- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
selam arkadaşklar ben geldim oğlum hastaydı çok öksürüyor cumartesiden beri ateşi var hep 37-38 arası gidip geliyor.. sabah hastaneye gittik kontrole hava verdiler ondan sonra yavrum biraz rahatladı...sizleri çok merakta bıraktım biliyorum sonuç malesef negatif 1.35 değer bu gün hastanedeyken kahverengi akıntı geldi az bişey sanki düşük yapar gibi acaba diyorum kimyasal mı geçirdim geç döllenme olsa değer bu zamanda bu kadar düşük olmaz sanırım kasık ağrımda başladı yorgunluktan da olabilir tabi bilemiyorum yarında devlette randevum var gitmiyecektim ama belki kanı tekrarlar diye gitmeye karar verdim
Yarında bi git bakalım cnm kontrole o zaman netleşir..hakkında hayırlısı cnm..bu arada çok geçmiş olsun bu havalardan malesef çocuklar çok etkileniyorselam arkadaşklar ben geldim oğlum hastaydı çok öksürüyor cumartesiden beri ateşi var hep 37-38 arası gidip geliyor.. sabah hastaneye gittik kontrole hava verdiler ondan sonra yavrum biraz rahatladı...sizleri çok merakta bıraktım biliyorum sonuç malesef negatif 1.35 değer bu gün hastanedeyken kahverengi akıntı geldi az bişey sanki düşük yapar gibi acaba diyorum kimyasal mı geçirdim geç döllenme olsa değer bu zamanda bu kadar düşük olmaz sanırım kasık ağrımda başladı yorgunluktan da olabilir tabi bilemiyorum yarında devlette randevum var gitmiyecektim ama belki kanı tekrarlar diye gitmeye karar verdim
Cnm benim seni o kadar iyi anlıyorumki şuan çok zor durumda olduğunuda tahmin ediyorum..biz sadece şüphelerle tedirgin olurken sen direk ortasına düştün..vardır allahımın bir bildiği Allah'tan umut kesilmez Dr lar neler neler söylüyor ama çok güzel sonuçlanan durumlarda var..umarım sende onlardan biri olursun herşey yolunda gider ve hayırlı haberlerle gelmek nasip olur..dualarımızla yanında olduğumuzu unutma cnmkızlar ben yarın biliyosunuz cvs yaptırıcam mümkün olduğunca uzak durmak istedim bu sitelerden umarım beni yanlış anlamamışsınızdır dr lar insanı öyle bir hapse alıyolar ki insan ne yapacağını şaşırıyor mal gibi oldum afedersiniz bazı şeyler yüreğime dokundu dr uma kalp atış hızını sordum ben cinsiyet tahmini için bana gerek kalmadı dedi ve söylemedi biliyo musunuz kalbinde sorun mu var diyorum yok hiçbir sorun kalpte dedi işte bu cümleler insanı umutsuz hissettiriyor en son gittiğim dr da aldırırsın bi sonraki normal olur bu kadar üzülmeyin dedi ben yinede metanetimi koruyorum anneme durumdan bahsettim yüreğim parçalanarak iki gün önce çok üzüldü tabi haliyle ama kalbini bozma dedi bunlarda geçecek biliyorum öyle ya da böyle işte isyan etmek istemiyorum bunların hep bir sebebi var hiçbirşey tesadüf değil bu hayatta rabbim biliyor hayırlısını bu arada okudum tabi umut bulurum diye sitelerde dolandım umut verici şeyler gördüm çok şükür sizleri de üzmemek adına çok fazla buraya yazmak istemedim umarım birgün çok çok çokkkkkkk mutlu olduğumu da yazarım sizlere hep beraber güleriz biraz içimi dökmek istedim yaşadıklarımı az çok biliyosunuz herşey hepimiz için çok güzel olsun.Bu döktüğüm gözyaşlarımı mutluluktan dökmekte nasip olur inşallah..Allah çok büyük onun hikmetinden sual olunmaz o bize bizden daha çok üzülüyor ben onun merhametinden eminim duacı olan herkesten de Allah binkere razı olsun.
eklem bu arada canım senden de güzel haberler bekliyoruz.Öptüm hepinizi..
