizlar size boyle bir haber vermek çok üzücü çok moralim bozuldu ne diyeceğimi bilemedim Oznur msj yazdi bana bebeğin kalbi durmuş yarin alinacakmis Allah boyle takdir etmiş demek ki
Belki onu zor bir karar vermekten kurtardi ama çok zor bir sinav dayanmasi güç Rabbim sabrini da versin inşallah
bogazimin dugumlendigi sozlerin bittiği yerdeyim..Allah yar ve yardimcisi olsun..

Elim klavyede kala kaldım öylece ne diyeceğimi bilemiyorum allahım sabır ve dayanma gücü versin çok zor bir durum.seninde dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki allahım ona bırakmadı o kararı..söyleyecek kelime bulamıyorum inan beynim durdu

Zor bir durum metanetli olması gerekir elbet atlatacakir ama şuan yasadiklari ve yasayaklari için Allah yardimcisi olsun kaderin önüne gecemiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…