canım içini ferah tutmaya çalış biz ne desek boş biliyorum moral olmaz sana ama inşallah seninde yüzün gülecek.kızlar ben yarın biliyosunuz cvs yaptırıcam mümkün olduğunca uzak durmak istedim bu sitelerden umarım beni yanlış anlamamışsınızdır dr lar insanı öyle bir hapse alıyolar ki insan ne yapacağını şaşırıyor mal gibi oldum afedersiniz bazı şeyler yüreğime dokundu dr uma kalp atış hızını sordum ben cinsiyet tahmini için bana gerek kalmadı dedi ve söylemedi biliyo musunuz kalbinde sorun mu var diyorum yok hiçbir sorun kalpte dedi işte bu cümleler insanı umutsuz hissettiriyor en son gittiğim dr da aldırırsın bi sonraki normal olur bu kadar üzülmeyin dedi ben yinede metanetimi koruyorum anneme durumdan bahsettim yüreğim parçalanarak iki gün önce çok üzüldü tabi haliyle ama kalbini bozma dedi bunlarda geçecek biliyorum öyle ya da böyle işte isyan etmek istemiyorum bunların hep bir sebebi var hiçbirşey tesadüf değil bu hayatta rabbim biliyor hayırlısını bu arada okudum tabi umut bulurum diye sitelerde dolandım umut verici şeyler gördüm çok şükür sizleri de üzmemek adına çok fazla buraya yazmak istemedim umarım birgün çok çok çokkkkkkk mutlu olduğumu da yazarım sizlere hep beraber güleriz biraz içimi dökmek istedim yaşadıklarımı az çok biliyosunuz herşey hepimiz için çok güzel olsun.Bu döktüğüm gözyaşlarımı mutluluktan dökmekte nasip olur inşallah..Allah çok büyük onun hikmetinden sual olunmaz o bize bizden daha çok üzülüyor ben onun merhametinden eminim duacı olan herkesten de Allah binkere razı olsun.
canım kısmet değilmiş bidahaki ay inşallah diyelim ama hala sökülmedimaaa şimdi gördüm canım keşke regl günü çubuk test yapsaydın o zaman anlardık kimyasal mıydı üzüldüm canım ne kadar istediğini biliyorum sana da dua edicem rabbim versin diye sağlıkla inşallah gelsin çok üzmesin annesini..
sağol canım ilk defa böyle olduk malesef inşlallah Allahım tez zamanda şifasını verir...Yarında bi git bakalım cnm kontrole o zaman netleşir..hakkında hayırlısı cnm..bu arada çok geçmiş olsun bu havalardan malesef çocuklar çok etkileniyor
canım kısmet değilmiş bidahaki ay inşallah diyelim ama hala sökülmedim
cnm yazdıklarını okudum ne desek boş hayatım vardır bundada bır hayır cnm bugunlerde gececek cnm metanetliolmaya calıs mumkun oldugunca kendı ıyı hıssettıgın kısılerın yanında olmaya bak onlar sana moral verecektır. dr bakarsan hepimiz birer yaşayan ölüleriz neler nelr söylüyorlar en yakın zamanda güzel haberlele geliceksin buraya daha bugun okudum facede ense kalınlıgı 5.4 mm çıkmıs bebegın bitane test varmıs ismini yazmıstı unuttum onu yaptırmıslar dr %90 saglıklı bebek demıs sen sakınkalbını bozma arkadasım kendıne ıyı bak cnm melegınıde fazla üzmebence kimyasal oldu değerin çok yükselmeden sıfırlamaya başlamış bende 120 oldu iki gün sonra 60 oldu gecikmenin 6.günü söküldüm ben ama kimsayal olması bile iyi bişey bence çok yakında alacaksın inşallah müjdeni.
evet canım bende öyle düşünüyorum...seninde güzel haberlerini bekliyorum...bence kimyasal oldu değerin çok yükselmeden sıfırlamaya başlamış bende 120 oldu iki gün sonra 60 oldu gecikmenin 6.günü söküldüm ben ama kimsayal olması bile iyi bişey bence çok yakında alacaksın inşallah müjdeni.
günaydın öyle kızlar bu gün dr. randevum var 10.20 de belki tekrar kan veririm hala sökülmedim diyorumki keşke testte bi yanlışlık olmuş olsa :)...çünkü göğüslerim git gide büyüyor ve sızlıyor...bu arada bu gün evde olmuycam misafirlikteyim...kendinize çok iyi bakın korkularınızı kafanızdan atın...öpüldünüz...
Guzel haberlerle dönersin inşallah canım. Bende de ense kalınlığı çıktı ikili test sonucumu almaya daha var. ptesiden beri moralim sıfır. cvs yaptırmak için de geç kalıcam. sonuçlardan sonra amniyo önerdi doktor. ense kalınlığı önemli olduğu için riskli çıkıcak büyük bi ihtimal benim de. Allah yardımcımız olsun canım bebişlerimizi bize bağışlasın. Hayırlı haberlerle dönmek nasip etsin inşallah. Allah büyük. dua etmekten başaka elimizden gelen bşy yok.kızlar ben yarın biliyosunuz cvs yaptırıcam mümkün olduğunca uzak durmak istedim bu sitelerden umarım beni yanlış anlamamışsınızdır dr lar insanı öyle bir hapse alıyolar ki insan ne yapacağını şaşırıyor mal gibi oldum afedersiniz bazı şeyler yüreğime dokundu dr uma kalp atış hızını sordum ben cinsiyet tahmini için bana gerek kalmadı dedi ve söylemedi biliyo musunuz kalbinde sorun mu var diyorum yok hiçbir sorun kalpte dedi işte bu cümleler insanı umutsuz hissettiriyor en son gittiğim dr da aldırırsın bi sonraki normal olur bu kadar üzülmeyin dedi ben yinede metanetimi koruyorum anneme durumdan bahsettim yüreğim parçalanarak iki gün önce çok üzüldü tabi haliyle ama kalbini bozma dedi bunlarda geçecek biliyorum öyle ya da böyle işte isyan etmek istemiyorum bunların hep bir sebebi var hiçbirşey tesadüf değil bu hayatta rabbim biliyor hayırlısını bu arada okudum tabi umut bulurum diye sitelerde dolandım umut verici şeyler gördüm çok şükür sizleri de üzmemek adına çok fazla buraya yazmak istemedim umarım birgün çok çok çokkkkkkk mutlu olduğumu da yazarım sizlere hep beraber güleriz biraz içimi dökmek istedim yaşadıklarımı az çok biliyosunuz herşey hepimiz için çok güzel olsun.Bu döktüğüm gözyaşlarımı mutluluktan dökmekte nasip olur inşallah..Allah çok büyük onun hikmetinden sual olunmaz o bize bizden daha çok üzülüyor ben onun merhametinden eminim duacı olan herkesten de Allah binkere razı olsun.
Cnm benim malesef takdir Allah'ın burda hepimiz zor günler geçirdik atlatması zor oluyor ama hiçbir zaman unutulmuyor bazı gerçekler..umarım seninde bebeğinde sağlıkla dünyaya gelir çok insan var down sendromlu denilipde sağlıkla dünyaya gelen bebek o yüzden Allah'a sığınıp bol bol dua etmekten başka çaremiz yokGuzel haberlerle dönersin inşallah canım. Bende de ense kalınlığı çıktı ikili test sonucumu almaya daha var. ptesiden beri moralim sıfır. cvs yaptırmak için de geç kalıcam. sonuçlardan sonra amniyo önerdi doktor. ense kalınlığı önemli olduğu için riskli çıkıcak büyük bi ihtimal benim de. Allah yardımcımız olsun canım bebişlerimizi bize bağışlasın. Hayırlı haberlerle dönmek nasip etsin inşallah. Allah büyük. dua etmekten başaka elimizden gelen bşy yok.
Elim klavyede kala kaldım öylece ne diyeceğimi bilemiyorum allahım sabır ve dayanma gücü versin çok zor bir durum.seninde dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki allahım ona bırakmadı o kararı..söyleyecek kelime bulamıyorum inan beynim durduKizlar size boyle bir haber vermek çok üzücü çok moralim bozuldu ne diyeceğimi bilemedim Oznur msj yazdi bana bebeğin kalbi durmuş yarin alinacakmis Allah boyle takdir etmiş demek ki
Belki onu zor bir karar vermekten kurtardi ama çok zor bir sinav dayanmasi güç Rabbim sabrini da versin inşallah
bogazimin dugumlendigi sozlerin bittiği yerdeyim..Allah yar ve yardimcisi olsun..
Zor bir durum metanetli olması gerekir elbet atlatacakir ama şuan yasadiklari ve yasayaklari için Allah yardimcisi olsun kaderin önüne gecemiyoruz..Elim klavyede kala kaldım öylece ne diyeceğimi bilemiyorum allahım sabır ve dayanma gücü versin çok zor bir durum.seninde dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki allahım ona bırakmadı o kararı..söyleyecek kelime bulamıyorum inan beynim durdu
Haklısın elbet te atlatacak ama atlatana kadar Allah eşine ve ona sabır versin zor bir durumZor bir durum metanetli olması gerekir elbet atlatacakir ama şuan yasadiklari ve yasayaklari için Allah yardimcisi olsun kaderin önüne gecemiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?